User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: S5, lg g3, 5s veya??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5s kullanıyorum sarjı nedense bana yetiyor sürekli elimde olmasına rağmen oyun oynuyorum sürekli twitter whatsapp falan , öbür bahsi geçen telefonlar hakkında bilgim yok 5s kullanışlı bi telefon ben gayet memnunum

furkantekfidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc desire 816 yı öneririm fiyat olarak da uygun aynı zamanda iphone 5 s te kullanıyorum yazdıgınız tüm telefonlardan daha iyi diyebilirim.bugune kadar her markadan her telefonu kullanan biri olarak bunu söylüyorum

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LG G2 kullanıyorum G3 romu attım miss. G2 veya G3 öneririm. Ön yargılı olmayın LG nasıl böyle bir telefon yapabilmiş diye şaşırmıştım ilk aldığımda

Knock code özelliği ile telefonda tuş kulanmıyorsunuz tüm işiniz ekranla. Arkadaki tuşlar kafanızı karıştırmasınız onlarla hiç işiniz yok.
    Kamerası yazılım modifiyesiyle gayet iyi. 4K Ultra HD video kayıt desteği. (G3 romları ile)
    IPS LCD ekranı ile diğer telefonlardan çok daha ileride. (samsung ile karşılaştırın anlarsınız)
    Batarya süresi mükemmel.
    Dahili Kızılötesi ve bluetooth uzaktan kumanda.
    LG Flashtool ile tüm ülkelerin official romlarını atabilme, garanti dışı kalmadan.
    Dahili FM radyo.
    QSlide modu ile tek ekranda birden fazla uygulama kullanımı.
    Flash desteği.
    Performans olarak Note3 den daha iyi benchmark sonuçları alır. Daha hızlıdır.

Gibi başlıca özellikleri var. Memnun kalmamanız imkansız kısaca.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farklı tercihler içerisinde en kralı htc one m8 bence. bunu da unutmayalım.
    m8 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim herşeyi boşver üzerindeki 3000 mah pil için bile alınır hiç kasmadan 1,5 gün çok rahat gidiyor ultra pixel kamerası vs vs onlara hiç girmiyorum bile. Kasanın kalitesi yıkılıyor ayrıca

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    üstün güç tasarruf modunu bi incele kanka asıl m8'de

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkantekfidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc desire 816 yı öneririm fiyat olarak da uygun aynı zamanda iphone 5 s te kullanıyorum yazdıgınız tüm telefonlardan daha iyi diyebilirim.bugune kadar her markadan her telefonu kullanan biri olarak bunu söylüyorum
    Snapdragon 400 lü cihazın 800-801'li cihazların arasında işi ne neye göre tavsiye ettiniz ? 1400 gibi bir fiyatı var belki daha uyguna da bulunabilir. Vereceği performans gm discovery kadar anca.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m8 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim herşeyi boşver üzerindeki 3000 mah pil için bile alınır hiç kasmadan 1,5 gün çok rahat gidiyor ultra pixel kamerası vs vs onlara hiç girmiyorum bile. Kasanın kalitesi yıkılıyor ayrıca
    2600 değil mi abi m8 bataryası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2600 değil mi abi m8 bataryası
    3000 dedi satan ipne

Şimdi baktım 2600'müş ne olduğu umrumda değil açıkcası performans süper

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5s al keyfine bak abi kesinlikle ön yarglı olma benim gibi ayfona karşı herkesin elinde yok şekil için yok artistlik vs diye düşünüyordum kesinlikle parasını hakeden bi telefon

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lumia 1520 denenebilir. Şu anda piyasada pili en uzun dayanan telefon. Ben de Note 2 den sonrası için bir telefon bakıyorum ama hala beklediğim seviyede bir ürün çıkmadı. Eğer daha kompakt bir 6 inç telefon yaparsa Nokia Lumia alabilirim.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

furkantekfidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Snapdragon 400 lü cihazın 800-801'li cihazların arasında işi ne neye göre tavsiye ettiniz ? 1400 gibi bir fiyatı var belki daha uyguna da bulunabilir. Vereceği performans gm discovery kadar anca.
    Soylenen cıhazlara gore 1000 tl ucuz olmasından ve parasına göre çok güzel bi cihaz olmasından gm discoveryde kullandım o cıhazla bunu kıyaslamak yanlıs olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LG çıtayı çok yükseltti bence, htc de çok kaliteli.

