User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
139 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Aracı İle Yoldan Geçen Kızlara Laf Atan Sataşan Karaktersizleri Kınıyorum

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunların anası bellı babası anonim. :@
    Mavı honda dımı ?( bıraz daha tarıf edebılır mısınız ? ) cevrede gorursem kesın solerım haramıderede calısıorum
    Arabacı - Kaportacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin anası bacısı karısı var cahillik cok kötü birşey

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esenyurtta sevgilimi izliyordu biri bize geliyordu ben hastaydım ..aradı beni biri izliyor dedi bende bezbol sopasıyla adamı dövmüştüm....böyle şeylere bende çok sinir olurum....laf atanlara tanımadıklarıma çok kötü kelimeler kullanıyorum...mekan olarakta kötü bi yerde oturuyor
    ne bilim bende esenyurt tayfadan olduklarını sanıyorum bunların. ben parsellerde oturdum kendi mahallesinin kızına laf atıcak kadar salak değildir heralde millet. o mahallede olsalar buluruz zaten. bence gezinerek nerde kim denk gelirse modunda olan o.ç ler bunlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    böyle ******çocuğu dolu piyasada

bide aq çocukları sağda solda gördüğü kıza laf atar,eğer kendi kız kardeşi varsa aynısını biri yaptı mı gider vurur öldürür allahsız karaktersizler

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulucan insan gibi diil hayvan gibi dövücen.benim hanımda hergün okula gidip geliyo arabayla sıkıştıranmı dersin kornamı dersin hangisini yakalıycan bulucan bitmez şerefsizler.tavsiyem söle yengeye koysun bitane biber gazı çantaya yaklaşana bassın gazı.geçmiş olsun bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerta. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların anası bellı babası anonim. :@
    Mavı honda dımı ?( bıraz daha tarıf edebılır mısınız ? ) cevrede gorursem kesın solerım haramıderede calısıorum
    malesef markasınıda bilmiyor dediğim gibi bakamamış korkusuna. tek gördüğü aptalca modifiyeli mavi bi arabaydı diyor. ne markasına ne plakasına bakamamış korkusuna. onlara doğru bakarsa karşılık veriyo sanarlar diye korkmuş
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski kız arkadaşımın başınada gelmişti beylikdüzü migrosun orda. Birde üstüne sürmüştü ****** çocukları arabayı. Onunda söylediği mavi renk egzozlu bir subaruydu. Çok dolandım oralarda denk gelirim belki diye ama şansları varmış. Belki aynı araç aynı şahıslardır. Geçmiş olsun bu arada , hadım edip ağızlarına vericeksin bunların.

aegean76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle köpekler kendi sevgililerine, eşlerine, dostlarına, bacılarına laf atıldığında bir delikanlı olurlar bir delikanlı olurlar sormayın gitsin..
    yada kendi yaptıkları hayvanlıkları , onlarınkine yapmasınlar diye...

kapı dışarı çıkarmazlar....

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiyem söle yengeye koysun bitane biber gazı çantaya yaklaşana bassın gazı.geçmiş olsun bu arada
    Kesinlikle bir biber gazı şart.
    sinek gibi kıvrandıracak şerefsizleri arabanın içinde.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kodumun evlatları tek başlarına bi halt edemezler o cesareti anca yanında onun gibi lavuklar olduğunda buluyorlar.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şerefsizin evlatları ya..

