Arkadaşlar kusura bakmayın tripot yanımda değildi olsaydı güzel birşeyler çekerdim,
çok titretmişim üşüyordum birde o yüden titretmeme gibi bir şansım olmadı buyrun ayırıp kayırmadım hepsi burada
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın tripot yanımda değildi olsaydı güzel birşeyler çekerdim,
çok titretmişim üşüyordum birde o yüden titretmeme gibi bir şansım olmadı buyrun ayırıp kayırmadım hepsi burada
![]()
![]()
![]()
cidden iyi titremişsin erel, arabada mont vardı söyleseydin verirdimbir dahaki sefere tripotda isteriz fazla ağırlık yapmaz nasıl olsa
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
güzel toplandık fairplay ön plandaydıvalla arabada tek başıma iken video çekemedim. videoları Cupra R çekti ama benim videom varmı onu bilemicem
![]()
kendınde yokmuş
neyse allah rızası ıcın bırı atar heralde
bızı örnek al ercan bıraz bak tık dıe koyduk vıdeoları
ıyı toplanmıssınız 15 sene sonrakı adana maşalah![]()
titretme değilde az ışık olduğunda flaşsız çekimlerde, objektif uzun süre açık kaldığından dolayı istemeden de olsa görüntü bulanır..ama yinede paylaşmak için emek vermişsin donarak ellerine sağlık..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Nerde bulustunuz, hangi giseler?
Ben kumburgazdaydım, yanımdan gazlaya gazlaya bi vti gecti, direk aklıma geldi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Güzel bir geceydi kumburgaz dönüşü hadımköy gişelerden çıktım ben. Tolga ER deniyordunuz. Bu arada dün gece 3. vites sonlara doğru çırtlamaya başladı. Şnzuman yağımı biraz daha ince ile değiştireym ben.
KAba taslak ne oldu sonuçlar neler öğrenelim? o 306 gti ile er 306 gti ne oldu mesela? cupra yı geçen oldu mu? ies turbo nasıl gidiyodu?
İes Turbo ile ilk ben denedim bayağı bi fark oldu aramızda. 2 defa denedik ikisindede iç önüme geçemedi. Ama güzel bi makina.
Sonrasını yazarım kahvaltı şimdi![]()
Cupra kimse ile denemedi takipte kalarak kamera çekimi yaptı kendi aracından ona eş değer bir araba maalesef ki yoktu gece
ER 306 ile TC 306 denemeleri birbirine yakın gitti. sanırım TC biraz daha öne çıkarak geçti, Erel daha güzel yazar sonucu buraya.
yok kanka vti ile deneme şansı olmadı. en son dönerken deneriz diye düşünmüştüm ben ama biz arkada muhabbete dalınca tayfunlar önden gazladılar oda çekmece sapağından çıkınca görüşemedik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)