Hayırlı olsun,
Kazasız belasız günlerde kullan inşallah
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
ön tampon orj olsa iyi olurmuş sanki ama tatlı duruyor araç,bi sorum olcak 97 sonrası hgt ler sorunlu oluyomuş sorun yaşadın mı hiç ?
Kazasız belasızz.
BMP
Masallah, kazasız belasız
Güle güle kullan.
Marspiyelleri arka tamponu ve tavan spoilerini de abarth yaparsan cok hos olacaktır.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hayırlı olsun, kazasız belasız kullan.
bildiğim kadarı ile 155'likler sensörlü kelebeğe sahip olduğu için fazla tune edilemiyor. ama çok keyifli bir araçtır HGT güle güle kullan..![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
herkese teşekkürler allah hepimizi her türlü kazadan beladan korusun saolun......yavuz valla bakıcaz ufak ufak toplarız parçalarıaslında bu haliylede baya hoşuma gidiyo,,,
155 likler evet sensörlü gaz kelebeğine sahip,,,,dediğiniz gibi oynaması biraz zor bi araç ama ben bu halindende memnunum fazla ileriye gtimeyide düşünmüyorum,,,egzoz sistemini elden geçiricem bide bulursak güzel bi yazılım yeterli olucaktır..........
gorkem hayırlı olsun ya ikinci araç dimi
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
2000 yılından 2007 yılına kadar bravo HgT mk2 kullandık hiçbir sorun yaşamadık.bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.chipte yapılabiliyor.ama en güzel uygulama kısa oranlı şanzıman tavsiye ederim![]()
hayirli olsun oncelikle bu arabayi bi ara bende alicaktim sonradan vazgectim temiz arac yazilimi bulmanda yardimci olabilirim
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)