M8 veya g3 arasında kalırdım ben sadece.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasik aydir lg g2 kullaniyorum. Tek sikintisi karanlik ortamda kotu fotograf cekmesi, onun haricinde pil, ekran, performans olarak acik ara onde bence. Bunun yaninda 1 haftadir yakin bir akrabamin lg g3 unu kullaniyorum, sanki g2 deki akicilik yok gibi ama onun haricinde herseyi mukemmel. Ekran, dokunus hissi, kasasi ve tipi cok iyi, kamerasi ise inanilmaz hizli. Zaten testlerde z2 den daha iyi oldugunu duymustum kamerasinin. Ben 2gb ram olan modelini kullandim. 3gb olani kesinlikle alinip 2-3 sene hic arkaniza bakmadan kullanabileceginiz bi telefon.

Not: sadece android telefonlarla karsilastirdim. ios bana hitap etmedigi icin 5s icin yorum yapamayacagim.

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Htc one m8 güzel ama pek artı yok fiyat çok. Sony z2 güzel pil ömrü digerlerine göre daha uzun su geçirmeme özelliği filan güzel ben kasayı begenmiyorum ama. Lg g3 ekran diğerlerine fark edelir şeklinde keskin ama sarj konusunda digerleriyle pek aynı gibi gelmedi bana yada ben öyle zannetim 1440p çözünürlükteki ekrandan olabilir güncelleme geldi zaten hemen. Samsung ise direk çöp s5 arka kapak bandı rehber açarken 3310(samsung temadan dolayı) ve ısınma problemi var filan diyolar inanırım çünkü note 3çüm acayip ısınıyordu kimse savunmasın(samsung markasınıda) zaten şuan. Lg g3 kullanıyorum sonuç olarak z2 ile g3 alınır tercih sizin

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açık ara sizler ve forumlarda LG G3 ü öneriyor.

Çok garipsediğim kimse ama kimse S5 önermedi nerdeyse. Ya çok kullanılmadı yada istenilen performansı vermedi bilemedim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi s4 ve s5 birbirine o kadar benziyor ki insanlar skldi
    Satisinin da cok yuksek oldugunu dusunmuyorum

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kunteper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi s4 ve s5 birbirine o kadar benziyor ki insanlar skldi
    Satisinin da cok yuksek oldugunu dusunmuyorum

Samsung'un Kârı Geçen Yıla Göre Yüzde 24 Düştü |

Teknoloji devi Samsung 2. çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Güney Koreli şirket 2012′den bu yana ilk kez yıllık kârda düşüş yaşadı.

7.2 Kore won’u (7.1 milyar dolar) kâr açıklayan Samsung, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24 oranında bir düşüş yaşadı. Temmuz ayı başında akıllı telefon ve tablet satışlarındaki düşüşe dikkat çeken Samsung, aslında bu kötü haberi daha erken vermişti.

Samsung Electronics, 52.35 trilyon Kore won’u gelir elde etmiş ve bu taraftan bakıldığında da geçen yıla göre yüzde 2 oranında bir düşüş göze çarpıyor. Geçen yılın 2. çeyreğinde 9.53 trilyon KRW olan operasyonel kâr ise bu yıl 7.19 trilyon KRW’ye düşmüş. Yüzde 15 oranında bir gerileme var.

Yeni bir cihaz haberi

Samsung yöneticisi Kim Hyun-joon, finansal sonuç ilanında küresel çapta yeni bir üst sınıf akıllı telefonun geliş haberini vererek yatırımcılara sinyal gönderdi. Bu cihazın beklentiler arasındaki Galaxy Note 4 değil, yeni materyallar taşıyan yeni bir cihaz olduğundan bahsediliyor.

