arkadaşlar CANTÜRK AMORTİSÖR rezilliğinden bende nasibimi aldım![]()
durum şöyle: bir kere en başta ulaşmak için en az arka arkaya 5 defa aramanız gerekiyor. 2 gün boyunca aradım açmadılar görünce geride dönmüyorlar ki bunlar en küçük sorun.. asıl mesele en başta coiller yanlış başka aracınkini yolladılar neyse olur öyle dedik geri gönderdik bu seferde doğrusunu İZMİR yerine TRABZON a yollamışlar nasıl olduysa.. neyse daha sonra 3 haftalık süreçte doğruları elimze ulaştı ama..
gelen coillerin kuleden sabitlenen kısmındaki çubuk eğri büğrü böyle rezalet iş olmaz bide kendimiz burda yeniden kılavuz çektirdik z rotlarının girdiği delik ufaktı genişlettirdik taktık sonunda.konfor yol tutuş fena değil bir süre kullandım. yaklaşık 1 ay önce otobanda giderken hızım 170-180 civarı balçova sapağına girdiğimde hızım 50 civarıydıki sağ ön amortisör bi anda çıktı eğer otobanda o hızlarda çıkmış olsaydı şu an bu mesajı başka arkadaşım yazmış olurdu heralde.coili sökünce kuledeki somunun dişleri sıyırdığını gördük buda en başta yaptıkları eğri büğrü olmasından kaynaklıydı.. buda yetmedis sağ arka yayın yükseklik alçaklık mekanizması kaynak yerlerinden kırıldı . parçaya sadece 2 yerinden kaynak atmışlar.komple söktük alayını geri yolladım.bu sefer bana arka yaylarımı yollamadılar eleman orda kaybetmişte yenilerini almış bekliyomuş.1 hafta sonra arıyorum geldide yollamayı unuttum diyorlar.böyle ticaret iş olmaz sürekli yalan dolan içindeler. kargoya verdim diyor 1 gün sonra kargoyu arıyorum kargonuz yok diyolar cantürk yollamayı unutmuşuz diyor. unuttuğundan kendininde haberi yok yani. hala arka yaylarım gelmedi telefonlarıda açmıyorlar paramı ve hakkımı helal etmiyorum haram olsun!! alcak olan arkadaşlarımda bu konu referans olsun herkese iyi forumlar.