bi kanat anca bu kadar kötü gösterebilirmiş arabayı. kendine gelmiş valla.
Printable View
bi kanat anca bu kadar kötü gösterebilirmiş arabayı. kendine gelmiş valla.
Öncelikle Tebrik ediyorum süper çalışmalar. Allah kolaylıl versin işleriniz rast gitsin. Çok güzel bu gibi çalışmaları TR de görmek gittikce iyiye gidiyor bu konuda TR.
Bu arada drift çalışmaları nerde nezaman olacak..?
Şubat ayında çılgın bir kar yağışı olmazsa başlıyoruz yine.1 ay oldu en sonra anrenmandan bu yana.Artık duramıyoruz yerimizde.İstanbul Olimpiyat stadı arka otoparkında yapıyoruz.
gezinti değilde hakkaten zevk aracı olmuş kazasız belasız maşallah diyelim
Hayirli projeler :D
Maşallah..
Ayrıca bir sorum olucak.. hidrolik el freni çok uzakta mı olmuş yoksa resim açısından mı öyle gelio? torpidoya daha yakın sanki :)
Torpidoya baya yakın evet ama en kullanışlı yer orası oluyor 3 kasalarda.Bide musanın kolu 256cm falan.Bagaja koysak gene yetişir bi şekilde o. HAhah
güsel görünüyor koltuklar nedir kaç KG vede senin götün sıgıomu musti
güzel bi proje 4 kapı ve de sarı bi M3 herkezin hayalinde olan bii araçtır zaten :) kolay gelsin :)
bide arkası suanda yuksek baya dusurcez onu sımdılık camurluklar ıcın onu dusurduk zaman kaybetmemek ıcın hemen camurluga basladık o bıtsın arkayıda dusurcez
İi işte koltuk konusunda iice hafiflettik sizleri ;)
İzmir
maşallah gün saymaya başlamışsınızdır:)
Masallah amaca yonelik cok guzel bir arac oluyor.. Allah kolaylik versin..
Coilover taktığınıza göre sanırım spor amortisör+yay dan daha iyi bir performans ve konfor veriyor diye düşündüm yanlış mıyım? Bunu sormamın sebebi bu aralar aracıma koni mi alsam yoksa coil mi alsam diye düşünüyorumda. Bu arada çok saçma bişi olucak hafifletme öncesi arabayı hiç tarttınız mı :) Ne biliyim insan merak eder toplamda ne kadar hafiflik sağladık die haksızmıyım :)
Birazdan araç boyadan çıkıcak.Daha sonra tartmaya gidicez.
Coilover tercihimiz Drift Spec olduğu için bunda konfor aramak yanlış.Ama diğer ,super street modeli yol kullanımı için oldukça konforlu , sertlik ayarınıda değiştirce pist kullanımına uygun oluyor.
klima kumandaları ve halen üzerindeyse motor içi teşkilatı , yol bilgisayarının kumanda paneli , teybin dip kısmı , çakmak-küllük vs.. bunları da atın mustafa tartıdan önce... arka taraf çıplak ama ön taraf full duruyor...
:):)