Öncelikle çok güzel bir proje, inşallah beklediğinizin üstünde birşeyler ortaya çıkar :)
İYTE de böle bişeyle uğraşan mı varmış, hiç bilmiyordum :D
Printable View
Çok güzel ve umut verici projeler, Kendi aracınızı kendi argenizle geliştirmeniz ve sizin gibi hevesli gençlerle yürümesi gurur verici. Umarım ilerisi içinde daha kapsamlı projelerle ilerleme kaydedersiniz.
Çiziminizde egsoz neden öne bakıyor?
Tebrikler çok güzel bir iş :) Allah yardımcınız olsun
şanser buradan da tebrik edelim :) bosch sponsorluk olayını görüşemedim henüz ama aklımda. şansımızı sonuna kadar zorlayacağız.
helal olsun Çok güzel proje başarılar : )
konuyu okudum ve bu yaştan sonra mühendislik okuyasım geldi :) tebrikler.
elektrik motorlu araçlar da var dediniz, siz neden tercih etmediniz?
peki hybrid araç kullanılabiliyor mu? tork gerektiğinde elektrik+benzin diğer durumlarda benzinli motor gibi.
Teşekkürler :)
Elektrikli araçlarda genelde mantık şu. Parayı basan daha iyi bir batarya, daha iyi bir motor, daha iyi bir elektronik motor sürücüsü alıyor. İş mühendisliğe değil paraya bakıyor yani. İçten yanmalıda ise paranın elbet önemi var ancak yarışma kısıtlamaları çerçevesinde sadece para ile bir şey yapamıyorsunuz. Mühendislik ortaya koymak zorundasınız. Bir de elektrikli araçların maliyetleri yüksek.
Bazı ülkelerde hybrid araçları da alıyorlar yarışa, ancak biz tercih etmedik. Mevzuya elektrikli motoru dahil etmek istemiyoruz pek.
çok guzel bır proje
konuyu takıpde olacagım basarılarıınızın devamını dılerım
Umarım faydamız dokunur başarılar :)
Soluksuz okudum desem yeridir, maşallah. Başarılarınızın devamını dilerim
yarislarda basarilar. eger fikir almaniz gereken konu olur ise bizim okulun (Almanya'da) takimindan yetkililerle sizi baglantiya gecirtebilirim
Süspansiyon için Avitas Motorsport -öhlins-
Fren için Deltasport -Volkan Işık Grup- (Brembo Motorsiklet grubunu yeni aldılar bünyelerine)
Şansınızı mutlaka deneyin bu iki firmayla.
Hayırlısı olsun, kolay gelsin.
64hp gibi beygir sınırına takıldıysanız dişliler ile hızlanmada ve top speed'de fayda sağlayabilirsiniz.
gideceğiniz pist'e göre ( uzun veya kısa ) dişli kullanabilirseniz pistte çok fayda olabilir. ayrıca aktarma kaybını ne kadar düşürebilirseniz sizin için yarışlarda o kadar faydalı olacaktır.
64hp den daha yüksek ancak pist biraz dar. Diferansiyelin son dişlisinin imalatı bize ait olacak, kaç diş olacağını da biz seçeceğiz haliyle. Fakat çok fazla vites değiştirmek de istemiyoruz. Bir de düşük hızlar için bile yüksek devir çevirmemiz gerekirse, yarışmanın "verimlilik" etabından da düşük puan almamız olası. Çünkü etap başında ve sonunda kontrol edip kaç lt benzin yaktığınızı ölçüyorlar.
kullandığınız motor 4 silindir 600cc racing motor makinası olduğu için tork düşük olacaktır eğer dar pistde yarışacaksanız tork'a daha çok önem vermeniz gerekli ki yüksek devirden ziyade düşük devir yüksek tork ile daha iyi süreler gelir :)
tasarımlar muhteşem imkanım olsa gelip görmek isterdim :)
şimdiden başarılar :)
project car bölümüne bayadır uğramamıştım, fakat bu konuyu baştan sona okudum ve çok başarılı olacağınıza sonuna kadar inanıyorum vede eminim. umarım herşey sorunsuz sıkıntısız bol puanlı ve kısa zamanlı geçer. sorum şudur, aracı kullanacak pilot için belli kurallar neler? lisanssız veya lisanslı her hangi biri oluyormu pilot olarak, yoksa takımdaki öğrencilerden biri mi kullanmak zorunda? eger takım içinden biri kullanacaksa pilotaj durumu nedir?
Teşekkür ederiz :) Kural kitabında , yarışmaya giren üniversitenin öğrencisi olma şartı var. Yani profesyonel pilot kullanamıyoruz. Pilotaj durumu yeterli gibi. Araçla test yapılması gerekiyor tabi, kullandığımız hiçbir araca benzemiyor çünkü. Gerek görülürse eğitim alması vs sağlanabilir.
http://i.hizliresim.com/9oRNak.jpg
Şasimizin üretimi tamamlandı :)
Motor buldunuz mu, Suzuki için bir bakayım :)
Mesajınız geldi. Ancak bize mail yoluyla da ulaşabilirsiniz :) kouformula@gmail.com
Başarılar dilerim, çalışması gayet keyifli bir iş kesinlikle. İnşallah güzel sonuçlar elde edersiniz.
Ytü Racing takımının ucundan giriş yapıp dönmüş biri olarak bir kaç bir şey söylemek istiyorum. Bu Formula Student sadece tüm araçları başlangıç çizgisine konumlandırıp tapa gaz gidilen bir şey değil, kafada genelde böyle bir şey oluşuyor otomatik olarak. Öncelikle aracı piste sokabilmek için bir sürü formaliteden geçmek gerekiyor, ses seviyesi olsun aracın belirli bir açıdaki duruşu olsun vs. gibi bir sürü maddeler var. Yani aracı piste sokabilmek bile büyük bir başarı. Ve amaç en hızlı olmak olduğu gibi en az tüketim de giriyor işin içine. Ve yurtdışındaki üniversiteler bu konuda gerçekten ciddi paralar döküyorlar.
http://i.hizliresim.com/j371v9.jpg
Motorumuz temin edildi. 2014 model Honda cbr 600 rr. :)
üfffff beee :)