hayırlı olsun,Allah kolaylık versin..
Selam,
Üzmek gibi olmasında keşke kadett le devam etseydiniz.
İşiniz çok zor.
Kolay gelsin. Allah sabır ve bol para versin.
Hayırlı olsun konuyu takipteyim![]()
inceden bir güncel bekliyoruz![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Araba ne kadar bitik de dursa bence coupe olması büyük şans.
Bittiğinde şahane birşey olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kolay gelsin. Toplanabilinecek maliyet sınırını çok geçmiş bence
Varmıdır yeni güncellemeleri..
Umarım orjinaline, orjinalliğe sadık kalınarak restore edilir. Ek modifiye parçalar olmaz diye umuyorum. Hayırlı olsun
Düşünceniz için teşekkürler bu halde de yıkım olucağına emin olabilirsiniz , sunroof da olur belki bir gün , kısmet
tekrar sağolun , ciddi anlamda göğüs için bunu düşünmekteyim , hem aracın tarzı ve toplanış şekli içinde baya uygun olucak ( spoiler verdim)
teşekkür ediyorum
zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya hani , fabrika gerekli olsaydı öyle yapardı düşüncesindeler , ama ben babanızı konuya davet ediyorum , ciddi anlamdafoto da yüklemeye başlıyorum pc düzeldi , keyifle takip edeceğine eminim, belki düşünceleri de değişir
görsel anlamda m2 olarak toplamayı düşünüyorum, ekstra olarak dodik ve m3 spoiler olucak , krom detay birtek yan çıta olarak var , tamponda olmayacağından sırıtır diye düşünüyorum , belki onlar da iptal edilebilir,
teşekkürler, e30 un her türlüsü aşk yahaklısınız dikkat çok çekiyor.
çok teşekkürler
çok teşekkürler sağolun
amin , teşekkür ediyorum
amin , teşekkürler
çok şaşırtacağım sizi emin olabilirsiniz , teşekkürler
aminn, sağolun
neden öyle dediniz ? üzülecek birşey yok ortada her insan gibi ben de araba değiştirdim , hem de hayalimi gerçekleştiriyorum
işimiz zor hele birde şuanki aşamayı bilsenizteşekkür ediyorum , amin
eyvallah sağolun
teşekkürler sağolunn![]()
kardeşim teşekkür ediyorum , bela ama tatlı bela , seversin sen e30 , Allah birlikte gazlamayıda nasip etsin
geliyor geliyor , bir parti daha atıp meraklandıracağım sizi ( kızmayın cidden pc ye eskisi kadar çok oturamıyorum)
eyvallah teşekkürler , işte buna ileriyi görmek denir , herkes ( burayı kastetmiyorum ) çöp gözüyle bakıyor fakat bu coupe benim gözümde altın değerinde
teşekkürlerr, anlayamadım biraz açar mısınız ?
geliyorr, sizin değerli yorumlarınızı elimden geldiğince cevaplayıp teşekkür etmeye çalışıyorum , birazdan foto yükleyeceğim
amin , teşekkürler.
biraz olucak , hatta arabanın her yerinde hissedilir değişiklikler olucakama beğeniceksiniz eminim , yırtık bir e30 olucak tabiri caizse
![]()
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Aracınızın restorasyonu sırasında şurasıda şöyle olsun ne olacak görünmez zaten demezseniz emin olun çok güzel araçlar ortaya çıkıyor.
Tabiki yardımcı oluyorsunuz , sizlerin destekleyici mesajları bizi mutlu ediyor, renk ve jant için görüşlerinizi alacağım ilerleyen zamanlarda , ne kadar çok kişi o akdar çok fikir demek , haliyle tüm fikirler tek bir insanın aklına gelmiyor , sağdan soldan görüp tavsiye dinlemek her zaman faydalıdır
ek olarak satmak değil de binmek için yaptığımız için en ufak detaylar bile düşünülüyor
bu arada üstteki uzun mesajdan sonra foto yükleyecektim , o sırada bilgisayar kastı resetledim bir daha da açılmadı , inanın yarım kalmasın diye gece 4 e kadar falan bekledim ama düzelmedi , ben de pes edip uyudum , şuan başka yerden yazıyorum zaten , bi türlü yüzüm gülmedi son zamanlarda bilgisayar konusunda kusura bakmayın , fotoları upload edip mesajları hazırlayıp not defterine kayıt etmiştim bi kerede gönderecektim ama nasip olmadıneyse şu bilgisayarı bir çalıştırabilirsem yükleyeceğim fotoları.
![]()
Konuyu merak ile takıp edıyorum
bıraz alısılmısın dısına dedınız ya dedım herhalde soktunuz komple arabayı 2 recaro koltuk
arkalar bos yan yan fotoğraflar gelıcek![]()
swap dusunuyormusunuz ?
Konu sekteye uğradı. Yokmu güncelleme ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)