Yok ustam yanlışınız varAraç günlük kullanılıyor şu an... Bir kaç foto size buyrun...
![]()
Bloğumuz Serdar Motordan işlemleri tamamlanmış olarak geldi. Krank yeniden balans yapıldı ve o da elimize ulaştı. Toplamadan önce son kez yağ boşluklarının doğruluğunu ölçmek istedik, ve bütün boşlukların istediğimiz ölçüde olduğunu gördük.
Silindir kapağının gelişi uzayınca daha fazla bekleyemeyip bir kapak daha almıştım fakat işlemlere başlamadan kapak gelince ellenmemiş olanı rafa kaldırdım, portlanmış kapağın subap yuva ve açı işlemlerini hemen hallettik. Silindir kapağı yeni nesil olduğu için saplama yuvaları 11mm fakat kullanacağımız saplamalar 12mm dir. Bu yüzden saplama yuvaları genişletildi. Kapağı takmadan önce son bir işlem yapılması gerekiyordu fakat iş yerinde zaman bulamadığım için eve iş getirmek zorunda kaldımBütün evo serisinde sorun yaratan bloktan kapağa geçen yağ kanalı özellikle kapak planya yapıldıktan sonra daralıyor ve kapağa giden yağ basıncı düşüyor. Birçok evo da itici sesi içinde iyi bir çözüm.
Öncefoto çekmeyi unuttuğım için internetten bir fotodur.
Sonra El emeği göz nuruBiraz daha işi var. . .
Bu hafta kapağı takmış etrafını toplamaya başlamış olurum inşallah.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Bayağı yol alınmış yaw. Çok güzel, tebrikler.
Batu kaptın sen bu işi![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Bakıyorum sende turboyu gıdıklamaya başladınteşekkürler utkucum
Gelip el attığınmı varuzaktan öyle olmaz
Elantra kapağının yanma odası biraz daha küçük, sonta ların kapağı direk birebir aynısı. Elantra ve sonatalar mitsu nun motoru kullanıyor(4G63 ve 4G15 ler hyundai lerde farklı motor koduyla lanse ediliyor) Hatta ön düzen parçaları bile birbirine uyuyor. Rotilleri sonata dan aldım mesela... 1.8 hyundai kuru direksiyon kutusu bulursam direksiyon kutusunu hyundai den çalabilirim![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Kullanmadığım eksantrık kepı ıtıcıler felan var,elantreden çıkma işine yararsa hurdaya gideceğine verebılırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)