Büyük emek büyük başarı helal olsun
Büyük emek büyük başarı helal olsun
Bu bölümde torpido ve yeni sistemin montajını göreceğiz karların gelmesini duyunca hızlı çalıştım foto anca bitince çektim tabi aksilikler peşimi bırakmadı yine
araçla uğraşırken yaşlı bi amca geldi başladı muhabbete bende de vardı bundan şöyleydi böyleydi konuşurken bi an aa gösterge faklıymış dedi ve sorunsuz çalışan MFA nın elektronik ekranının rakamlarının büyük çoğunluğu gitti böyle bir göz yok![]()
![]()
her işte hayır vardır dedim bu gün test turu yapıyorum gerçekten insana 2 model yeni hissi veriyorher şey güzel sorunsuz çalışıyor dedim ışıklarda taksici güzel araba vs diye muhabbete başlarken hemen bastım tam 2 den 3 e atıyordum ki şarj dinamomuz aşırı şarj etmeye başladı neyseki hemen konjektörü söküp değiştirdim valla yolda kutup ayısı görmeme az kaldı
![]()
Neyse konumuza gelelim en ufak bir kablo bile olsa lehim makaron specten sonra eklem yerlerinin hepsini soketli yaptımkendimi biliyorum ilerde sökersem uğraşmayım diye, elimde fazladan soket kalınca yıllardır kahrımı çeken teyp kablolarını bile soket yaptım
yılbaşı hediyesi kırmızı paspas takımımızı koydum turbo timeri montajladım vs vs ...
![]()
Emeğine hayranım abi herkesin yapacağı iş değil kesinlikle.
Ayrıca konsoldaki 3lü göstergenin başka resmi varmı? Almayı düşündüğüm göstergelere çok benzettim aynısıysa biraz rahatsız edeyim seni
Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk
Elinize Sağlık Herşey dörtdörtlük olmuş kolay gelsin ama el emeğiyle olan herşey çok güzel
Biz kendi aramızda baya dalga geçiyoruz adam hem Boşnak hem akıllı olmuyor diye, tam bizim arıza modelimizdensin sen de maşallah
Sancak bayrağını görünce anladım neden normal olmadığını![]()
Teşekkürler elimden geldiğince yapıyorum bir şeyler![]()
Teşekkürler gösterge fotoları önceki postlarda vardır düz dizelkende şu anki haliylede hiç bir sıkıntı yaşamadım tam gösteriyor dereceleri
Teşekkürler o ne isterse yapıyorum ama bende istediğimde o yapıyor hehe![]()
Kış geldi garaja koydum golfu bi ara 13" leri takarım havalar ısınana kadar da projeleri masa üstünde kurmaya devam![]()
en son elektrik sistemini komple ce2 kurup düğme kısımlarını mk1 uyarladım en son testimde farklı bir araca binmiş hissettirdi beni
bu sistemle beraber Tr de mk1 lerde çok nadir bulunan emniyet kemer ikazımız şimdide buzzerli model oldu hala alışamadım ötmesine ama kemer alışkanlığı yaptırdı
aynı zamanda MFA ( yol bilgisayarı ) sistemi ile yollar daha eğlenceli oldu american parklarımız modüle gerek kalmadı sonradan yapılan ısıtma, far fan,vs koca rölelerin hepsini attım kaput altında bir şey kalmadı![]()
en azından lanet mk1 sisteminden kurtulmuş oldum
bu da garajda pijamaları ile uyurken![]()
![]()
Tebrikler, büyük emek ve sabır var karşılığını almışsın tabi. Ben göğüsü falan sökmeye korkuyorum elimde kalır diyeHavalar düzelsin de ben de girişeyim. Bu arada ben face de ki marş motoru-t*ş*k muhabbeti yaptığın sinan.
![]()
brate, svaka ti cast![]()
EserYnd
Neymiş efendim;
Bir konunun okunabilmesi Takip edilebilmesi için Milyarlarca lira para harcanması,
Maslak, Bostancı, v.s. İsmi tanınmış Ustalarla Fotoğraf çektirilmesi,
Aracın 3oo bilmem kaç beygire 500 nm/ torklara çıkarılması
Gerekmiyormuş..
Samimi Hevesine, Emeğine, Bilgi & Becerine ve Yeteneğine ve dahi Araştırmacı Ruhuna en önemlisi de Cesaretine sağlık..
Çok güzel işlemler ve çok güzel bir netice olmuş..
Laf aramızda; Benim gibi El Tiryakisine iyi gelmiyor böyle konular, gayipten sesler duyuyorum “Boya, Zımpara, Vida, Tornavida, 5 lik alyan”
"Psikolog demişti çok kaptırma kendini diye. Kaptırmışız bir kere, dönşü yok. 2 gün söküp takmasam ellerim titriyor, boğazım kuruyor.
Bu arada konuyu okurken aklıma düştü yine; benim "Karakaçanın" motorunda ufak bi tadilat ihtiyacı var hakkaten. Elden geçirilmesi gerekiyor ama bunu kendime söylemeye d.tüm yemiyor. Ne zaman şu hortumu söküp, şurayı bantlayım filan desem, içimdeki hayvan o sesi alıyor, evirip çevirip d.tümde patlatıyor. En sonunda elimde tornavidayla komple sökülmüş araba kalıyor .."
Teşekkürler..
Böyle güzel mesajları okuyunca insan doğru yolda olduğunu anlıyor çektiği sıkıntıları beyazladığı saçları hepsini unutuyor![]()
benim bu konuda anlatmak istediğim az el yatkınlığının İNAT la insana neler yaptırdığını göstermek, uzun yıllardır beraberiz sadece golf te değişim olmadı onun sayesinde kendimde dediğiniz gibi bir çok değişiklik oldu bunun sonu yok Allah sonumuzu hayır etsin...
Resimler açılmıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)