Toplanıp gidelim. Kavga-Paket meeting.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
ya abilerim arkadaslarım her şey iyi güzel. canı yanan sinirlenen sonuna kadar haklı çağırsın beraber gideyim izmirden gelirim makasçının makasını tıpa diye takmaya ama üzüldüğüm bir durum var
makas videosu paylaşılıyor aynı sitede 91283091850 kişi türbesini yapacak kadar tapıyor, sonra biri canı yanmış şekilde konuyu açınca bizim ahmet hoca türbesi o ç mezarı oluyor... keşke bu tepkiler o videolara da verilse.....
-Fırat
KaMyOn gArAjI
disko clup müzik
PolatAlemdar
K.G.T GARAJ
Cenabet Fıkralar
Hap Var Cigara Var.
KaFaMıZa GöRe TuNiNG
Ceylan Gözlüm ile Müzik Keyfi
adamın facede beğendiği sayfalar bu zaten nasıl bir tip herkes kafada az çok bi profil çıkarmıştır.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Ajanlık vs. olayı değil de sonuçta plaka aklımda kalmış. Oradan geçerken yol kenarında direk gözüme çarptı. Arabada arkadaşlarım da vardı ve evlerine bırakmam gerekiyordu yine de döndüm bir daha geçtim; o arabaymış. Ama S'te de belki 40-50 adam vardı bu gece. Kimbilir kimdi aralarında..
Iste boyle bilincisz pislik, safralar yuzunden milletin huzuru kaciyor. Amale evladi eline viski sisesi alip resim cekip facebooka koyuyor, ulan 50 yasina da gelsen gerizekalisin , ak amelesi.
memlekette malmı yok... bu arada polisi arayıp tehlikeli, araç kullanıyor deseydiniz en azından azda olsa bir ceza kesilirdi.
+1 artık hiç bulaşmıyorum. Tartışıp sinirlerini zıplatacağına böylesi en iyisi.
şirket aracı ise şirketine de bildiriyorum.. Kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama kimsenin de başkasının canına kastedmeye hakkı yok !
Polisi arayıp şikayet edince de gerekli bilgileri ve plakayı veriyorlar görüldüğü yerde çevirip işlem yapıyorlar..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Plakası kesik puntolarla yazılı app sanırım değil mi? Lacivert EK civic replika VTI jantları var üzerinde.. Adam ne olay olmuş yahuVatandaş bizim üst mahallede ikamet ediyor
iletmemi istediğiniz mesajlarınızı not halinde sileceğine sıkıştırabilirim
![]()
Hepinize geçmiş olsun
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
Evet beyler aranan araç sahibi benim sıkıntı nedir. Makas atamıyorsunuz diye nedir bu çekememezlilik. Trafik yapmak isteyenleri asıp kesenleri küçükyalı optimum arasına bekleriz alayına gider.
![]()
![]()
Şaka bi yana bu arkadaş fazlaca canına susamış pamuk ipliğine bağlı. Çalıştığım şirket bostancıda gün içinde sürekli şirket aracıylayım. Denilen gibiyse hayatımı tehlikeye atarcasına bana denk gelirse frene fln basmam şanslıysa hayatının geri kalanını beton bariyer olarak sürdürür
![]()
Konuyu okuduktan sonra gozum hep bakınır oldu plakalara
Dün gece bende gordum s virajinda pilavli sohbet yapiyorlardi apaciler
Bugun olimpiyatta olan antremanda bizim yigen gormus abi kesin eminim plaka oydu diyo plakayi girmedim ama araba yere biraz basik ustu biraz tozlu flndi
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)