sen arabayı 2008de mi almıştın?. tebrik ederim baya uğraştın sıkılmadan. 5 Golf 1 parası gitmiştirAile fitildir
![]()
2 gün önce oem süspansiyonları çıkardım çatı katından bi yıkayım dedim bitince paylaşıcam burda herşeyi paramparça söküp şaça kadar temizledim yetmedi çinko astar sprey aldım galvaniz kapladım üzerlerini kırmızı siyah ısıya dayanıklı kiloluk boyalar ile boyuyacam tabi 4 adet amortisör ve gereken takoz vs siparişlerinide verdim![]()
![]()
Tekrar teşekkür ederim hem elektronik hem elektrik hem mekanik olarak bi kaç değişiklik yapıyorum yakın zamanda konuyu güncelleyeceğim tabi diğer projelerden fırsat bulursam onlarında konusunu aynı scirocco gibi işletim sistemleri bölümüne açıcam soğuk havalarda sıcak projelerle kışı atlatırız inş![]()
Elinize sağlık kesenize bereket gelişmeleri bekliyorum![]()
Maşallah ya baştan sona keyifle okudum çok güzel insanın emeğinin karşılığını alması. Kesene bereket. Ayrıca o fren hortumlarını kesen malukatıda Allah bildiği gibi yapsın.
Ben de MK1 toplama arefesindeyim. Aracı aldık vakit ve nakit eğrisini ayarlamaya çalışıyorum. Yaptıklarına diyecek bir şey yok kardeşim helal olsun. Ciddi emek vermişsin ve karşılığını almışsın. Bir golfe daha hayat verilirken teknik destek vermek istersen arada rahatsız edebilirim seni![]()
Teşekkürler
Teşekkürler bir kızgınlık insana neler yaptırıyor![]()
Teşekkürler yakında güncelleyecem yine sabote etmeye calıştılar aracı ben yokken bu sefer başka yerde
Hayırlı olsun takıldığınız yerde sorun yardımcı olurum![]()
Olmaz mı yakında güncel çekeceğim boş durmak yok![]()
2Y şanzıman vardı benim depoda vites aralıkları uzun mk2 gti dan sökmüştüm 4 de 170 180 falan yapıyodum.. ama 4 ilerimi 5 ilerimi çözemedim 5 in olduğu yere atmaya uğraşınca cırtlıyodu söktüm şanzımanı dağıttım içindeki ay mı diyolar neyse o zımbırtının kırık olduğunu görünce bıraktım öyle 5 ileri şanzıman taktım geçtim..
yani kısacası bu durumda işine yararsa koyar çuvala yollarım uygun bi fiyata veririm toplar takar kullanırım dersen
Çok keskin bir teaser olmuş. Bu tür swap işlerinde ruhsat işi halloluyor mu yoksa direk biniyor muyuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)