GökhanAk Nickli Üyeden Alıntı egk20 çok iyi yaa hakkaten maşallah yalnız b20 eg deki emiş sesine bittim resmen yaa aynen moruk b20 nin masallahı var elinize sağlık güze lvideo olmus
Songür GARAGE | USPeformance by UtkuSelamoğlu https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
GökhanAk Nickli Üyeden Alıntı egk20 çok iyi yaa hakkaten maşallah yalnız b20 eg deki emiş sesine bittim resmen yaa teskr ederim .. B20 de stage3 egzantrikler var .. baya bir devir donuyor.. YIrtınma sesi mükemmel...
Pist 400mt olsaymış keşke
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Pist 400mt olsaymış keşke kıbrısada mı gider kadir abi ahahaha
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Pist 400mt olsaymış keşke bizim de temennimiz o yönde .. bu pistteki ilk yarıştı .. durma alanı çok fazlaydı .. bu sefere biraz daha uzatp 400metre yapacakları sözünü aldık ..
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı kıbrısada mı gider kadir abi ahahaha yok laa Ama draga gitmek zevkli olur yarış ayaana kaçarız evden DC2-R Nickli Üyeden Alıntı bizim de temennimiz o yönde .. bu pistteki ilk yarıştı .. durma alanı çok fazlaydı .. bu sefere biraz daha uzatp 400metre yapacakları sözünü aldık .. Bizim sürelerle kıyas ederdik az çok
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı yok laa Ama draga gitmek zevkli olur yarış ayaana kaçarız evden Bizim sürelerle kıyas ederdik az çok sen firarın peşindesin anladım ben
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı yok laa Ama draga gitmek zevkli olur yarış ayaana kaçarız evden Bizim sürelerle kıyas ederdik az çok ederdik de .. pist rum kesiminde olmadi biz gelicez ankaraya ..
Video ekledik .. BORKED
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları