Dün Yenibosna E5'te aynı olayı MRL81 plaka Cooper S bana yaptı.. Fren yapmasam sol ön çamurluğu, ön tamponu falan alıp evine götürcekti.. Aslında sakin giden bi insandı ben rolantide yanından geçince nedense böyle bi tavır takındı.. Ne diyim bilemiyorum ki.. Öldürsen yıllarca boşuna hapis.. Kendi aileme yazık..
3 honda sitesine baktım adamın araba yok üç forumda da..
Atam ne soformus arkadas , burdan bile kac kisi gormus etmisresmen etiket oldu
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Abi geçmiş olsun, gerçekten insan bir anlık sinirle katil olabilir. Allahtan yanında eşin varmış ve frenlemiş seni..
Eğer aracın üstünde bu janttan varsa, bostancı mutlu lastiğin karşı şeridinde belki hafta içi hergün park halinde görüyordum yaklaşık bi 10 gün öncesine kadar. lastikçilerin önünde. son zamanlarda o taraftan geçmediğim için bilemiyorum ama
![]()
xxr 527 jantın marka modeli..
valla elemanla denk gelen herkese geçmiş olsun diyim, psikopatın birine denk gelir çeker vururlar onu.. battı balık yan gider misali..
Güzel tespit, bugün sanayiye gidicem bi bakarak olurum.
o gün master vardı bende 18+1 minibüs, ara sokaklarda olunca işimiz az kovalayabildim. auris falan olsaydı bende ki saxoyu hiç karıştırmıyorum onu kesin yakalardım, arabasını ona swap yapardım kesin yani o günki sinirimi anlatamam.
ya şimdi ben hiçmi yapmıyorum, evet bende çok hızlı araba kullanıyorum. Tutuldum adama, yani yaptığı araba sürmek değil, yani ortada bi araba sürmek hızlı hareket, bilmemne yani "lavuk fena geçti, iyi girdi oraya risk aldı ama, helal olsun 3 şerit uzadı gitti" vs vs gibi bi tepki verilecek bi adam değil. "sieee orayada vurdu, haydee banada vurdu, obaaaa kaydı dükkana daldı" adam direk bu kafada.![]()
arkadaşlar adama makas attığı için kızmıyoruz yanlış anlaşılmasın. Acelemiz olduğu zaman bizde makaslı gidiyoruz trafikte. Ama adabıyla insanlara sıkıntı yaratmayacak şekilde silme geçmeden gidiyoruz. Bu adam amaçsızca sağa sola sola sağa emniyet şeridi onun önü bunun arkası şeklinde gidiyor. Daha doğrusu gidemiyor. Tek yaptığı trafiktelki insanların hayatını tehlikeye atmak. Kat ettiği yolda yok. Televizyon ekranı üzerinde dolaşan sinek gibi. Seni engellemez ama rahatsız eder.
IN BOOST WE TRUST
+1 , hepimiz bir şekilde birinin sağından veya solundan geçiyoruz, ama acelimiz var diye ama önümüzdeki çok yavaş sürdüğünden...
Bahsi geçen vatandaş, ha şimdi patladı patlayacak kıvamda çok ama çok dengesiz ve amaçsızca kullanıyor. Herif bir yere sıvansa hadi neysede, o dengesizlikle sırf kendi canını değil durduk yere başkalarının da canını yakar. Dün bana temas etseydi, sonrasında toparlayamayıp mutlaka bariyerlere ve başka araçlara sıvanırdı. Bence şimdiden dua etsin ki bir dahaki dengesizliklerinde Alper'e, bana veya bir burnu kıllıya denk gelmez.
Şu İstanbul trafiğinde gerçekten gözden çıkardığın, vurdumu deviren cinsten ve motoru kuvvetli bir araç kullanacaksın ki, seni ve başkasını tehlikeye sokmaya kalkışacak denyonun geçeceği aralığı bir anda tıkayasın, varsın o düşünsün bakalım bileği, refleksleri ve frenleri ne kadar kuvvetli görmüş olur; böylelikle ben değil o ecel teri döker, sıvanmadan kurtulursada en azından aklı başına gelir.
O dediğin araç bizim evin altındaki Continental'da çalışan birisinin ama onun arabası sabah gelir, akşama kadar durur, akşam da dükkanı kapatınca gider.
Ben de ilk başta o araç sandım. Basık lacivert EK kasa sadece bu aracı gördüm buralarda ama plakası farklı.
Ya da aynı araçtan bahsediliyor, belki sahibi de öyle süren birisi de olabilir ama görenler plakayı yanlış gördü..
Araba da bu hatta.
Jantları böyle değil ama şimdi. Sarı renkli, sık kollu bir jant var.
Edit; Son birkaç gündür görmüyorum yalnız aracı. Hatta sabah evden çıkarken baktığımda yoktu araç yine. Satmış da olabilir. Ama geçen haftaya kadar arkadaşın dediği gibi burada dururdu hep dükkanın önünde ve dediğim gibi sabah 8 akşam 7 çalışan birisi, arabası da yatar akşama kadar, kıpırdamaz bile yerinden. Plakası da farklı.
Güzel yakalamışsın.. Anlatılan araç aynı güzergahta aynı renkte falan olunca direk çağrışım yaptı bana da. Farklıymış demekki plakası
Aynen fotodakı arac degıl 2006-2007 kasa uzay kasadan bır oncekı kasa arac seffaf stop lambası var kare plakalı ben gordugum gun kayalar petrolde benzın almaya gırdı
Ne Adammış Ben Bile Burdan Sıkıntı AldımAbartılmadan Kulağı Çekilmeli Bence Yakalanırsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)