Kuzen elinize sağlık müthiş olmuş.
Printable View
Kuzen elinize sağlık müthiş olmuş.
hafta içi bir gün alsancak tarafında görmüştüm gercekten mukemmel olmuş. seside bir okadar etkileyici.elinize saglık
Şapka çıkarılır buna. Maşallah kesenize bereket araba fevkalâdenin fevkinde olmuş Allah kaza bela vermesin...
ben öldüm !
mukemmel olmus orası ayrı :)
YAlnız o makıne de yolda durur :)
maşallah. çok güzel araç. ayrıca proje efsane.
helal olsun diyorum ...
Ben de helal olsun diyorum
emeginize zamaminiza saglik Proje boyle olur iste allah kaza bela gostermesin
Ne desem bilemedim :D emeğinize sağlık, kesenize bereket muhteşem olmuş. Kazasız belasız, hep iyi günlerde kullanın
Sanırım hayatımda gördüğüm en güzel E olmus , mutesem allah kaza bela vermesin
Harika bir proje olmuş emeğinize kesenize bereket.Allah iyi günlerde binmeyi kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin.
Benim kafamdaki sorular ***** :) Neden yeni nesil 4.0 v8 i tercih etmediniz.belki siz projeye başlarken bu makneyi edinmek zordu veya yeni makine olduğu için ne olacağı neler yapacağı belli olmadığındanmı yoksa başka sebebimi var.birde aracınızı neden 4 matic yapmayı düşünmediniz.illaki düşünmüşsünüzdür de özell bir sebebi varmı? ***** tork çok ciddi yol tutuş sorunu illaki olur.Birde KW firması neden v3 kullanmayı tercih etti.clubsport ta yapamazlarmıydı.böyle prof yapılmış bir aracın hakkı olmazmıydı.Sakın yanlış anlamayın harika benimkisi merak etmekten öte değil.
Birde böyle bir projeyi yurt dışında yaptırdığınız için sizi ayrı tebrik ederim. :):icon_tup:
maşallah bu projeye diyecek bir şey yok mükemmel ötesi...
Aracı bugun sabah gordum bu ney lan falan dıyıp gectı gitti ıse geldım pc yi actım karsımda. Tum sorularımın cevabını aldım :D
Cok guzel zevkiniz varmış. harika
Ustat sana su sekilde anlatayim araclarda cok fazla kodlanmasi gereken parametreler var , yani bi tarafi yaparken bi tarafi bozuyorsunuz , motoru bunu alayim altakimi dort ceker yapayim gibi bi fanteziyi malesef gerceklestirmek biraz zor ,
Bu proje iki sene once kurgulanmaya basladi ve ozaman zaten 4.0 makine yoktu sadece 2013 4matic facelift e63 ler vardi , aracin sifir 126 bin euro civarinda almanyada , buda biraz yuksek bir maliyet bir proje icin .
KW da clubsport sistemleri %70 pist % 30 yol icin , V3 ise %80 yol %20 pist kullanimi gibi degerlendirelim , biz yol icin bir arac hazirladigimiz icin clubsport fazlasi ile araci yorucak bir yapida ,
Yol tutusu arkadan iter konusuna gelirsek , 4matic lere gore biraz daha kullanmasi efor gerektiren bir yapida , gerisi zaten tecrube .
Elinize sağlık kesenize bereket,torku gördükten sonra zaten dilim tutuldu :) Kazasız belasız keyifli sürüşler emeğinize sağlık
Lütfen bitmesin diyerek okuduğum ender konulardan biri oldu. Çok çok çok profesyonel bir proje olmuş, emeğinize cebinize sağlık.
Söylenebilecek hiçbişey yok gerçekten.. Maşallah emeğinize sağlık mükemmel bir proje olmuş bende çoğu arkadaş gibi iç mekan resimlerini çizim sandım gerçekten. Tekrardan maşallah Tr de böyle şeylerin yapılması çok gurur verici..