Rot balansta su an araba ardında pasta cila yapılacak.Yarın Allah izin verirse pistteyiz :)
Printable View
Rot balansta su an araba ardında pasta cila yapılacak.Yarın Allah izin verirse pistteyiz :)
abi yarın sen pistte sıkıcakmısın yoksa rodajdamısın?
Rodajın gitmesine bence imkan yok 3 gün olmadı bile kısa rodaj ise valla çıkabilirde, edirneden gelemiyorum artık o tarafarlara video ile idare edeceğiz piste çıkarsa.
http://i.imgur.com/aA55f.jpg
maaşallah maaşallah
aracın rodaj süreci bu gece başlamıştır :D
yarın pistte peak garage ın standında yer alıcak piste çıkmayacak araç
cüneyt abi burdan da tekrarlayayım allah nazarlardan saklasın allah kaza bela vermesin inş
70 km yaptım bile bu gece :) Onumuzde ki hafta rodaj biter boost acarız umarım.Yarın standımıza bekliyoruz herkesi....
çok tozlu bi geceydi ama değdi :D:D maaşallah maaşallah serdar ustanın emeğine sağlık
yarın peak garage ın standında süpriz araçlar olucak
peak garage standından bol fotoğraf bekliyoruz..
ic nin önüne taş cs gelmemesi için birşey yapmayacakmısınız?hoş orada birşey var ama boşlukları çok geniş gibi gözüktü gözüme.
Cüneyt abi tekrar maşallah nazar değmesin , sanat eseri olmuş
http://i.imgur.com/sAQNJ.jpg
sesini duyduk ve inceleme fırsatı bulduk inanılmaz güzel bi araç olmus kaput ve ön tampon extra güzel olmus bu güzelliğe güzel bir video bekliyoruz artık maşallah:)
Yıkım olmuş Cüneyt abi, maşallah, kazasız, belasız abi,
inşallah yakından görmekte kısmet olur :D
bol fotoğraf bekliyoruz :D
allah kaza bela vermesin. araç mükemmel olmuş..
hayırlısıyla rodajı bitsin de, boostlu sesini duyalım :)
Cüneyt Maşallah aracına, güle güle kullan dört dörtlük olmuş.
Maşallah , canlı çok farklı duruyor..
işte bu yaaaa,mükemmel ötesi fotoğraf,araç...özellikle port mükemmell :)
kaput için tşk ederim eğer ilk şekildeki kesilseydi kötü olurdu şimdi on üzerinde onbir olmuş
havalandırma port çok güzel olmuş jantlar güzelde rengi veya nikelajdan mıdır bi tuhaf sanki aracın güzeliğini biraz perdelemiş:)
allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin hayırlı rodajlar:icon_tup:
Allah kaza bela vermesin uzun süredir takip ediyodum sonunda bitti, güle güle kullanın nazar boncuğu şart arabaya :)