200sx projesi ne durumda gelişmeleri bekliyoruz ?
konuyu baştan sona zevkle okudum. Harika bir proje olmuş umarım en kısa zamanda biter.
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
7-8 saniye çok iddaalı bi rakam olmuş Türkiye de o saniyeyi yapıcak pist yok malesef inşallah vht li bi pist bulursunuzda dilediğiniz saniyeleri çıkarırsınız bizde keyifle izleyip gurur duyarız , bu sezon yetişmez sanırım bi kaç yarış da da eksikleri giderilir seneyede belki vht li pistimiz olursa on numara olur
her gün gece yatmadan konu hakkında herhngi bir güncelleme varmı diye bakıyorum !konuyu az biraz bi güncellesek...
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
Arkadaşlar selam... Supra sevdasından GTR200"ü iyice boşladım.Daha önce de dediğim gibi projede hiç bir eksiğimiz yok tek eksiğimiz parçaları birleştirmek.Bir aksilik olmazsa 1-2 aya kadar başlayıp önümüzde ki drag sezonuna yetiştirmeyi düşünüyoruz.Ama ne olur ne olmaz belli olmazOnun dışında bir değişiklik yok projede...
FreeFlow olsa nasıl olur ?
GTR:700 3rd fastest GTR in the world - YouTube
dragon07
Suat son susturucu olmayacak GTR200"de...Değişik birşeyler planladık serdarla Türkiye"de ve Dünya"da ( Çok iddialı bir laf ama ) ilk olacak değişklikler var projede...
CÜNEYT ABİ allah emeklerini boşa cıkartmasın insallah kagıt uzerinde planladıgınızdan cok cok daha iyi sonuclar elde edersiniz umarım . Setuplar ve işcilikleriniz gercekten ÇOK PROFESİYONEL ce Hergün Konuları takip ediyorum heyecanla Keşke Cüneyt abiden TR de cok olsada (Prof. Düşünen) Ona göre Pistlerimiz Ona göre rakipleri olsa.Toplasak Butür İnsan TRde 2 elin parmaklarını gecmeyecek kadar azdır. Böyle Degerli araclara Bilinçli sahip Olmak ve Sahip olduguna Her konuda Hakim olmak Her Baba yiğidin Harcı Değildir.Projelerinde Başarılar Abi.
CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI HEYECANLA BEKLİYORUZ.
Allah Kaza Bela Vermesin!!!!
Dostum Allah razı olsun düşüncelerin çok güzel.Biz ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıyoruz.Hani bir soz varya "Gâvur yapıyor" biz onu artık " Türk yapiyor'a " çevirmeye çalışıyoruzGerisi Allah'ın taktiri...
allah utandırmasın cok güzel bir proje
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)