Rot balansta su an araba ardında pasta cila yapılacak.Yarın Allah izin verirse pistteyiz![]()
Rodajın gitmesine bence imkan yok 3 gün olmadı bile kısa rodaj ise valla çıkabilirde, edirneden gelemiyorum artık o tarafarlara video ile idare edeceğiz piste çıkarsa.
maaşallah maaşallah
aracın rodaj süreci bu gece başlamıştır
yarın pistte peak garage ın standında yer alıcak piste çıkmayacak araç
cüneyt abi burdan da tekrarlayayım allah nazarlardan saklasın allah kaza bela vermesin inş
"Wagen"thusiast
70 km yaptım bile bu geceOnumuzde ki hafta rodaj biter boost acarız umarım.Yarın standımıza bekliyoruz herkesi....
çok tozlu bi geceydi ama değdimaaşallah maaşallah serdar ustanın emeğine sağlık
yarın peak garage ın standında süpriz araçlar olucak
"Wagen"thusiast
peak garage standından bol fotoğraf bekliyoruz..
ic nin önüne taş cs gelmemesi için birşey yapmayacakmısınız?hoş orada birşey var ama boşlukları çok geniş gibi gözüktü gözüme.
sesini duyduk ve inceleme fırsatı bulduk inanılmaz güzel bi araç olmus kaput ve ön tampon extra güzel olmus bu güzelliğe güzel bir video bekliyoruz artık maşallah![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Yıkım olmuş Cüneyt abi, maşallah, kazasız, belasız abi,
inşallah yakından görmekte kısmet olur
bol fotoğraf bekliyoruz![]()
allah kaza bela vermesin. araç mükemmel olmuş..
hayırlısıyla rodajı bitsin de, boostlu sesini duyalım![]()
kaput için tşk ederim eğer ilk şekildeki kesilseydi kötü olurdu şimdi on üzerinde onbir olmuş
havalandırma port çok güzel olmuş jantlar güzelde rengi veya nikelajdan mıdır bi tuhaf sanki aracın güzeliğini biraz perdelemiş
allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin hayırlı rodajlar![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Allah kaza bela vermesin uzun süredir takip ediyodum sonunda bitti, güle güle kullanın nazar boncuğu şart arabaya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)