User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: S5, lg g3, 5s veya??

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    note3 G3 yada Z2 iphone6 çıkına kadar iphonedan şu an için tel alınmaz bence.. akranlarının çok gerisinde kaldı teknik donanım olarak.
    Abi iPhone'nun ekran dışında teknik olarak geride kaldığı hangi noktalar var ki? Apple'da bütün işi yazılım yapıyor zaten fazladan donanıma gerek duymuyor ki cihaz?
    Ekranda muhtemelen iPhone 6'da çözülecek zaten.
    Android-IOS tamamen kişisel bir şey bence kullanıma göre değişir.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3gs den beridir ıphone kullanmıyorum. Açıkcası banada hep özellik fakiri bir tel gibi gelmiştir. Genel piyasası yüksek, reklam değeri yüksek bir cihaz.

lg desen çok övülüyor. Yeni ekran yapısı çok çok iyi, kasası çok ergonomik ve elit diyorlar ama LG olması korkutuyor.

Samsung aşırı ama aşırı model çıkaran ve kendini yiyip bitiren bir marka. Bugün 2 ye alıon seneye 1 in altına düşüyor 0 ı. Ben note a 2000 tl verdim tam 2 sene olmuş bugün 0 satılsa (satılmıyorda işte oda saçma, ıphoneun 3g2 sıfırı var hala) fiyatı 500 tl olurdu.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başınız sağolsun.

sırasıyla;
    7 ay s3,
    1 yıl s4,
    6 ay note 3,
    20 gün s5 kullandım.

hepsi birbirine çok yakın telefonlar. s5'i sadece 20 gün kullanıp note 3'e geri dönüş yaptım. s4'ten s5'e geçmenin hiçbir gereği olmadığını düşünüyorum. (yalnız kamerasının hakkını vermek gerekir, gündüz fotoğraf ve video çekimleri 10 numara.) son olarak kabalığı haricinde note 3'ten çok memnunum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi LG olması seni neden korkutuyo ?
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı tercihler içerisinde en kralı htc one m8 bence. bunu da unutmayalım.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefon bozulduğundan acil almanız gerekiyor yoksa iphone alın derdim.
    ama şimdi iphone 5S sıfır olarak alınmaz, yenisi fırında sonuçta

LG G3'ün bir reklamı dönüyor youtubeda Yanardağ fotoğrafçılığı diye
    oturdum izledim 5 dk , çok güzel fotoğraflar çekiyor cihaz
    büyüklükte sorun olmadığından LG G3 diyebilirim

onun haricinde bir android telefon hiç bir zaman iphone kadar kullanıcı dostu olamaz,
    Samsung S4 aylarca vine uygulamasına giremedi, twitter uygulamasından fotoğraf yükleyemedi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farklı tercihler içerisinde en kralı htc one m8 bence. bunu da unutmayalım.
    Kesinlikle.

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasik 3 haftadir g3 kullaniyorum 5s ten gectim 32lik aldim 3gb ram herhangi bir donma bi kasma gormedim telefonda ozellikle eskiden s4 kullanmistim nefret ettirmisti androidten ama bu telefon olmus quad hd ekrana ragmen sarji az gidiyo densede. Yeni guncelleme geldi biraz daha duzeldi ama olusu bile iphone 5s ten daha cok gidiyor sarjin

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi iPhone'nun ekran dışında teknik olarak geride kaldığı hangi noktalar var ki? Apple'da bütün işi yazılım yapıyor zaten fazladan donanıma gerek duymuyor ki cihaz?
    Ekranda muhtemelen iPhone 6'da çözülecek zaten.
    Android-IOS tamamen kişisel bir şey bence kullanıma göre değişir.

mesela gestura lar.. ben ilk aldığımda note3 ü ne kadar saçma demşitim eye gesture hand gesture ,air view olayları falan kim kullanır dedim bu sene yazın çok işim düşdü ellerim kumlu iken falan yada ıslak falan çok sık kullandım..

kameradada samsungun sanırım yeni g3de daha gelişmişi var reklamlarda öyle gördüm farklı bir zoomu var.. parmağınla belli bir alanı istediğin kadar yaklaştırıp seni ön plandakileride sabit tutabiliyor falan güzel bir özellik bir iki kez kullandım bu yaz.. panaromik çekimdede iphone ile beraber çekdik aynı manzarayı arkadaşım seninki daha canlı çekmiş dedi..

veri iletimini çoğu zaman kapalı tutdum gün içinde ara ara açdım arkadaşlarım 5s leri şarjı bitiyordu cafede restaurantta şarj arıyorlardı benimki tutumlu tasarruflu kullanımda akşama kadar götürüyordu..

