evet bizden evvel baslamıs proje biz devamını getırdık =P
Printable View
evet bizden evvel baslamıs proje biz devamını getırdık =P
yeni "dorikin"i açı verirken görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum...
:):):)
ses gayet güzel bence güle güle kullanın...
:) MuT
Canım 6 silindirden 4 silindiri 131 sesi çıkartmak sizin başarınız işte :) Ben hiç görmedim:) 6 silindir M50 ve S50 serisi motorların karakteristik eksoz sesi vardır, SuperSprint te bu sesi gerçekten en iyi yansıtan üründür, ancak japon arabası muamelesi yapınca M3 e, 131 sesi elde edilmiş sanırım... Başarılı :)
Pİst arabası olunca böyle eksozlar olmuyor genelde araçlarda :)
Yaf şimid koymuşsunuz fotoları :) Açmışsınız konuyu, kimisi beğenecek kimisi eleştirecek :)
Benim ibizamdan değişik bir ses çıkıyor, inan bende daha çözemedim... koyarım videosunu beraber düşünürüz :heyoo:
NOT: M3 herzaman M3 tür, yoksa arabanın kendine laf yok ;)
Biz burada drift için bir otomobil hazırlıyoruz.Size "THE ULTIMATE M3 EXHAUST SOUND" adı altında bir konu açmadık.O kadar meraklıysanız kendi aracınızda kullanın SS , biz beğenmedik söktük.Zaten piyasada farklı markalar olmasının amacıda budur.
Ayrıca , SS şehir içinde kullanılabilecek şekilde optimize edilmiş bir egzoz sistemidir.Maksimum performans vaat etmiyor.En iyi ses diye bir şey zaten söz konusu değil , herkesin zevki farklıdır.
Konunun amacı içerisinde soru sorsanız daha memnun olurduk ama sadece egzoz konusunda şartlandı insanlar.
çok klişe bir laf ama zevkler ve renkler muhabbeti oluoyr biraz...ama SS düşük devirlerde zang zangg vurmasını hiç bir şeye degişmem :)performansa yönelik bir ekosz takıldıgı için ses okadarda önemli degil galiba ...
ben daha cok yazarim egzoza mustafa :)
tool yazarsa ben hiç durmam :)
Ama şimid bakıyorumda araca takılan sadece son susturucu, gerisi sökülüyor, diğer parçaları gelsin hele...
Ben yorum yapmıyorum bekleyip görme taraftarıyım. Hele bir birsin. :)
sadece egzoz var ona yorum yapiliyor;
extralar gelsin onlarada bakariz ;)
dış görünüşü nasıl olacak bu arada? şu tarz bişey süper olurdu 94 318i btcc:
http://www.stillphotography.co.uk/ga...3-3/436_37.jpg
95 ve 96 modellerde daha büyük kanat var onlar da hoş duruyor:
95:
http://www.stillphotography.co.uk/ga...m_Brands_w.jpg
96:
http://www.stillphotography.co.uk/ga...hock_don_w.jpg
Yaa driftaxi işte... ;) öyle yarış arabası desenlerı sıradan olur.
Egzoz konusuna gelince bence düz boru fena gider =)
isteyen sitedigi düşünceyi yazmaya özgür heralde eger rahatsız oluyorsanız konu acmayın bizde egzostuna takılmayalım aracın ben kişisel fikrimi yazdım demekki benimle burda aynı fikirde olanlarda var olmayanlarda var ama sizinle aynı fikirde olmayanlara alaycı yazıcaksanız ozaman konu açmayın eleştriye açık olun M3 ün bir agırlıgı vardır dümnyanın her yerinde E36 M3 e çogu sahibi SS takar bunu takmasının da bir amacı vardır BMW nin o güsel 6 silindir sesini sadece o egzost en iyi şekilde dışa yansıtır ayrıca Drift aracı yapıyorsunuz bu kadar sesi nabıcaksınız kendiniz sölüosunuz drift aracı diye
edit: onceki sayfalarda soylenmis filtre egzoz.
kazasız belasız kullanmanız dilegiyle
son susturucu satarmısınz satarsanız 5322618929