User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
133 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Hag crx vs k polo gti dbs polo gti

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgur-07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi defada he de bee emirim
    özgürüm gecemediniz mi diyorum ki
    tek cekebildigim video şarz yüzünden o da bu k polo ile denemen
    BORKED

engin_ant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten seslendirme yapan arkadaşın crx 3 boy önde dediği anda aralarında videoya göre 1 far boyu var

Diğer denemede crx önde dediği anda ise sanki polo biraz önde gibi.

Bu yorum ve tartışma tavrı ile bir yere gidilemez. Gönüllerin şampiyonunu seçmiyoruzki, karşılaştırma izliyoruz
    Ben sizin hangi acidan baktiginizi cozemedim video bwn 3 boy goruyom ordan nasil 1 boy gozukuyo....
    VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
    MSG Power Mustafa GENÇ

PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
    [COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
    MAPPED BY SPEED

by_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıger vıdeolardan daha net en azından..ıkı aracada masallah,crx ın bu sekıl yurumesı bıle bence cok cok ıyı..tebrık edıyorum.
    GÖKHAN
    532 225 48 10

hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..

ozgur-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgürüm gecemediniz mi diyorum ki
    tek cekebildigim video şarz yüzünden o da bu k polo ile denemen
    BORKED
    Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK

Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes tarafsızca yorum yapsın olay bitsin gitsin.

- İlk denemede 3 boy önde dendiği k gti'ın hayli geç bastığı video. Bence 3 olmasada 2 boy var.

- İkinci denemede 2 boy önde dediğinizde yarım boy civarı kamera önünden crx geçiyor ama ilerisi sizinde dediğiniz gibi dbs'nin yürüyüp gittiği deneme. Altta resim;

- Üçüncü denemede crx önde diyorsunuz ama net bi şekilde kafa kafaya gözüküyor. Dbs 180-190'lar üstünde önde yürüyormuş.

Crx'e yapılan özeni takdir ettim gerçekten. İyi emek göstermişsiniz. Ben olsam umurumda olmaz 2-3-4 boy önümde yürüsün nolur ki... Fiber bagaj kapağı, sökük sunroof felan,komple sökülmüş koltuklar, arka tampon sökümü felan ciddi sökülmüş iyi hazırlanmış bir araç olmuş. Biraz daha emek ve profesyonel hazırlıkla daha iyi yürüyebilir belkide. Serdar kankinin aracına zaten diyecek yok. Benim diyen tsi'ı geçiyor adam Ben hızlıyım desem bile yakıtsız,sorunsuz bakımlılıkta,aynı söküklükte 2 boyu var eminim Başarılarınızın devamını dilerim. Allah hepimizi kazadan beladan korusun...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

engin_ant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

- İlk denemede 3 boy önde dendiği k gti'ın hayli geç bastığı video. Bence 3 olmasada 2 boy var.

- İkinci denemede 2 boy önde dediğinizde yarım boy civarı kamera önünden crx geçiyor ama ilerisi sizinde dediğiniz gibi dbs'nin yürüyüp gittiği deneme.

- Üçüncü denemede crx önde diyorsunuz ama net bi şekilde kafa kafaya gözüküyor. Dbs 180-190'lar üstünde önde yürüyormuş.

Crx'e yapılan özeni takdir ettim gerçekten. İyi emek göstermişsiniz. Ben olsam umurumda olmaz 2-3-4 boy önümde yürüsün nolur ki... Fiber bagaj kapağı, sökük sunroof felan,komple sökülmüş koltuklar, arka tampon sökümü felan ciddi sökülmüş iyi hazırlanmış bir araç olmuş. Biraz daha emek ve profesyonel hazırlıkla daha iyi yürüyebilir belkide. Serdar kankinin aracına zaten diyecek yok. Benim diyen tsi'ı geçiyor adam Ben hızlıyım desem bile yakıtsız,sorunsuz bakımlılıkta,aynı söküklükte 2 boyu var eminim Başarılarınızın devamını dilerim. Allah hepimizi kazadan beladan korusun...
    Dostum tarafsiz olun demissin ilk videodan beri hep konunun icindesin senin tarifin belli zatende mademse milletin aklini karistirma siz hep bizim yaptiklarimizi konusuyonuz polordaki toilen kokusu burnumu kirdi sen neden bahsediyon...ta ordan yaziyon gozumle gormesem sana bende inanicam bu kadar savunulmaz ki pololar...
    VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
    MSG Power Mustafa GENÇ

PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
    [COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
    MAPPED BY SPEED

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

- İkinci denemede 2 boy önde dediğinizde yarım boy civarı kamera önünden crx geçiyor ama ilerisi sizinde dediğiniz gibi dbs'nin yürüyüp gittiği deneme. Altta resim;

o rex ın setupı cok soft, motor olarak cok farklı hale gelır ısterlerse. vtec makıne bu onu cok acık NA olarakta

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı engin_ant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum tarafsiz olun demissin ilk videodan beri hep konunun icindesin senin tarifin belli zatende mademse milletin aklini karistirma siz hep bizim yaptiklarimizi konusuyonuz polordaki toilen kokusu burnumu kirdi sen neden bahsediyon...ta ordan yaziyon gozumle gormesem sana bende inanicam bu kadar savunulmaz ki pololar...
    Ben dbs konusunda yorum yaptım mı? En özenle hazırlanmış polo gti olduğunu bu forumda bilmeyen yok. Toluen vesaire detayını veya methanolu var mıydı yok muydu detayını bilemem. Her ikinizede maşallah.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.09 1.10 da durdura durdura play et video yu enginim 2 boy derken yarim boy var heycan yapmışsın o kısım 140 150 max haci
    ilk k polo nun hani gectigi video konulmamış sonucta hem gecildigi hem gectiği oldu crx in
    en az 6 7 kez sıkıldı başa baş cok gittiği de

crx sonucta atmosferik başarılı geciyor gecildiği de oldu polo lar zaten ne derece yüklü oldugu belli
    araçlara maşallah
    emır yorumlarına hastayım kardeşimm duruşun yeterr

cem sonuç olarak dostluk kazanmış kardeş.. sen bır polo sever olarak sonucu kabul ettıysen ne mutlu herkezee..

engınım cr-x malzemesız halıyle bu kadarsa ilerkı setup da neler yapacak merak edıyorum.. DBS polo zaten hızlılığını kanıtlmaış bır makına tekerınızee taş deymesınnn...
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boy muhabbeti yapmak yanlış olur sonuç zaten gene CRX
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam geçtik boy boy denilmez
    iki aracada maşallah
    Kazasız belasız sürüşler

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdide olay yakıt mevzuna dönmüş.tamamda crx de anadan üryen söküldügü söyleniyor ?
    Dr.Ecu

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdide olay yakıt mevzuna dönmüş.tamamda crx de anadan üryen söküldügü söyleniyor ?
    evet söküktü.. polomuzda ilk yarıştığı benzınlede çıkmadı bı fark varmı ortada
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CRX in daha cok gideri var.Her iki aracta da emek var.Deniyen araclara tebrikler.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDINC-VTI07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet söküktü.. polomuzda ilk yarıştığı benzınlede çıkmadı bı fark varmı ortada
    araç o kadar sökülüyor sonra 180 190 dan sonra yolda durmuyor deniliyor.normaldir.

bu konuyu deneme olarak görmüyorum o yüzden daha fazlada yazcak bişi yok.bedavaya millet birbirini yemesin bence kalp kırıp durmayın.kapatın gitsin herkes kendi kulvarında koşsun

edit: crx için yakıt koymasın falan dien oldumu ? yada öle bişi konuşuldumu ?
    Dr.Ecu

ozgur-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç o kadar sökülüyor sonra 180 190 dan sonra yolda durmuyor deniliyor.normaldir.

bu konuyu deneme olarak görmüyorum o yüzden daha fazlada yazcak bişi yok.bedavaya millet birbirini yemesin bence kalp kırıp durmayın.kapatın gitsin herkes kendi kulvarında koşsun
    Ne olarak goruyorsun kardesim
    Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK

Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgur-07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne olarak goruyorsun kardesim
    hırs
    Dr.Ecu

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw adamlar denedı hersey ortada crx azda olsa onde toretto abımızın dedıgı gıbı wınner ıs wınner sonucta rex gecmıs. bıtmıs gıtmıs anladınızmı? bu yandan yandan konusanlar ne ıs ya? konuyu dallanıp budaklandırmayın bıkmadınız su muhabbetlerden

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hırs
    KAtiliyorum isin sonu kötüye gidiyor.
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)