Abi bu yakınlarda geleceğim Ankaraya. Bi göreyim ITB yi gerçekten çok merak ettim. Bu arada çok laf duyuyorum sağda solda o ITB ile ayarsız 1 metre gitmez o araba diye. Acaba ne kadar doğru. Sırf ITB yüzünden kırmayalım bozmayalım güzelim arabamızı.
Abi bu yakınlarda geleceğim Ankaraya. Bi göreyim ITB yi gerçekten çok merak ettim. Bu arada çok laf duyuyorum sağda solda o ITB ile ayarsız 1 metre gitmez o araba diye. Acaba ne kadar doğru. Sırf ITB yüzünden kırmayalım bozmayalım güzelim arabamızı.
O motor fotoda nedne o kadar büyük acana neyin motorudur o![]()
Araç Swap değilKendi motoru o ,belki şanzımanla beraber durması göz yanıltması yapmış olabilir,
Bu arada son günlerde biraz geri gitmişti araba ,Batu kardeşimle regülatörden deneye deneye en iyi afr oranını bulduk ve araba düzeldiSağda solda White Rs i şu geçmiş bu geçiyomuş diye bisürü laf geliyo evet denedik geçenler oldu ama düzelttikten sonra tekrar denedik ve sıkıntı kalmadığını gördük
Beyin içinde son haftaya girdik bakalım hayırlısı iyi olacak![]()
panpa 10afr ile yürürken bırakta geçsinlerbende zamanında aynı hataya düşüp insanları kırmayıp 16afr göre göre bile bile bastım, sonra vay araba niye yürümüyor diye alakasız adamlar aramaya başladı hatta videolar ozamanlarda hit yapmış elden ele geziyordu
Şu anda üzerindeki yazılım ile en iyi durumda fakat, 7000rpm den sonra yine 11afr lere düşüyor, altlarda yine 14 e yakın gidiyor. Ayrıca araçta şu anda phantom knock var bu yüzden de beyin devamlı 4-6 derece kısıyor, Afr mizi sabitleyip kaybettiğimiz 6derece avansı da geri alırsak ozaman tam verimine kavuşacak motor. Yeni beyin ile birkaç sensörüde yenileyip işimizi garantiye alalım derim ben zira loglarda gördüğümüz gibi sensör değerleri çok sağlıklı değil...
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Sağolasın Baturalp aldığın logları bende inceledim 25-27 avansla yürüyor..Bakalım beyin işinden sonra Erkutun sihirli parmakları ile sıkıntı olan yerleri çözeriz![]()
sihirli parmaklar çok boy getirir umarım![]()
Beyin işini bekliyoruz abicim şu sıra pek uğraşamıyorum itb işi ile![]()
İki günde bir gazlıyoruz rakiplerimle![]()
evet burdan hortlatayım devam edelim.
egzos manifoldunuz 182 nin galiba,
egzos manifoldunun bittiği yerden egzosu bitirmeyi düşündünüz mü?
boru işi yok yani.
drag veya rolling yapıyorsunuz, yani en az 5000 d/d den basmaya başlayacaksınız alt devirlere ihtiyacınız yok vs..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
İyi de drag dışında da bu araç hobi amaçlı hazırlanmış bir araba. Kadir abi sıkıldıkça canı istedikçe rollere gidiyor akşamları. Bazen gündüz basıyorlar filan. O açıdan söyledim gürültü çok aşırı dikkat çeker diye. Gerçi alet bu haliyle de yeterince dikkat çekiyorÜstüne bi de manfiold sesi aman diyorum
Hoş ITB li setupından sonra pek ihtiyaç kalmaz artık o dediğin işleme. Zaten ITB + Beyin + Yakıt + iyi bir ayar ile çok çok iyi yürüyecektir alet.
Bora güzel açıklamış, arabanın bu haliyle rahatsız ediyoruz insanlarıRölantide,alt devirde sesi daha fazla izole eden bir egsoz alacam yakında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)