Cem ozer kardesim polo gecmek cok basit kaliyor senin gercegi gormenden...
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
masallah rex e
iki aracada masallah
sunu belirtmek ıstıyorum:
her yeni bi konuda ortalıgı karıstıran ınsanlar oluyo bu yuzden insanların araları bozuluyor. masallah demek zor gelıyor bu forumda bazı ınsanlara
saygılar..
abi sizlere saygısızlık etmek ıstemem
ama arac sahıblerı aralarında anlasmıslar konuları buraya acmıslar
baska biri gelip farklı yorumlar yapıyor ve ortalık karısıyor
semii abi lafım sana deil üstüne alınıp alınmamak sana ve sizlere kalmıs birşey ben sadace düşüncemi söylediim tekrardan saygılar....
Sayet dusunceniz benim dedigim gibiyse evet sizin icinde gecerli ...
Yazdigim hic bi yorumda ortalik karistircak bisi yok.insan elini vicdanina koyacak biraz.yakittan bahsedildi bende crx in uzeri sera gibi olup , brandayla bagaj kaput yapip karsi arabada yakit var denirse bizde burda masallah diip gecmektense fikirlerimiz yazariz.forum burasi sonuc olarak.
Ortalik karistirmak neresinde bunun ? Ayrica siz neden cikip savunma geregi duydunuz ?
Dr.Ecu
sökülen sunroof ve brandalar ile crxin aerodinamiği bozulmuş, sökülmese daha hızlı olurdu bence..
Pro Stock Garage
Kimseyi baglamaz die bisi yok bence.orda 2 adam gecicem die bu kadara kadar insan kendini tehlikeye atmamali bence.neyse madem bu kadar basit bu isler benden yana skinti yok.Allah kaza bela vermesin
Hesap sormak demissiniz de kalkip ortalik karistirmak vs. die sacma yorumlar geldiginde sadece suclama ile gecistirmem genelde ama kardesin yasina veriyorum ki benden bahsetmedigini soyledi kendisi.neyse fazla uzatmamak gerek mevzuyu
Dr.Ecu
Bizim trakyada "üjc bej aşağı olur yukarı olur takma beya , bak sen dalgana derler" , bende önceden bu konularda çok kızardım , çok nefisle hareket ederdim , elin yaptığı japonu babam yapmış gibi savunurdum...... şimdi kafam rahat , umarım sizlerinde kafaları rahatlar arkadaşlar.......
boş verin gitsin , yapılan emek sahibinin arkasından takip eder , kötü söz söyliyende zaten daha heyecan peşindedir , araçlara Maşallah , ikiside gönüllere girdi
hayırlı geceler dostlar
maşallah denıyen araclaraaemegıı unutmamak lazım
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bu vdeo herseyı acıklıyor zaten . Haklısınız
TEK KORNA - YouTube
özgürüm sağlam vites atmışsın
daha sonra araya bir şerit koyup final yaparsınız![]()
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)