Mobil cihaz bölümü yine şirket için en kârlı bölüm olurken, Samsung akıllı telefon satışlarındaki düşüşe de değiniyor. Hatırlarsanız bugün paylaştığımız rapora göre akıllı telefonların büyüme hızı son 5 yılın en düşük büyüme oranıydı.

Zaferden zafere koşan Samsung'u şaşırtan düşüşün nedeni, ortaya çıktı!

Samsung , cep satışlarının pek de iyi gitmediğini yaklaşık 1 ay önce açıklamıştı . Yeni ortaya çıkan veriler, firmanın ne demek istediğini netliğe kavuşturdu.

IDC 'nin tahminine göre Samsung'un satışları, ikinci çeyrekte yıldan-yıla nadir görülen bir düşüş yaşadı. Verilere göre firmanın yüzde 32.3'lük pazar payı, yüzde 25.2'e geriledi. Bu oran, Samsung'u tepede tutmaya rahatlıkla yetse de, sürekli büyüyen bir firma için şok yaratmış durumda.

Analistlere göre düşüşün arkasında Çinli markaların Samsung'un alt seviye cihaz işini etkilemesi yatıyor. Sevkiyatını ikiye katlamayı başaran Huawei, akıllı telefonlardaki pazar payını yüzde 6.9'a yükseltmiş bulunuyor. Bunda Ascend P7 gibi telefonlarda yapılan indirimlerin etkisi büyük. Lenovo ise pazar payını yüzde 5.4'e yükseltmiş durumda.

Apple (yüzde 11.9) ve LG (yüzde 4.9) pazar payı kaybetse de, IDC firmaların sevkiyatlarının arttığına dikkat çekiyor. Bunun yanında iki firmanın da sıçrama yapması beklenmiyordu. Zira LG G3 henüz piyasaya sürüldü ve Apple'ın satışlarını patlatması beklenen yeni iPhone (veya iPhone'lar), Eylül'de gelecek.

Galaxy S5 ile satış grafiğinin tavan yapmasını bekleyen Samsung'un işi ise zor olabilir. Firmanın şu anki umutları, tanıtmaya hazırlandığı yeni Galaxy Note ve uygun fiyatlı Galaxy'ler. Ancak bu telefonların şimdiye kadar Galaxy S serilerini geçmediği biliniyor.
    1881 - 193

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açık ara sizler ve forumlarda LG G3 ü öneriyor.

Çok garipsediğim kimse ama kimse S5 önermedi nerdeyse. Ya çok kullanılmadı yada istenilen performansı vermedi bilemedim.
    touchwiz arayuzu nedeniyle s5 evlat olsa sevilmez
    Experience is what you get when you don't get what you want.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı President Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG G2 kullanıyorum G3 romu attım miss. G2 veya G3 öneririm. Ön yargılı olmayın LG nasıl böyle bir telefon yapabilmiş diye şaşırmıştım ilk aldığımda

Knock code özelliği ile telefonda tuş kulanmıyorsunuz tüm işiniz ekranla. Arkadaki tuşlar kafanızı karıştırmasınız onlarla hiç işiniz yok.
    Kamerası yazılım modifiyesiyle gayet iyi. 4K Ultra HD video kayıt desteği. (G3 romları ile)
    IPS LCD ekranı ile diğer telefonlardan çok daha ileride. (samsung ile karşılaştırın anlarsınız)
    Batarya süresi mükemmel.
    Dahili Kızılötesi ve bluetooth uzaktan kumanda.
    LG Flashtool ile tüm ülkelerin official romlarını atabilme, garanti dışı kalmadan.
    Dahili FM radyo.
    QSlide modu ile tek ekranda birden fazla uygulama kullanımı.
    Flash desteği.
    Performans olarak Note3 den daha iyi benchmark sonuçları alır. Daha hızlıdır.

Gibi başlıca özellikleri var. Memnun kalmamanız imkansız kısaca.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)