2si ap ayrı araba ama sonucta sportif bir araç kullanımı için hangisini tercih edersiniz.
sonucta evo kapılı olsada arkayı 4 lemicez, zevk alarak kullanmak için yani
güç olarakta evo ları gecen s2000 ler var galiba, geçiyorum diyen duymustum.
2si ap ayrı araba ama sonucta sportif bir araç kullanımı için hangisini tercih edersiniz.
sonucta evo kapılı olsada arkayı 4 lemicez, zevk alarak kullanmak için yani
güç olarakta evo ları gecen s2000 ler var galiba, geçiyorum diyen duymustum.
s2000'ini tercih ederdim... Daha fonksiyonel gibi.
roadster+ rwd![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
s2k güzel araç fakat 2006 sonrası üretimlerde çok fazla kullanımından zevk alanı duymadım açıkçası
ikisi birbirinden alakasız araba aslında. ben evo 8 i tercih ederdim. geniş bagaj, 2 den fazla kişi alabilir, awd oldugu ıcın guvenlı yol tutus ve performans acısından cok daha iyi
bende direk evo diyorum..![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
Evo daha üstün bir otomobil alırken cok ikilemde kalmıştım sonradan keşke evo yada subaru alsaydım dedim.
siyah bir evo...s2000 bu karşılaştırmada kendi adıma acaba bile dedirtmez direkt elenir...
BEN SAANA DEMİŞTİM BARANortak noktaları sadece japon olmaları baska bir kıyaslama yapılacak otomobiller değil ama evoların yakıtından korkuluyor hep iyi bir ayarla 330i den az yakarsın
düşünmeden evo 8
ikiside basarili araclar, ama roadster ve RWD oldugu icin s2000, sorasinda s2000 satilip evo alinmasi cok daha gusel olabilir...
bende s2k alırım... En azından aldıgım s2000 günlük binebileceğim bir araç olur ama evo için aynı şey geçerli değil ...
Everyday I ** Çapulling!!!
coupe/cabrio & VTEC s2000![]()
Japanese CARS forever...kullanma amacı farklı olcak tabı ben olsam s2k derdım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)