User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
70 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: S5, lg g3, 5s veya??

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

S5, lg g3, 5s veya??

Sayın arkadaşlarım; elim bi kaza sonucu gözüm gibi baktığım Samsung Note telefonum arife günü ekranı karardı. Kendisine allahtan rahmet diliyorum. Akıllı telefon almayacağıma kendime söz versemde. Tel bozulunca çaremiz kalmıyor malesef. Telefon alma arefesinde iken sizlerden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

S5, 5S veya LG G3 yahut bunlara ek olarak önerebileceğiniz en az 2-3 yıl kullanılacak ne olabilir? Eşime Note 3 aldım benim telle araında dağlar fark varsada ben anlıyamıyorum. Bunuda hesap ederek tavsiyede bulunur iseniz sevinirim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peder bey m8 aldı bayramda yanına gelince inceledim pek bi güzel olmuş. G3 ise ekranı mükemmel. Z2 kamera, suya ve toza dayanıklılık, batarya performansıyla öne çıkıyor. Çok zor durum. Samsung kesinlikle almazdım. O basit plastik hissi ve ara yüzündeki şişmeler gına getirir insana.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung güzel. S3 kullanıcısıyım ama sürekli yeni model ürettiğinden dolayı çok değer kaybediyor. Mesele alıp satmak değil tabi ama insan 1700 lere aldığı telefonun anlık sıfır fiyatını 1000 lira görünce bi garip oluyor

Iphone oldum olası ısınamadım. Arıza veren telefonunuzdan sonra zaten ekran olarak büyük bi hüsran olur.

Ek olarak Sony Xperia serini mutlaka inceleyin derim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    büyüklüğü çok önemli değilse çok ism yok kurcalamam atıyorum basitce instagram whatsapp vs. ise siddetle s4 mini(ip5/5s kadar) 1000 tl fiyatı var diğerlerinin yaptığı herşey yapıyor. sarjı güzel gidiyor.
    1881 - 193

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    note3 G3 yada Z2 iphone6 çıkına kadar iphonedan şu an için tel alınmaz bence.. akranlarının çok gerisinde kaldı teknik donanım olarak.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G2 Flex Coook tarz abi

ahmet_xy
    Misafir
    ayfon alma da ne alırsan al abicim. bu ayfon kadar gereksiz, kullanışsız ama bir o kadar da popüler telefon görmedim

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    S4'ü alalı 1 seneyi geçti.. İlk defa bir telefonu bu kadar uzun süre sorunsuz, problemsiz, değiştirme ihtiyacı hissetmeksizin, farklı telefonlarda olan özellikleri kıskanmaksızın kullandım..

Tavsiyem Samsungdan yana... Al S5'i 2 sene dertsiz, tasasız kullan..

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung S4 Kullanıyorum Çok Memnunum,S5 Alın Derim..

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5s kullniyorum.. Aktif halde interner kullaninca ne yazikki sarj suresi 1 gunu gecmiyor. Koyu appleci olmama ragmen sarj konusundan dolayi g3 tavsiye ederim siddetle.
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5s kullniyorum.. Aktif halde interner kullaninca ne yazikki sarj suresi 1 gunu gecmiyor. Koyu appleci olmama ragmen sarj konusundan dolayi g3 tavsiye ederim siddetle.
    sadece şarjı mı? ekranı ufak, whatsapp kullanımı bile gıcık zor, androidde whatsapp kullanımı çok kolay. yeğenlerimin 3ünde de ayfon var. benim gözümde beş para etmez, sadece markası var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece şarjı mı? ekranı ufak, whatsapp kullanımı bile gıcık zor, androidde whatsapp kullanımı çok kolay. yeğenlerimin 3ünde de ayfon var. benim gözümde beş para etmez, sadece markası var.
    9 aydir g2 kullaniyorum tek nefret ettigim konusu kameranin hizi. Iphonedaki kamera hizi odaklama hizi hic birinde yok. Sirf by sebeple.iphonea geri.donucem
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lg g3 32 gb 3gb ram li olanı efsane bütün karşılaştırmalarda lider olarak çıkıyor..
    low is low

Cans1993
    Misafir
    ben xperia Z'den 5s e geçmiş birisi olarak kesinlikle iphone diyorum kibarlık ve ufaklık konusunda rakibi olmayan 5s'in işlevleride bence cok iyi ve yerinde.Bir sürü abuk subuk uygulama yerine iphone kendine özgü sade uygulamaları bence yerinde olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg g3 kullanıyorum çok memnunum. Aldığımda 32gb olanı gelmemişti xperia z vardı oda gitti gidicek gibiydi bekleyemeden değiştirdim.16gb 2gb ram olmasına rağmen hiç sıkıntı çıkartmadı takılma donma vs yok fakat biraz oyun oynayınca ısınıyo.32gb olanda belki ısınma daha az olabilir eğer sizin için çok sorun değilse her türlü memnun kalırsınız.
    INFINITE PERFORMANCE

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note 16 gb olduğundan cihaza fazla yükleme oldu. sd almama rağmen tel içi mecburi yüklemelerden hafızam doldu ve telin pert olmasına yardımcı oldu. İlk kriterim ne olursa olsun kendi hafızası 32 gb olmalı.

Büyüklük zaten sorun değil 2 senedir Note kullanıyorum ve hatta özel kılıfıyla kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Arka cebime dahi sığıyor.

Toz ve sudan etkilenmemek tabiki bir artı olabilir.

Birde hiçbirinde olmayan öncü özelliğe sahip olanı varsa onu kullanmak isterim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman g3 alıcaksın Tarkan abi. ekrana 2 tıkla kilitleme özelligi bile aşırı kullanışlı. önde ve yanda tuş yok tuşlar arkada bu bana daha kullanışlı geliyo. kasası daha zarif. çok akıcı bi telefon ve samsung gibi karışık degil. şarjıda 1 günü rahat çıkarıyo
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toz ve sudan az etkilenen Samsung S5 hic etkilenmemesi gereken xperia z2.Arastirinca totalde en iyiye yakin ozelliklerin bir arada oldugu telefonsa lg g3 gibi duruyor.Bayagi bir arastirdim yakin zamanda en son hepsinden vazgectim cunku hala bir yerini cok gelistirip obur yonden eksik kaliyorlar ama mecbur oldugun icin seni 2 sene rahat goturecek tel samsung s5 gibi Tarkan abi.Ben samsung S4 kullaniyorum cok memnunum,xperia z3 beklemeye karar verdim(oyle birsey yok daha ortada).

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sizin note da sanırım bir sıkıntı olmuş benim sd card 32gb bütün resim kamera çekimleri oyunların data dosyaları v.b telefon otomatik sd carda atıyor.. 16gb dahili hafızanın nerdeyse bende 10gb boş.. sd card da 27gb dolu

G3 çok güzel bir tel şu anda tel alıcak olsam kesinlikle G3 alırım zaten eski lg ciyim hep memnun kaldım lg den..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)