geçmiş olsun abi umarım ciddi birşey yoktur
Printable View
geçmiş olsun abi umarım ciddi birşey yoktur
Umarım onca emege yazık olmamıştır
geçmiş olsun
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.
nazar deydi valla .geçmiş olsun cüneytcim canını sıkma sakın.
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sorunu çözersiniz
Gecmis olsun Cuneyt abi.
İyi dilekleriniz için teşekkürler. 1. Pistonda ve yataklarda ciziklerle atlattık çok şükür.Herseyin yedeğini almıştım ne olur ne olmaz diye o yüzden Salı gunü gibi motoru toplayacağız Kismet olursa...1 takım piston,ana ve kol yataklar ve yağ sogutucu ve yağ pompasiyla atlattık çok şükür...
Günay Burak'tan aldım malzemeleri.Burak tam olarak ne zaman aldın pompayı ?
geçmiş olsun..
buyuk gecmıs olsun kurban kesmeyı dusunmelısın bence nazara gelmıssın
Ok Burak.Pazartesi irtibata gececegiz konuyla ilgili olarak.Sen boostlogicle görüştün mü ?
Abi bunla gecmis olsun allah beterinden saklasin
Geçmiş olsun Cüneyt, Allah beterinden saklasın
geçmiş olsn abi.o akşam seslerden ben yatak sarmasından korktum.ucuz atlatılmış.
allah gözden nazardan uzak etsin
gecmıs olsun cuneyt abi
http://img412.imageshack.us/img412/7...1105170057.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/9...1105165945.jpg
http://img717.imageshack.us/img717/3...1105170029.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/9...1105170005.jpg
arkadaşlar pompanın fotoğraflarını yükledim.
Firma, anladığımız kadarı ile ilk resimde de görüldüğü üzere yağ keçesinin orada 4 adet alyanın olduğu yerlerden yağ pompasını tezgaha bağlayıp yağ giriş ve çıkış yerlerini polish yapıyor. pompanın dişlisi ile dişlinin çalıştığı yerin nasıl talaş yaptığını balansının bozulduğunu görebilirsiniz. Alyanlardan tezgaha bağladığı zaman dişlinin çalıştığı yüzey ovalleşmiş ve dişli çalıştığı zamanda sürtünme oluştuğu izlenimine vardık. Krankta gözlerinde, kol gözlerinde hiçbir hasarımız yok çok şükür. talaş oil jetlerden piston ve silindir arasından yağı gezdirdiği için piston etekleri 1. ve 2. silindirde çizikler oluşmuş. 1 takım yatak set,1 takım piston set, yağ pompası, yağ soğutucusu ve conta alıp, detaylı bir motor içi temizlik yapılıp tekrar toparlıyacağız. bütün parçaların elimizde yedeklerini tedarik ettik. en kısa sürede yollarda olacaktır.Allah'ın izni ile.Tekrardan geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun ...
geçmiş olsun
Gecmis olsun abi
balansı bozuk yag pompası pıyasaya surmek kdr buyuk bır hata nasıl yapılmıs kı cok unlu bır fırma.. yag pompası kıtlese hadı bı derece kı sahıt oldum cossy pompanın daha marsta kıtledıgıne ama bu cok ucuz bır hata:(
Tekrardan çok geçmiş olsun cüneyt abi. Herşeyde bi hayır vardır denilmeli bence. Dün tam bir kabus gündü Allah cümlemizi beterlerinden saklasın.
Cok gecmis olsun buyuk bahtsizlik bnimde basima sr20det te basima gelmisti yagpompasindan circuitracing di sanirim oluyo malesef ben eger projeye devam etsem dry sump a gecicektim siz dry sump olarak bir deneme yapsaniz nasil olur saygilar?
büyük geçmiş olsun cüneyt abi..
Gerçekten geçmiş olsun herkesin imrenerek takip ettiği bir proje nazara gelmişsin abi :(
geçmiş olsun cuneyt abi..
şunu sölemek istedim.. eğer motor da benım bildiğim yağ pompasından dolayı herhangi bi sıkıntı yaşanırsa.ilk olarak krank yataklar gider..pistonlar neden acaba zarar görmuski?
Aracınızın herhangi bir yerine ufak bir nazar boncuğu koyun,nazara çok inanırım gerçekten ucuz atlatılmış büyük geçmiş olsun....
çok üzüldüm yaa.. basınç açılmıştır bi bakayım diye girdim keyifle başımdan kaynar sular döküldü gerçekten.. Allah sabır versin .. inşallah zararını karşılarlar ..
Gecmis olsun, Allah daha kotusunden esirgesin. :(
Dry sump pompa düşünmüyorum...Sulhi isin açıkcası pistonlarda bir sey yok diyebilirim.Polishle üstündeki çizikler alınabilir.Ama ben kıl adamım bu konularda. + 200 shot nos basacagim ne olur ne olmaz.O yüzden değiştireceğim pistonlari.Yataklar gitmiş eyvallah ama krankta hicbirsey yok çok şükür.1 ve 2. Pistonda sorun olmasının sorunu yağ pompasina yakınlığından dolayı ilk capaklarin oraya gelmesi...ozgunun dikkati sayesinde daha fazla gazlamayarak daha büyük sorun yasamadık çok şükür... Nazara bende inanırım.Nazar boncuğu var arabamda...
Bu arada üstüne basa basa söylemek istiyorum.Bu olay Peak Garage Serdarin işçiliği vs ile ilgilisi yoktur.Saolsun elinden gelen herseyi yaptı ve yapıyor.Benden çok üzüldü.Ozgunede tekrar teşekkür ediyorum burdan.Canım saolsun daha iyisini yapacağız Allah izin verirse...*
çok büyük talihsizlik bukadar işin sonuna yaklaşmışken ama şükürler olsun çok iyi bir ekiple çalışıyorsunuz sıkıntısız yola devam edeceginiz kesin... ve bukadar açıkça başınızdan gecen bu talihsizliği bukadar insanla paylaşmanızda samimiyetinizin ispatı
Usa deki forumlarda paylasmanizi tavsiye ederim boostlogicten seri cvp gelir boylece;)
dostum geçmiş ollsun..makina ve proje extrem olduğu için böyle nazarlar olası şeyller...
GMG garaj bi supra kaplamış sedefli beyaz,çok güzel olmuş ve aksesuarlar falan aynı bi an senin supra sandım abi,bu arada Çok geçmiş olsun üzüldüm :(
Zamanını çalmışlar haybeden geçmiş olsun Cüneyt kardeşim , önümüz yağmur yağış keşke bu aksilik yaşanmasaydı
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin
Yenisi yapilir motorun cuneytim ya herseyde bir hayir vardir belki bu olmasa yola dvam edip kaza yapicaktin Allah muhafaza