maşallah
vipec kaç 88mi?
Aracın bitmiş fotoğraflarını da çektim ama pazar günkü driftten sonra baya bir kirlenmiş![]()
Hidrolik El freni , kaynatıldı ve boyandıFantastik olsun istedim . Hehe.
90mm Emme
Radyötör ve taşırma kabı
Turbo ve external wastegate
İç mekanda çok sevdiğim Nardi direksiyon , hidrolik el freni tam istediğim yerde.
AEM göstergeler ; Tru Boost solda , ortada yağ sıcaklığı ve basıncı , Wideband orta konsolda.
AEM Map Sensoru
AEM Tru Boost Selenoidi
Finito gibi işte![]()
![]()
Musticim güle güle bin ve gazla. Aem thruboost selenoidi vi-pec ile mi sürdün yoksa aem boost control ile mi?
Külbütör kapağını jantlarının renginde boyamayı düşünmezmiydin? Kaput altı pembe - turuncu - mor gibi renkler çok sexy duruyor : )
K.
Büyük keyif ile okudum konuyu. Çok güzel. Sorum ise Tein kullanıyorusunuz coilover. EDFC ile beraber. En serti ile en yumuşak hali arasında çok fark varmı. Yoksa ince ayar gibimi. Yani Mercedes konforundan at arabası sertliğine mi geçiyor. Yoksa ufak bir aralık içerisindemi oynuyo.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
2010 model civic'in süspansiyon sertliğine 100 üzerinden 40 diyelim.Buna yay takarsan 50 olur , koni de takarsan 70 olur sertlik olarak.
Pist arabasının sertliği de 100 üzerinden 100 olsun.
Drift spec Tein en yumuşakta 100 üzerinden 60 , en sertte 100 üzerinden 80 oluyor.Gereksiz sert sayılabilir yol için.
Kağıtta verilen değerler lastik değeridir. Ordaki altı çizili değerleri 1.2 ile çarpınca motor gücünü buluyoruz.
Basınç : 10PSI
Turbo : Garrett 30R
Benzin : 95 Oktan
Motor : Rb25det NEO
Kesici : 7500 devir
Beygir gücü ;
Tork ;
En iyi sonucu yaptığımız 2. ölçümde aldık.
Bu sonuca göre ; 440 HP , 480 NM almış oluyoruz.
Benim için yeterli gözüküyor.Şu an için basınç açmayı bile düşünmüyorum.![]()
Spool sesine doymak isteyenler için video :
S14 - RB25DET NEO Cruze on Vimeo
![]()
Ufakta olsa bi karede benden Mustafa abi Salı günü dergi çekimi için geldiğimiz de çekmiştim.Kazasız belasız süper makina
![]()
Son güncellemeleri ekliyorum . Drift yaparken hararet 105 dereceyi görüyor.Bu yüzden daha sağlıklı bir motor için radyötör plakası aldım.Ön paneli tam olarak kapayan bir tane arıyordum , Cusco'nun ve diğer markaların plakaları baya ufak kalıyordu.O yüzden bunu aldım.Karbon fiber olduğu içinde güzel görünüyor.
Montajı baya uğraştırdı , sitesinde dediği gibi bolt on olmadı.5 saat süren bir çalışma sonra takabilidim.
![]()
Mustafa işine karışmak gibin olmasında
Drift yaparken rüzgarı önden alamadıgı için hararetin yükseliyor bu yüzden daha kuvvetli fanlar kullanırsan o sorunu çözersin
radiator cooling plate güzel olmuş
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Arabanın şu anki durumu ;
Greddy yağ soğutucu takıldı.
Filtre tamponun altına alındı , motor ısısı filtreye gelmeyecek artık.
Geçen sefer antrenmanda ön lastikler çamurluklara çarpıyordu , sinirlendim açtırdım çamurluklarıda![]()
Şaftı değiştirdim , tek parça alüminyum şaft taktım.
Şimdilik bitti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)