![]()
Dedi ve yaptı![]()
![]()
Dedi ve yaptı![]()
Şeref ustanın da bi mangal sözü var zaten sıra bladerkte![]()
eyvallah mertcan inşallah çok keyifli olacak
teşekkür ederim bora yok base map aramıyodum sadece missing tooth arıyodumki çok da gerenk kalmadı benim uzantılar .msq
yok be çağrı sadece rs homurtusu
eyvallah abi keyifli bişey çıkıyo ortaya
ehehe yoo biz en yakın zamanda yola çıkıcaz![]()
yarın yola çıkacak hale getiricem yavaştan turlamak lazım tabi yol durumuna göre
nan adama zorla baklava aldırdın bana da aynısının peşindesin biliyorum yemezler ahahaha
şaka bi yana white rs de garip bişey denedim şu an sadece 6 soket değişimiyle ister kendi beyniyle ister msle çalışabilecek bi kıvama geldi komik bişey oldu yani dynoda sadece soket değiştirip bifore after yapma olanağımız olacak hatta yolda![]()
ECUTECH İstanbul
Eyvallah Erkut,şu soğuk günlerde beyin işinin aradan çıkması iyi olacak yoksa millet gazlarken ben bu işlerle uğraşıyo olsam gıskanırdım![]()
Bizim proje itb siyle yüksek dereceli egzantriğiyle tam manasıyla bittiğinde pek örneği olmayan bir Rs olacak inşallah![]()
abi ne zaman bitirmeyi planlıyorsun aracı( ki plan yapmamak en güzeli bitmiyor çünkü)
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
inşallah abi alakasız bi rs çıkacak meydana bu arada löbüton geri gelmişdedim sonra buton geri gitmiş ne oluyo bu thanks butonuna
![]()
ECUTECH İstanbul
Kadir abi senin egzantrikleri hemen satabiliyorsan sat. Catcams' in 304-304 olanlarını biraz inceledim. Senin egzantriklerden %10 daha fazla lift duration var. Seninkiler 11.25mm ken bunlar 12.45mm e kadar çıkabiliyor. Yani yaklaşık %10 daha fazla güç alabiliriz şu anki setupından. O da nereden baksan 15-20hp demektir. Tabii mekanik iticiler ve Vanossuz kasnak ile. Bu arada senin yay ve şapkaları değişmişmiydik biz? Onların da değişmesi gerekiyor sanırsam.
İstersen hemen getirtebiliriz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şuayb abi kentcams'ten bişeyler alıcaksan banada haber verir misin..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Schumi White RS' in üzerindeki egzantrikler çok soft. Bu 304-304 açılı egzantrikler çok agresif. Bu egzantrikleri takınca sadece egzantrikle bitmiyor. VVT kasnak iptal ediliyor yerine malzeme olarak daha da güçlendirilmiş özel kasnak geliyor. Timing yapılıyor. Yay ve şapkalar değişiyor. Hidrolik iticiler yerine çok daha dayanıklı mekanik iticiler geliyor. Üstüne yazılımla avans veriliyor. Yani baya baya temel setup değişiyor arabadaki. Tüm bunların sonunda ITB' siz üzerine 15-20 hp rahat ekleyecektirBoy olarak ne farkeder dersen bence temiz 3-4 boy oynatır.
ITB' ye gelince işin orası biraz karışık benim kafamda hala. Çünkü ITB ile ilgili çok söylenti var. Ayarı zor takması zor müdahelesi zor tutturması zor devamlılığı zor vs vs. Bence ITB' den şu yapılacak setup' ın üzerine 5 ila 10 hp arası bir güç ve düzgün bir güç eğrisi yakalanırsa şükretmek gerekir. Ben ITB' den öyle 20 hp 30 hp güçler beklemiyorum. Ama ses olarak arabaya çok farklı bir hava katacağına eminim ITB' nin.
Ne demişler kötüye razı gel, iyi çıkarsa bahtına![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)