4 Yıllık bir ilişkim var. Hatta gittim istedim verdiler. Yakında nişanımı yapıcam. Günü belilemeye çalışıyoruz. Çok düzgün hava karardımı dışarıya çıkmaya bile korkan biri. Ailesinden ben izin alıp ancak ben çıkarabiliyorum bir yemeğe filan yani sokak yüzü gördüğü yok kızın.
Üniversitesi bitti bi hipermarketin muhasebesini yapıyor. Evi ve iş yeri arasında tam 3 sokak mesafe var yürüyerek 3 Dk.
Geçen gün gene şerefsizin biri şu 3dk lık mesafe içinde camı açıp sataşmış yok bırakalımmı yok tanışalımmı camdan laf atıp durmuş bizimki hiç kafasını çevirip bakamamış korkusuna tek görebildiği modifiyeli mavi bir araçtı diyor. Bakmaya korktum plakasını filan alamadım koşar adımla evime gittim dedi benim kız.
Yer avcılar parseller.. m.k.paşa mh.
biliyorum parsellerden bu sitede çok arkadaşımız var eskiden bende o mahallede oturuyordum. parsellerdeki bu arkadaşlara sesleniyorum tanıyorsanız böyle tipler mavi modifiyeli bir araç içinden kızlara laf atabilcek serseri tarzı adam kullanıyor lütfen bana teşhis edin bu adamı. aranızda da barındırmayın.
bu konu aracılığıylada herkese sesleniyorum, aramızdan bu tarz o. çocukları çıkacağını sanmıyorum muhtemelen aramızda yoktur ama arkadaş çevrenizde böyle o çocuklarına, milletin karısını kızına sevgilisine yani tek suçu yolda efendice yürümek olan bi hatuna laf atan o... çocuklarına denk geldiğinizde boş geçmeyin, polise şikayet etsek bi halta yaramıyor, bu tarz insanlara sağlam sopa çeken her arkadaşımın eline bileğine sağlık derim. inş bana denk gelirlerde gerekeni yaparım.