(bkz. türkiyeden sktir olup gitmek)
Konu basligina uygun olsun diye benim araci simdilik bitirdiysek size birazdan buradan birkac arac ile cekilmis olan fotograflari paylasayim. Hosunuza gidecegini dusunuyorum...
Turuncu 2004 DE motorlu
ARKADASIMIN 370Z NISMO TWIN TURBOSU
BUGUN EKLEDIGIM YOUTUBE VIDEOSUNADA BU LINKTEN ULASABILIRSINIZ EKIP OLARAK GITTIGIMIZ SHOW turbo 370z vs hepsi orda
https://www.youtube.com/watch?v=CaNq316IL2E&t=6s
Masallah bu fotolar Ülkemizi terk edip hayalimizdeki arabayı alıp bi müstakil evde oturmaya değecek cinsten
Videoların hepsini sonuna kadar izledim, hepsi gayet keyifli, elinize sağlık.
Bizim burda air li düz borulu arabalara bak, ordaki air li arabalara bak...
Coskun ARIKAN
banlayın şu adamı bizim ülkedeki 350z lere baktım (bi kaçı hariç hepsi feleğin çemberinde vale modunda takılıyo) yemin ederim moralim bozuldu ikidir fotolara bakıyorumm yapmayın böyle şeyler
maşallah araç harika görünüyor
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Yazık ya. Bizdeki stock halde ki arabaların fiyatlarını kıskanıp saçma sapan modifiye yapıp bizim fiyatlara denk getirmeye çalışıyorlar. Nasıl kıskanıyonuz bizi nasıl..
Not:ironi içerir vurmayın
40 bin tl ye 350z almak videosu geldi aklıma
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu arada marşpiyelide karbon yaparsanız sankı aracın yukarıdan aşşağıya karbon detayları tamamlamış olacak gibi benim görüşüm tabi
Araç harika söylenecek söz yok. Araçtan daha çok benim dikkatimi çeken yaşam tarzı,insanların tavır ve davranışları oldu açıkçası. Yani çok rahatlar gülebiliyorlar ve böyle bir organizasyonda herkez eşini, sevgilisini almış gelmiş. Türkiye'de böyle bir organizasyon yap arabalar çizik içinde , yerler çöp ve heryer sapık olurdu. Resmen imrenerek izledim. İnsanı ülkeden soğutuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)