15 jant ve slickler o frenlere nasıl oturacak hacım yahu?
Printable View
15 jant ve slickler o frenlere nasıl oturacak hacım yahu?
Gursel su nuansi unutuyorsunuz :) Ben zevk arabasi yapiyorum.Slickleri ve 15 janti beni rakip olarak gorecek biri cikarsa takip kullanacagim :) Yoksa normalde isim olmaz sok takla...
ustanın işçiliği 10 numara 5 yıldız aracınıza maşallah Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Jantlar çok yakışmış araca, kaçırmış olabilirim acaba marka ve modelini öğrenebilir miyim ?
Aracın maşallahı var kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Serdar abi kendi S2000'ine takmisti 17" Enkei jantlarin icine Brembolari biraz islem yaparak ve cuk oturmustu.
Muhtemelen bunuda halleder :)
Cüneyt abi heyecanını buradan hissedebiliyorum,herkes gibi sabırsızlanıyorum ilk marş videosu için. :)
Dun aksam 23'e kadar calistik hep beraber serdar Serkan Bilal Ugur ozgun :) Dun aksam atesleme sistemi,motor tesisati far fan musir vs vs nos sistemi komple beyin tesisati oil catch tank,intercooler borulari radyotor borulari vs methonol tesisati vs evc vs vs vs bitti :) motor iciyle ilgili birtek serdarin custom yapacagi 100 mm gaz kelebegi kaldi.Saolsunlar Ekip olarak elinden gelenin en iyisini yapiyor herkes...Bugun arabanin ic tesisati nos methonol pompa muzik sistemi saatler evc turbo timer vs vs yapilacak...Allah izin verirse hafta sonu ekip olarak pistteyiz...
Maşallah maşallah abi 23 ekimde canlı canlı görmek için sabırsızlanıyorum :) kazasız belasız