vayy hadi bakalım gözün aydın abi. ustada biliyo işini bu arada. ii işçilik çıkarmış. orjinal gibi valla. inş. güzel bi ayarla istediğin sonucu alırsın...
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Thortle ile sesini çok merak ediyorum..
Kadir abi beyin olarak ne dusunuyorsun tam bır markada karar kıldınmı?
Haltech veya dta ?
Ozgünle konuştuğumuz günlerde dolares 1.55 felandı herhalde o zamanlar 1000 liraya çözüyoduk şimdi biraz daha tuzlu ama en mantıklısı Haltech gibi bakalım Utku ile bir görüşelim bir fikir birliği yapıp beyinlenelim![]()
Cidden kadir abi ne alemde ITB,bilgilendir bizi eccük![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Yapmayakmı bi süprüz
Biz ilk yola koyulduğumuzda bir itb aldık fakat ank.gümrüğünde kaldı, bu işler ha deyince olmuyo..Çoğu arkadaş arabasına egsoz chip vs takmak için aylarca bekliyo sağa sola soruyo ediyo,.. project cars bölümünde başlanıpta çeşitli sebeplerden tamamlanamayan parçası vs. gelmeyen birsürü araç var..Ben arabamı çok önce bitirip gazladım bir çok denemeler yaptım halada her akşam çıkarıp gazlıyorum, maşallah tık yok gümbür gümbürde gidiyo..İtb yi zaten biraz motor oturduktan sonra yapmayı istiyordum şimdiye nasipmiş..Bugüne kadarda atmosferik olarak beni zorlayacak pek araba yoktu ama Ankarada şuan güzel giden birçok atmosferik araba oldu bende artık itb nin zamanı geldi diye düşünerek hız verdim..itb ile alakalı bilgileride gelişme oldukca paylaşıyorum malumunuz bayramda çalışan olmadığı için ilerleme olmadıHazır kitte olmadığı için al tak şekli yapmadık öyle bile olsa egzantrik gibi takıp dolaşamassın bir sürü kılı tüyü var...
itb & beyinde gelio galba hadi hayırlısı TR nin atmosferik 2.0 en hızlısı sanırım şimdiden belli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)