97 model A4 1,8t aracımı 1 - 2 gün çalıştırmadığımda marşa bastığımda 3. veya 4. basmada alıyor.Benzin pompasından olabileceğini tahmin ediyorum ama yine de emin değilim.neden olabilir acaba?
97 model A4 1,8t aracımı 1 - 2 gün çalıştırmadığımda marşa bastığımda 3. veya 4. basmada alıyor.Benzin pompasından olabileceğini tahmin ediyorum ama yine de emin değilim.neden olabilir acaba?
Pompa, enjektörler, bobinler veya bujiler ilk ihtimaller. Ama öncelikle bir hata/arıza var mı ona bakmakta fayda var...
MSN => raymanbu@hotmail.com
eğer enjektör temizliği yaptırdıysanız yakın zamanda;
aracı stop ettikten sonra enjektörler işime yapabilir,
bi miktar yakıt emme manifolduna kaçıyor, be sebeple araç ilk çalışmada boğuluyor, bi kaç marştan sonra manifolddaki yakıt gidince çalışıyor olabilir.
Enjektörlerin basınç altında kapalı halde yakıtı kaçırıp kaçırmadığını kontrol ettirebilirsiniz.
tamirci arkadaş benzin pompasından olduğunu söyledi.Pompa sipariş etmem gerekiyor şimdilik bekliyorum
Benimde aklıma 1-2 gün dediğiniz için akü geldi aslında. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama benzin pompası olsa içinde az benzin olunca, veya park ettikten 2 3 saat sonra da çalıştırdıktan sonra yapması gerekmez mi?
Pompa vs para harcamadan önce aracın LFT(uzun dönem yakıt düzeltmesi) değerini kontrol edin. Araç LPG'li. Ayrıca LPG enjektörlerinin kontak kapatıldıktan sonra açık kalıp kalmadığını da kontrol edin.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)