User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
139 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Aracı İle Yoldan Geçen Kızlara Laf Atan Sataşan Karaktersizleri Kınıyorum

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su an icimden gecen keske istanbulda olsak onlari bulup kafalarini bacaklarini kirip hastanelik etsek. Serefsiz itler. 3-5 kisi toplanir adam sanarlar kendilerini it sürüsü hepsi.

Denizlide böyle bir olay yasarsaniz her zaman bir alo demeniz yeterli. bu olaylara karsi alerjim var.
    denizlide bu olayın hası var, liselisi, 50 yaşındası fark etmez tam oc. benim de aynı derecede alerjim var, kendimi niye yakayım diyorsun ama rahatlıkla birisini öldürebilirim.

başı belaya sokmamak için kız arkadaşı da tembihleyip, belli bölgelerden yürümemekte fayda var.

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylencek söz yok dayak atsan daha bi dert atmasan da olmuyor
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz hatunları sıkmak daraltmak istemedikçe böyle şerefsizler yüzünden dışarı çıkmalarından korkar hale geliyoruz. yeri geliyor işimi gücümü bırakıp gidip ben bırakmak zorunda kalıyorum gideceği yere.

ayıptır şerefsizliktir bu insanların anaları bacıları v.b bi değer verdikleri bayan yokmu nasıl bi kafayla böyle o.ç lik yapabiliyorlar ben çözemiyorum.
    +1 söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.. bi insan kansız şerefsiz olmasın işte kendi bacısına laf atıldığı zaman artist olur i.neler gördünmü ağzını burnunu dağıtıcan yapcak başka bişe yok
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu an romanyadayım 3. dünya ülkesi filan dense de, o kadar dekolteli tipe ragmen, kafayı çevirip bakan yok. bizim memleket resmen aç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay bizede sık sık oluyor hatuna biber gazı aldım bi gün yakalicam o oç.larını muştayla dövücem fotoğraflicam ibret olsun die

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu yapan daha doğrusu yapabilen eziktir , hiç kız arkadaşı olmamış , kimse suratına bakmamış ,mahallesinde bacım dediği kıza bile binbirçeşit fantezi düşünen , karşısına kız koysan merhaba diyemez , ama altına 3-5 tllik saçma bir araba alıp içinde kendini Brad Pitt sanıp saçlarına 1 kg jöle süren tipler bunlar.. Erkek erkeğe muhabbetlerinde o biçim delikanlıdırlar v.s.. Ağzımda bi ton küfür birikti şuan ediyorum buraya yazmama gerek yok.. Çevrenizde böyle adamlarla arkadaşlık bile etmeyin beyler selam vermeyin..Köpek bunlar
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun gibi şerefsizler her yerde ve her alanda, resmen insan ziyanı pezevenkler.

geçenlerde bizim bahçeye bildiğin kendi köpeğini bırakmış sözde benim köpeklerimde dövüştürücekler. sonra noluyo diye bahçeye çıkınca problem yok yokyok diyor. ve üstlerine gidince 12765175 kişiler ya evin önünde oluuummmmmm dışarı gelsene ?? hadii ne bakıyon ?? tarzı laflar ediyorlar.

hani Evde o saatte annem babam olmasa ? içeride dedemin duasına gelicek insanlar için hazrlık yapılıyor olmasa ? birde evimi bilmeselerde bunu çok delikanlılarya sokakta yapsalar olmazmı ? hakikaten katil olmak çok kolay ama değermi bu 3 5 kansız ciğeri 5 para etmez adamlara.
    74 model sehpa...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş bi gün köklerini kurutmayı başarırız. rusyadaki gibi kadınlara sataşmanın zarar vermenin çok ağır cezaları olsa. burda da zamanla kimse sataşıp zarar veremez belki.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gökhan, geçmiş olsun, inşallahı tekrarı olmaz. Ben hayret ediyorum, halen böyle 50 iq'lu kendini bilmez insan görünümlü terliksiler var mı ya.

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizlide bu olayın hası var, liselisi, 50 yaşındası fark etmez tam oc. benim de aynı derecede alerjim var, kendimi niye yakayım diyorsun ama rahatlıkla birisini öldürebilirim.

başı belaya sokmamak için kız arkadaşı da tembihleyip, belli bölgelerden yürümemekte fayda var.
    ne kadar tembihlesende malesef bu tür serefsiz itlerin ne zaman nerede olacagi belli olmuyor. denizlinin en nezih camlik ve kampüs civarinda bile bir sürü it cakal var. benim düsüncem artik kendine hakim olup derslerini öyle vereceksen bu yüzden bu söz her zaman cok hosuma gider:
    vur ama öldürme
    always AT by AT

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa böyleleri anca laf atar aslında bu o.ç larının olayı taa çocukluğunda başlıyor aile içi şiddetten tut her türlü şey gelmiştir başına tabii hep içe ata ata kimseyle adam gibi konuşamazlar yada böyle laf atar el hareketi yapar kendini adam sanar bunlar.
    +1

Çocukken topu inşaata kaçanlardan çıkıyor böyle tipler..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene arkadaşımın nişanlısı önde onlarda 3 araba halinde arkadan takip ediyorlar nişanlısını evine kadar eşlik ediyorlar arkadaşın ve caddede bitane bmw 5 kasa kıza salça oluyor kız bakmayıncada üstüne kırıyor.Ondan sonraki şenliği sizin hayal gücünüze bırakıyorum

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu nasil bi fantezi ya laf atipta manita yapa bilen kimse varmi ya okuz heryerde okuz abi onun bacisinin basina gelince nasil bi tepki veriyor acaba (calma kapiyi calmasinlar kapini)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklı durumlar için çeteleşmeyi hep düşünmüşümdür

şöle her şehirde 10-15 kişi olsak böle durumlar için birbirimizle haberleşip böle şerefsizlerin hakkından gelicek bi çete olsak çok sağlam olurdu.. sadece ağzıyla gözünün yerini değiştirip salardık tekrar belki zamanlar duyulur böle şerefsizlere korku salardık ta azaltırdık bu gibi işleri

keşkee

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene arkadaşımın nişanlısı önde onlarda 3 araba halinde arkadan takip ediyorlar nişanlısını evine kadar eşlik ediyorlar arkadaşın ve caddede bitane bmw 5 kasa kıza salça oluyor kız bakmayıncada üstüne kırıyor.Ondan sonraki şenliği sizin hayal gücünüze bırakıyorum
    Hayatının hatası olmuştur

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun bunun çocukları bunları ıslatıp dövecenn
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla geçmiş olsun var böyle o.ç ları maalesef,ben eşime sprey aldım bi tanede arabaya koydum bak başın belaya girerse sık diye,çünkü arabayıda kullanıyor bazen,internete arabayı satış ilanı verirken plakayıda kapatıyorum,semtide yanlış yazıyorum salça olmasınlar die,camlar zaten filmli,kendi çapımda önlemler almaya çalışıyorum ama o.ç çok memlekette

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bağdat caddesinde tanımadığım bir kıza salça olan 106yı minübüse patlatıyordum. İşin garibi 106nın içinde kız bile vardı.
    .

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yolda eşimle arabayla önlü arkalı giderken camı açıp laf atmaya çalıştı bi o.ç., arkadan gelip bariyere patlatıyodum şerefsizi ki vurmak için direk üstüne kırmıştım.. aklı varmış o g.t korkusuyla kaldı orada gelemedi.. geçmiş olsun çok, sinirlenemek elde değil, heleki inşallah evlilik arifesindeki en güzel günlerde..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)