efecim süpersin kardesim hakikaten el emegi göz nuru MAŞALLAH
kaputun sol köşesi yaralımı![]()
Efe, emeğine, kesene, tüm ekibin ellerine sağlık
bro nasıl bir örgütsünüz siz anlamadım ki son satırlarda duygulandım lan
Çok çok güzel oldu NFD, ilk hali nasıldı şimdi nasıl oldu diyim hatta. Allah kem gözlerden korusun diyebiliyorum sadece kocaman bir maşallah !
Bu arada;
"Ekibin alın teri , maaştan artanlar ve emek" + icetea ve sigarayı unutmamak lazım
![]()
Tampon siyaller lip vs tamamlandıgında kendini ortaya koyucak bence hatta plaka bile güzel durabilir (silvie yazan pleksi plakalık ile birlikte)
maşallahh
ben daha parcalar gelicek sanıyordum insan haber verir gelirdim yardıma![]()
maşallah efe emeğinin tam olarak karşılığını almışsın ilk okurken ust mesajlarda farlarda hiç hoş olmamış demiştim kendi kendime
taki son tarafa gelene kadar kesinlikle nokta olmuş kesene bereket![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kanka sen,senat ve barışla arkadaşlığımı gözden geçirecem.Bu nedir olm yaa allahım esirgesin.Gece gördüm uykum kaçtı sayenizde![]()
Maşallah... Emeğine sağlık soluksuz okudum gördüğüm okuduğum en iyi ve içinde en çok emek olan proje![]()
Maşallah abi, ellerinize emeklerinize sağlık.Okuması da ayrıca keyif verdi yüreğine sağlık...
Keyifli, kazasız belasız sürüşler dilerim.![]()
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
Maşallah Türkiye nin nadir araçları arasında artık emeğinize sağlık keyifli sürüşler![]()
Orj. S13 daha iyi duruyor yeminle adamlar bunu neden ilk üretirken akıl etmedi ki 10 numara 5 yıldız. Geçmiş olsun kardeşim Güle Güle bin![]()
efe valla on numara olmuş bu kadar beklemiyordum.
insanın ist'da olası geliyo...
inşallah sorunsuz sıkıntısız günlerde binersin.
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Allah nazarlardan saklasın , Masallah efe abi keyifle bin
One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
Ne gay adamsın sen ya... canımı çektirdin şimdi![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Koskocaman maaşallah Efe. Allah gönlüne göre vermeye devam etsin inşallah
Bilgilerine başvuracağım. Tekrar elinize kolunuza sağlık ekip olarak...
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)