Serdar konusturdu ustalığını yine.100mm girişe 100x2 filtre :)
Printable View
Serdar konusturdu ustalığını yine.100mm girişe 100x2 filtre :)
abi maaşallah vallahi . sanat olmuş resmen . airbox yapacakmısınız kalacak mı böyle?
İyi dilekler için teşekkürler :) Spawn böyle kalacak...
Çift filtrenin, aynı havayı emebilecek tek filtreli bir sistemden ne farkı oluyor?
Eşşek kadar turbo emiş yaparken tek filitreden yeterli hava ememiyor bu yuzden filitreyi de içine çekmye çalışıyor zamanlada filitrede aşınıyor
ayrıca yeterli havayı ememedigi içinde istediginiz basıncşları basamıyorsunuz
Bu yüzden çift filitreli sistem yapılmış
Allah nazarlardan saklasın isteyenede versinki kimsein malında kimsenin gözü kalmasın
Amin.
Filtre sistemi arabanın genelinde de olduğu gibi muhteşem görünüyor gerçekten. Airbox yapılmayacak peki araca yetecek kadar hava o bölgeden çekilebilecek mi? coolerdan geçeceği için aşırı serin havaya ihtiyacı yoktur belki ama cahilliğimden soruyorum.
Airbox yapmayacağız cunki tamponun çok yerinde oynamalar yaptık...
Marşa bastık sorunsuz çalıştırdık çok şükür :) Videoyu yüklüyorum youtube şimdi....
ustanin eline saglik cok guzel olmus, 125mm girise 100x2 filtre yalniz ufak bir duzeltme;)
maalesef 68mm uzerinde turboya hangi filtreyi takarsan tak, hangi cap inlet yaparsan yap filtre restrikte ediyor, 2 layer hks mushroom kullanmissiniz en iyi geciren ama en az suzen filtrelerden biri olmasina ragmen 2 bar uzerinde yetersiz kalacagini dusunuyorum;) gunluk gazlarken uzerinde kalsin yaris modunda sokup usta guzel bir trompet yapsin onu takarsin cuneyt.
serdar ustanin eline saglik hakkaten sanatkar ;)
onceki yazilarindan birinde rodaji kisa yapicam demissin bence oyle bir acelecilik yapma, rodajli motor ve rodajsiz motor cok fark ediyor performans bakimindan, ben kendim ozellikle bunu denedim ciddi bir calisma yaparak ve tecrube ettim. hadi omur, yag eksiltme vs bir yana birak performans bile ciddi farkli oluyor duzgun ve itinali yapilan bir rodajdan sonra. bunu yurtdisi forumlarinda su soyle diyor bu boyle diyor olarak demiyorum yanliz, kendim denedim test ettim olcum yaparak.
yarışa 1 gün kaldı yetişebilecek mi cüneyt abi ?
Rot balansta su an araba ardında pasta cila yapılacak.Yarın Allah izin verirse pistteyiz :)
abi yarın sen pistte sıkıcakmısın yoksa rodajdamısın?
Rodajın gitmesine bence imkan yok 3 gün olmadı bile kısa rodaj ise valla çıkabilirde, edirneden gelemiyorum artık o tarafarlara video ile idare edeceğiz piste çıkarsa.
http://i.imgur.com/aA55f.jpg
maaşallah maaşallah
aracın rodaj süreci bu gece başlamıştır :D
yarın pistte peak garage ın standında yer alıcak piste çıkmayacak araç
cüneyt abi burdan da tekrarlayayım allah nazarlardan saklasın allah kaza bela vermesin inş
70 km yaptım bile bu gece :) Onumuzde ki hafta rodaj biter boost acarız umarım.Yarın standımıza bekliyoruz herkesi....
çok tozlu bi geceydi ama değdi :D:D maaşallah maaşallah serdar ustanın emeğine sağlık
yarın peak garage ın standında süpriz araçlar olucak
peak garage standından bol fotoğraf bekliyoruz..
ic nin önüne taş cs gelmemesi için birşey yapmayacakmısınız?hoş orada birşey var ama boşlukları çok geniş gibi gözüktü gözüme.
Cüneyt abi tekrar maşallah nazar değmesin , sanat eseri olmuş
http://i.imgur.com/sAQNJ.jpg
sesini duyduk ve inceleme fırsatı bulduk inanılmaz güzel bi araç olmus kaput ve ön tampon extra güzel olmus bu güzelliğe güzel bir video bekliyoruz artık maşallah:)
Yıkım olmuş Cüneyt abi, maşallah, kazasız, belasız abi,
inşallah yakından görmekte kısmet olur :D
bol fotoğraf bekliyoruz :D
allah kaza bela vermesin. araç mükemmel olmuş..
hayırlısıyla rodajı bitsin de, boostlu sesini duyalım :)
Cüneyt Maşallah aracına, güle güle kullan dört dörtlük olmuş.
Maşallah , canlı çok farklı duruyor..
işte bu yaaaa,mükemmel ötesi fotoğraf,araç...özellikle port mükemmell :)
kaput için tşk ederim eğer ilk şekildeki kesilseydi kötü olurdu şimdi on üzerinde onbir olmuş
havalandırma port çok güzel olmuş jantlar güzelde rengi veya nikelajdan mıdır bi tuhaf sanki aracın güzeliğini biraz perdelemiş:)
allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin hayırlı rodajlar:icon_tup:
Allah kaza bela vermesin uzun süredir takip ediyodum sonunda bitti, güle güle kullanın nazar boncuğu şart arabaya :)
abi resimlerde böyleyse canlısı çok can yakar.
abi pistte görmek istiyordum hatta en cok senin aracını merak ediyordm ama pistte göremmek harbi can sıktı. neden cıkmadınz piste? listede son günlere kadar cıkıcağı yazıyordu?
bu arada maşallahı eksik etmeyelm cok cok güzeldi
teşekkürler.
bi rodaj turu atsaydı bari o bile yeterdi :D
amuse s2k, evo ve supra için pistte tur atmak istedik fakat programın yoğun olduğundan ve zaman olarak planın gerisinde kalındığından dolayı atamadık. bir sonraki organizasyonlarda inşallah :)
Çok güzeldi.. Çook..
Maşallah...
çalıştırdığınız esnada bizim standdaki iletişim duruyordu ((:
Cüneyt, en iyi fotosu bu bence.. objektife çok güzel poz vermiş.
Oyuncağın hayırlı ve uğurlu olsun ;)
http://img39.imageshack.us/img39/442...669107426i.jpg