Kismet olursa...
Printable View
abi bu kadar kısa sürede sıkıştırmak pistte umarım sıkıntı oluşturmaz.jantlar çok güzel durmuş.Body kit düşünüyor musun?yoksa stock tamponlar sadece öne standart lipi mi kullanacaksın.
Herhangi bir aksilik cikmazsa pistte.Ayar vs yetismezse padokta olacagim kismetse...Sadece kaput ve on tamponda oynamalar yaptik motor daha rahat hava alsin diye onun disinda standart olacak araba...
Filtre supriz olsun...Yarin ceker fotolarini koyarim...
!KO teşekkür ederim fotolar için :)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...63300033_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...56087902_n.jpg
Serdar konusturdu ustalığını yine.100mm girişe 100x2 filtre :)
abi maaşallah vallahi . sanat olmuş resmen . airbox yapacakmısınız kalacak mı böyle?
İyi dilekler için teşekkürler :) Spawn böyle kalacak...
Çift filtrenin, aynı havayı emebilecek tek filtreli bir sistemden ne farkı oluyor?
Eşşek kadar turbo emiş yaparken tek filitreden yeterli hava ememiyor bu yuzden filitreyi de içine çekmye çalışıyor zamanlada filitrede aşınıyor
ayrıca yeterli havayı ememedigi içinde istediginiz basıncşları basamıyorsunuz
Bu yüzden çift filitreli sistem yapılmış
Allah nazarlardan saklasın isteyenede versinki kimsein malında kimsenin gözü kalmasın
Amin.
Filtre sistemi arabanın genelinde de olduğu gibi muhteşem görünüyor gerçekten. Airbox yapılmayacak peki araca yetecek kadar hava o bölgeden çekilebilecek mi? coolerdan geçeceği için aşırı serin havaya ihtiyacı yoktur belki ama cahilliğimden soruyorum.
Airbox yapmayacağız cunki tamponun çok yerinde oynamalar yaptık...
Marşa bastık sorunsuz çalıştırdık çok şükür :) Videoyu yüklüyorum youtube şimdi....
ustanin eline saglik cok guzel olmus, 125mm girise 100x2 filtre yalniz ufak bir duzeltme;)
maalesef 68mm uzerinde turboya hangi filtreyi takarsan tak, hangi cap inlet yaparsan yap filtre restrikte ediyor, 2 layer hks mushroom kullanmissiniz en iyi geciren ama en az suzen filtrelerden biri olmasina ragmen 2 bar uzerinde yetersiz kalacagini dusunuyorum;) gunluk gazlarken uzerinde kalsin yaris modunda sokup usta guzel bir trompet yapsin onu takarsin cuneyt.
serdar ustanin eline saglik hakkaten sanatkar ;)
onceki yazilarindan birinde rodaji kisa yapicam demissin bence oyle bir acelecilik yapma, rodajli motor ve rodajsiz motor cok fark ediyor performans bakimindan, ben kendim ozellikle bunu denedim ciddi bir calisma yaparak ve tecrube ettim. hadi omur, yag eksiltme vs bir yana birak performans bile ciddi farkli oluyor duzgun ve itinali yapilan bir rodajdan sonra. bunu yurtdisi forumlarinda su soyle diyor bu boyle diyor olarak demiyorum yanliz, kendim denedim test ettim olcum yaparak.
yarışa 1 gün kaldı yetişebilecek mi cüneyt abi ?