hepimizin gönlünde var bir e36 coupe ama en az 60 70 bine bulabiliyorum gönlümde ki bir e36yı
hepimizin gönlünde var bir e36 coupe ama en az 60 70 bine bulabiliyorum gönlümde ki bir e36yı
Harika olmuş araç,kadran videosu ve aracın sesi varsa görmek isteriz. kaç çevirecek son haliyle 8000?
1. Ve 2. Sayfada video var
Gönülden 8.000 çevirmek geçiyor ancak 7.300 de kalıyoruz m50 3.2 stroker olunca bu setupta bu kadar dayanıyor ancak ati nin harmonic damperini alırsak 8.000 çevirebiliriz ancak yaklaşık 1.000usd yurtdışı fiyatı gümrük ve kargo masrafı hariç o yüzden biraz erteliyorum almayı ancak en kısa zamanda temin edip projeye son noktayı koymayı hedefliyorum
E36 M50 N / A PROJECT
ALPINESTAR KW - ST SUSPENSIONS TR
E36 M50 N / A PROJECT
Aracınızın maşallahı var. Çok tatlı duruyor ve yürüyor. Emek verildiği taktirde (maddi-manevi) gerçekten her araba sahibini yarı yolda bırakmıyor. Tüm konuyu okudum, tekerinize taş değmesin inşallah...
bi güncel geçelim
supertech yay şapka bekliyordum geldi o gelene kadar bende taban halısını söküp altını kontrol ettim tabanda çürük yoktu çok şükür pütürledim ve üzerini yalıtım malzemesi ile komple kapladım tertemiz oldu
bu hafta motoru tekrar indireceğiz kısmetse eksik parçamız şu anda yok yapım aşamalarını paylaşacağım.
TR'nin en özenli M50 N/A makinasını yapıyoruz
elektrik tesisatını elden geçirdim komple ekli kabloları temizleyip onarım açık kablo bırakmadan hepsini sardım fotolardaki şekilde 10larca kablo ile uğraştım
bunlarda son eklenen parçalar
-maxi gauge ethanol analayzer
-supertech yay şapka
-oilcooler
-catch tank
![]()
E36 M50 N / A PROJECT
Kolay gelsin mübarek
harika bir proje,elinize emeğinize saglık,
nacizane aklımın erdiğince birkaç önerim olacak ve bir sorum.
soğutma olarak;yağ soğutucu alıp yağ basıncı düşümü riski yerine,mishimoto nun x-line serisi e36 için bolt on race su radyatörünü almanız daha iyi olurdu.buyuk rad.ile hem motor bloğunu ve akabinde yağını daha iyi soğuturdunuz hemde yağ basıncından fedakarlık yapmazdınız.maliyet olarak daha fazla olur ama bence daha iyi çözüm diye düşündüm.
supertech yay-şapka tamam ama bunları oem siboplarla mı kullanacaksınız?yada kullanılabiliyor mu?
m50 motorda parçalar doğru çalışıyorsa soğutma sorunu yok ben tedbir olarak takıyorum yağ soğutucuyu çok bir sorun yaşama şansım yok
evet yay şapka oem subap takımıyla kullanılabiliyor ama niyetim kapağı işletip emme ve egsoz takımında subap büyütmeye yönelik yani alabileceğim en yüksek verimi alabilmek altyapı hazır itb-eksantrik-enjektör-pompa var bunların sayesinde yakıtla güzel güç almayı hedefliyorum
E36 M50 N / A PROJECT
kısa bi güncel çekelim
supertech springs - retainer set ve +1 mm over size valves takımı geldi
motoru dağıttık kapak rektefiyeye gitti daha sonra maxflow a gönderilip max cfm için golf topu cnc port polish yapılıcak
tek eksik parçamız ati damper vacmotors dan temin etmeyi bekliyoruz
güncellemeleri paylaşacağım
E36 M50 N / A PROJECT
Çok merak ediyorum allmotor m50 ne güç verecek. Kesenize bereket
Coğrafya kaderdir
-bonus olarak wössner 12.7cr forged pistonlarımız
-orj advan 7.3kg jantlar
-1 takım sparco koltuk foto çekmemişim
-ve seneye boyaya hazırlık olarak yavaş yavaş fitil takımı topluyorum ön-arka cam ve kelebek fitilleri
motoru toplamaya başlamıştık ancak yine hesap değişliği yapıyoruz yakında motor hakkında bilgi paylaşacağım
![]()
E36 M50 N / A PROJECT
Maşallah araç güzel ilerliyor. jant olarak style 40 ve style 66 e36 coupe de çok yakışıklı duruyor bence. Advanın bu modeline hiç ısınamadım hayatım boyunca ama hafiflik güzel bir +![]()
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)