Olay budur. Sunroof sacını cok güzel düşünmüssünüz orjinal gibi olur. tek sorum şu sunroof tavanın içine doğrumu açılacak yoksa dışına doğrumu?
AP Type-R
takılacak sunroof içeri açılan bir model yani tavan arkaya doğru biraz alçalacak, E30 sacının ayakları arası mesafeleride çok farklı değil belki küçük bir oynama olacak ,
takılacak sunroof ' a ait bir video ,,,,,,,
Mondeo Sunroof 2004 - YouTube
Konu bayhobi tarafından (30-12-2017 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
Elinize emeğinize sağlık Hasan abi...
Ben Hakan'ın Üniversiteden sınıf arkadaşı Berkay. Dükkanınıza gelip kahvenizi içmiştim, belki hatırlarsınız.![]()
Şahsi görüşümü Hakan'a da söyledim , sizede söylemek istiyorum. Bu kadar emek verdiniz , bu emeğin hiçbir şekilde para ile karşılığı yok.(bence). Benim görüşüm , aracın dış rengi ne olacaksa , motor içininde aynı renk olması. Tek önerim bu , bunlar dışında herşey çok kusursuz gidiyor. Maşallah.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
bu konulara ne olmuş böyle 1 ay geride !
konuda olan en son mesaj 11 aralık bende halbuki @gokhankenar abi mesaj yazmış gözüküyor.Yakın zamanda düzelir inşallah
Teşekkür ederim Berkay , aslında söylediğin çok doğru motor bölmesinin rengi arabanın rengi ile uyumlu olmalı , ama bizim projemizde yaptığımız bazı uygulamalar Türkiye'de sıklıkla kullanılmayan alışılmış işlerden farklı , yapanlar yokmu tabiki vardır ama pek göz önünde değil sanırım, motor bölmesinin turuncu olmasıda öyle biz uyumdan daha çok bir önceki arabanın anısını yaşatmayı daha uygun bulduk,![]()
hangi uygulamalar farklı yapıldı diye merak edenlere, yapılanları şöyle bir sıralarsak ,
1- biz şasenin ön tarafını komple arabadan ayırıp dışarda ölçülerine getirdikten sonra arabayla birleştirdik ve tüfek sacı denilen parça kötü durumda olduğu içinde onun yerine profil boru kullandık,
2-daha resimlerini eklemediğimiz( forum'un silinen sayfa problemi nedeniyle) yakında ekleyeceğimiz,tasarımı tamamen bize ait olan coilever uygulaması ,
3-daha başlayamadık ( benim asıl yaptığım iş olan maket-model imalatında yetişmesi gereken siparişler sebebiyle ) sunroof montajı, ford mondeoa'ya ait olan bir sunroof'un cam olan kısmı yerine E30 sacı ile değiştirip takmak,
4-egzost işini boru ve susturucuları dahil dizaynı ve imalinide biz yapacağız , (daha tok ve homurtulu bir ses yakalamak istiyorum)
5-en önemli olanda tüm kaporta, mekanik,elektrik ve boya işlerini ben ve oğlum beraber yapıyoruz başka hiçbir ustanın eli değmiyor,
herhalde tüm bunların bu şekilde yapıldığı tek restore ve swap işi ,![]()
Resim bekliyoruz resim bolca allah kolaylık versin. Takipteyiz ...
yakında resim yükleyeceğiz , merak etmeyin bizde ilerlemesini istiyoruz ama iki kişinin vede asıl mesleklerinden arta kalan zamanda bu kadar oluyor , aslında genede hızlıyız sanırım , gördüğüm kadarıyla bu tür restorasyon ve swap yapanların senelerce süren projelerini biz bir sene dolmadan bitiricez , daha 7. ayın içindeyiz , inşallah mart-nisan gibi bitmiş olacak ,
bugün parasını basan herkes bir bmw alır ama bu sizin yaptığınız paahabililemez.. harikasınız..
güzel bir araba .bizde olmaz yapamassın diyen cahil sürüsü çok
MAddi olarak yoruyor mu e30? Benim de sevdiğim ama cesaret edemediğim bir kasa da kendisi. =)
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)