biri şu konuyu silsin kaldırsın birşey yapsın.. Güncellendikçe hayattan beklentilerim azalıyor yaşama sevincimi kaybediyorum daralıyorum![]()
Maşallah. Allah daha iyilerini nasip etsin![]()
Bu mükemmel bir proje olmuş ama bir o kadarda maliyetli sanırım maşallah.
RACE WERKS
Golf MK1 GTD TOJ 56
Burak arabayı incele dediğinde akşam gelip bakıcam dedim geç saate kaldık gitmişti onlar ama araç içi sanat eseri tarifi yok gidin inceleyin.
Tek kelime ile muhteşem olmuş. Bu işe girmek bile başlı başına cesaret ister tebrikler. Maliyet açısını bir de şu yönden sorarsam umarım cevap verirsiniz. Böyle bir aracı biz yaptırmaya kalkarsak bize neye patlar![]()
bende fuarda canlı gördüm sağolsunlar aracın içinide açtılar sağını solunu kurcaladık
Aracın içini canlı görünce ben
![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
konuyu açan abimizin bizzat elini sıkıp böle bir araç için ve bize aracı gösterdikleri için teşekkür ettim araç gerçekten muhteşemdi
Fuarın ilk günü gidip inceleme fırsatım oldu , Burak Bey sağolsun aracın içini açtı vs yakından ilgilendi.
Tekrardan güle güle kullanın , mükemmel olmuş.
Mercedes'ten gelen oldu mu fuarda , geldilerse tepkileri ne oldu acaba![]()
Araç her parçasıyla ben buradayım diye bağırıyor, tebrik ederim.
Fuar da baktık, miami, lowrider vs ama kimse yoktu, içini de göremedik, tekrar gelecegim haftaiçi sırf göremediklerime tekrar bakabilmek için , onlardan biri de bu. Maşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bizim Burak mı bu
Eline sağlık kardeşim çok güzel bir işe imza atmışsın. Kazasız belaszı işallah...
Resimler arasında ilerlerken heycanlandım resmenElinize emeğinize sağlık. Aracı GYR standında da görme fırsatına eriştim Cumartesi günü. Tasarımcıyla falan araç üzerine konuşmuştuk 283'ü gördü gelirken demişti
Tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
araç harika olmuş böyle bir projeye giriştiğiniz için tebrik ederim , fuarda aracı yakından inceleme şansımız var mı![]()
bir an acayip heyecanlandım, o işlemler ülkemizde yapılıyor sandım. inanamadım![]()
tek kelime ile muhteşem işçilik..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)