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karakolluk oldum ben dövdüm diye 5 sene önce, ama laf atanlar haklı oldu ben haksız... niyemi? Devletin polisinin işine karışmayacakmışım... şikayet edecekmişim onlar bulurlarmış. Direk dedim karakoldan çıkınca bi daha denk gelirsem dövmezsem adam değilim dedim karakolda bide şerefsizler dayak yemeden evlerine varsınlar diye 2 saat daha kız arkadaşımla birlikte merkezde kaldım. durum böyle bu memlekette, O.ç çok dövmeside ayrı dert

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben böyle bişey için konu açmazdım kolay kolay ama bu olay 1 değil 2 değil. geçmişte bi kerede kango tarzı bi araçla sataşmaya kalkmışlar neyseki tam evin önündeymiş hemen içeri kaçmış.

hani bakkaladamı gidemicekler böyle şerefsizlik olmaz yaw. işimizi gücümüzü bırakıp mahallelerde nöbetmi tutucaz bunları denk getirip dövmek için. bu insanları çocukken eğitemeyen o ailelere yazıklar olsun.

ben balıkesirliyim. bahçelievler semtindeydim balıkesirdeyken, biz hiç böyle şeyler görmedik orda. nerde istanbul gibi çokluk orda b.kluk

izmirin şimdikini halini bilmiyorum ama benim izmride yaşadığımda dönemde de pek böyle şeyler görmemiştim. gerçi o zaman şimdiki kadar pek kro yoktu orda şimdi nasıldır bilemiyorum.

ama gerçekten insanlar çok bozulmaya başlamış. rabbimden diliyorum denk getirsin bana diye. denk gelmiyo bi türlü.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bir bozuk insan evladını 2-3 ay önce aynı meseleden dolayı işyerimin önünde iyice bir benzettik bütün esnaf olarak, bozuktu iyice düzeldi, salya sümük ağlıyordu itin doğurduğu "abi allahınız kitabınız varsa beni polise verin" diye. sağlam bi dayaktan sonra polise verdik sonrada birdaha oralarda göremedik düzgün aile çocuğunu. geçmiş olsun umarım birdaha yaşanmaz böyle şeyler...
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şerefsizler, birkaç kişi bir araya gelip milletin karısına kızına laf atmayı erkeklik sanıyorlar.. benzer birşey kendilerine olsa namus bekçisi kesilirler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar şerefsizlik hakkaten olmaz ya. benimde kız arkadaşıma kayseride bi 106 lı eleman böyle yapmıştı. çok aradımda bulamadım. bulup komalık ediceksin böylelerini.....
    denizlide de böyle cok şerefsiz var kocaman 30 40 50 yaşlarında adamlar karı kıza laf atıyo üniversite çevresinde kız arkadaşımla bi yere giderken bile millete saldıracak gibi bakıyorum sırf bu yüzden

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an icimden gecen keske istanbulda olsak onlari bulup kafalarini bacaklarini kirip hastanelik etsek. Serefsiz itler. 3-5 kisi toplanir adam sanarlar kendilerini it sürüsü hepsi.

Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizlide de böyle cok şerefsiz var kocaman 30 40 50 yaşlarında adamlar karı kıza laf atıyo üniversite çevresinde kız arkadaşımla bi yere giderken bile millete saldıracak gibi bakıyorum sırf bu yüzden
    Denizlide böyle bir olay yasarsaniz her zaman bir alo demeniz yeterli. bu olaylara karsi alerjim var.
    always AT by AT

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah belalarını versin, başka bir şey denemez.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bunların zaten aile içide ensest falan harala gürle vardır.. kendi bacısına yiğenine falan.. bunların aile yapısı böyle olduğu için yolda yürüyen hatunlar tam bunlar için hak etmişler gözüyle bakıyorlar.. çoğundada küçükken geçmişine insen taciz olayı falan vardır ya amcası ya dayısı ya mahalledeki bir abisi bir şey yapmışdır bilinç altında bu yolla intikam alıyodur..

sağlıklı bir insan bakın okul eğitimi almasınada gerek yok.. yani ünv lise mezunu olmasınada gerek yok sağlıklı aklı bali yerinde başında biri iyi aile terbiyesi almış dinide bütün allah korkusu olan biri zaten elin kadınına kızına laf atmaz allahdan korkar sonra annesi bacısı aklına gelir derki bu gün bunu yaparsam yarın aynısı benim başıma gelebilir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)