Müthiş olmuş beyler. Ellerinize sağlık. İmrenerek takip ediyoruz. Bursa'ya yolunuz düşerse beklerim.![]()
Müthiş olmuş beyler. Ellerinize sağlık. İmrenerek takip ediyoruz. Bursa'ya yolunuz düşerse beklerim.![]()
tesekkur ederim
cok tesekkur ederimilk basta kesilmemisti ancak su an kesildi camurluklar serkan tarafindan, sonunda ideal yukseklige getirebildik arabayi
insallah cikmaz replicasicok tesekkurler
tesekkurler
hahaha tesekkur ediyorum
cok tesekkur ederim
cok tesekkur ederim![]()
doayen!
bir guncel olsun. hala profesyonel cekimleri yapamadik.. bu arada aracin camurluklari serkan tarafindan kesildi ve sonunda ideal yukseklige getirebildik. karisik birkac fotograf atiyorum.. projeyi artik sonlandirmayi planliyordum ancak birkac eksigimiz var su an itibariyle, onlarin da gelmesi gerekicek. muhtemelen agustos sonunu bulacak..
gelicek parcalarim;
cusco 7 pt. roll cage
takata kemer (siyah)
direksiyon ve vites topuzu (markasina henuz karar vermedim, onerilere acigim)
ve stageli bir debriyaj (oem dogal olarak kaldirmadi, 200 km'de bitti)
bir de koltuklarimi recaro pole positionla degistirecegim bridelarin arac icine sigmasinda problem yasadigimiz icin. ancak bridelari da tutacagim. bindigim en guzel ve rahat koltuklardan biri, baska bir projemde degerlendirecegim
guncel gorseller;
![]()
doayen!
prof fotolarını çekebilirim isterseniz herhangi bir maddi kaygı gütmeden![]()
Tüneldeki fotoğraf yurt dışındaki s2k ları kıskandırırMaşallah çok güzel herşey,bu araca bu mugen fg360 modeli yakışırdı şahsi fikrim
Nsx mugen fg360 steering wheel
![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Direksiyonun biraz ufak veya alt kısmının kesik olması lazım.
Tabi release özelliğide olmalı. 1.95 olan birinin binmesi cok zor suan![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
araç gerçekten müthis,dehşet bir emek söz konusu.allah kaza bela vermesin. keyifle kullanın inş.
ayriyeten söylemeden geçemeyeceğim jantlar cuk oturmuş![]()
debriyaj olarak exeedy hyper single deneyebilirsin , direksiyon konusundada personal kırmızı dikişli süet malzemeler var evasive de bi incele istersen
the makinaya ne zaman konuksunuz acaba![]()
valla ben olsam direksiyon için kesinlikle NSX düşünürdüm. Ayrıca debriyaj tabiki de ACT baskı ve oem balata![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ateş ediyor resmen![]()
Hayat o kadar kısa ki, bir şeyi yapmayı düşünmekle başlıyor, yapana kadar ömür bitiyor.
Masallah , kazasız belasız inşallah...
Vites topuzu moddiction anvil 2
Direksiyon nrg quick release ve Nardi Leader black spoke red leather![]()
www.s2000turkiye.com
cok tesekkur ederim teklif icin, ancak cok samimi arkadasim ali bilal battal ile cekecegiz araci yakin zamandatekrardan tesekkurler..
cok tesekkur ederim.. guzel duruyor acikcasi, dusunulebilir..
kendini de hesaba katiyorsun di mi hahaha
cok tesekkur ederim..
bi toplu siparis gecmek gerekicek yine evasiveden anlasilan
aracin tamamen bitmesini bekleme karari aldik bugra ile..
cok tesekkurler
direksiyon olabilir, henuz kararsizim ben de..
tesekkurler
cok tesekkurler, gonderdiginiz ornekler hosuma gitti, cok kararsizim simdilik..
doayen!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)