geçmşteki knuları okudum ama pek bi sonuca varılmamş.benimde kafamı cok kurcalayan knu.cewaplar gelsın:-)
geçmşteki knuları okudum ama pek bi sonuca varılmamş.benimde kafamı cok kurcalayan knu.cewaplar gelsın:-)
stok olarak kanımca 1.6 DCi megane 3'tür..
kia nın 1.6 dizelleri hızlı diye biliyorum (standart halini soruyorsun sanırım. 1.6 motor)
SEAT SPORT
kore grubunun 1.6 dizelleri güzel.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Standart olarak soruluyorsa
Teknik veri olarak Mini Cooper D 1.6 112 hp veya Renault taki 1.6 130 hp dci
ferroo kardeşimiz dizel araba alacak. haklı olarak almışken en hızlısını alayım diye düşünüyor..![]()
1.6 dci gtline megane , yazılım,dpf iptali vs yüklenirse kia felan duramaz önünde
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kia hyundai grubundaki 1.6crdi motor 128 beygir stock.. 1.7 crdi motoru 135 beygir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
1.6 dci kagıt üzerinde güzel duruyor, fakat ne hikmetse autoshow dahil doğru düzgün test yapan olmadı. Ayrıca nette çok fazla düşük km'li satılık ilanları mevcut.
Sayılan araçların çoğu 1350 kg civarlarında
Mini Cooper d 112 hp ve 1160 kg gücü az gibi gelebilir ama pire gibi gidiyor hafif olduğu için
tabi her şey güç değil ağırlık güç salınımıda önemli..
yeni civic dizel kullananlar, 300 nm torku pek hissedemediklerini ifade ediyorlar..
ewet abi almşken en hzlısnı alıyım diyorum:-Dcrdi grubu guclu ama bı okadarda ağrlar.stok bnmcgmze gore yazılm dp fln en hzlı km olurki bna polo gbi geliyor yazılım dp filtre fln 160 hp gbı gucler alınıyor ve 1160 kğ:-)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)