hani alınsın diye demiyorum ben eminim iphone 6 da bu açıkları kapıycak yeni teline bu özelliklerin çoğunu ekliycektir.. ama şu anda bana göre 5s ler smartphone akranlarından baya geri kaldılar.

note3 ü es geç geçen z2 nin broşürüne bakıyorumda baya özellikler koymuşlar 4K çekim movie maker , 20mp kamera bataryada özel bir sistem geliştirmişler stamina diye ekran kapandımı tel bütün herşeyi kapıyor sadece tel görevi görüyor ekran açıldımı tekrar bütün her şeyi devreye sokuyor falan.. Keza G3 de öyle bir sürü yeni teknolojik özellikler getirmişler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 senedir htckullanıyorum her sene yeni çıkan modelini alrım şu ana kadar çok memnunum hiç sıkıntı çkarmadı esinlikle htc one m8 diyorum
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela gestura lar.. ben ilk aldığımda note3 ü ne kadar saçma demşitim eye gesture hand gesture ,air view olayları falan kim kullanır dedim bu sene yazın çok işim düşdü ellerim kumlu iken falan yada ıslak falan çok sık kullandım..

kameradada samsungun sanırım yeni g3de daha gelişmişi var reklamlarda öyle gördüm farklı bir zoomu var.. parmağınla belli bir alanı istediğin kadar yaklaştırıp seni ön plandakileride sabit tutabiliyor falan güzel bir özellik bir iki kez kullandım bu yaz.. panaromik çekimdede iphone ile beraber çekdik aynı manzarayı arkadaşım seninki daha canlı çekmiş dedi..

veri iletimini çoğu zaman kapalı tutdum gün içinde ara ara açdım arkadaşlarım 5s leri şarjı bitiyordu cafede restaurantta şarj arıyorlardı benimki tutumlu tasarruflu kullanımda akşama kadar götürüyordu..

hani alınsın diye demiyorum ben eminim iphone 6 da bu açıkları kapıycak yeni teline bu özelliklerin çoğunu ekliycektir.. ama şu anda bana göre 5s ler smartphone akranlarından baya geri kaldılar.

note3 ü es geç geçen z2 nin broşürüne bakıyorumda baya özellikler koymuşlar 4K çekim movie maker , 20mp kamera bataryada özel bir sistem geliştirmişler stamina diye ekran kapandımı tel bütün herşeyi kapıyor sadece tel görevi görüyor ekran açıldımı tekrar bütün her şeyi devreye sokuyor falan.. Keza G3 de öyle bir sürü yeni teknolojik özellikler getirmişler..
    5S en başta söylediğin gibi ekran konusunda biraz geride olduğu zaten aşikar abi.Ancak senin takıldığın noktalar bence çok ince detaylar genel bir kullanıcı bunları farketmez.Keza 6 ile bence yine piyasayı alma ihtimalleri de yok değil.Ama Apple eski Apple değil çokta büyük şeyler beklememek lazım.

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G3 tek kelimeyle piyasada alınabilecek en iyi telefon

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5 ten xperia z2 ye geçtim gayet memnunum sadece biraz büyük geldi ama kamerası falan efsane
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kişisel tercihim htc one m8 den yana olurdu

ayrıca babamda aynı şekilde geçen ay telefonunu duşurup kırdığından o ara telefon almak zorunda kalmıştım aşağı yukarı hepsini inceledikten sonra

sview cover ile birlikte samsung s5 aldım ciddi derecede memnun cihazından ki teknoloji ile arası hiç ama hiç yoktur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beylikdüzü Perlavista LG mağazasından dün 2100 TLye 32lik gold aldık...

Eşimde G pro var. oda 5.5" olmasına rağmen G3 kareye daha yakın bir ekran olduğu için 5.5 gibi durmuyor..

Tabi ben Lumia 1520 (6") kullandığım bana bu telefonlar büyük hissi vermiyor.
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note 3 de var, g3 de var bende

g3 ün pili akşamları kapatırsan 4 gün gidiyor. Note 3 aynı gün %20ye iniyor akşama.

Performansı da note 3 kadar.

Artık herşeyimi g3 ile halleder oldum , Note3 cebimde üvey evlat oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin ihtiyaçlarınızı HTC One M8 veya Sony Xperia Z2 fazlasıyla karşılayacaktır.

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde g2 kullanıcısıyım kamerası dısında cok memnunum. sarjıda gayet basarılı g2 boyleyse g3 ü tahmin bile edemiyorum üstelik nerden baksanız her telefonu kullanmama rağmen.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC One kullaniyorum suan. HTC nin yerine gene bir HTC alirim o derece memunum pili 1 gun cok rahat gidiyor kamerasi ve o mukemmel htc boomsound ses sistemi ve. Beats ses ckis destegi 4.7 ekrani ve ozellikleriyle son derece yeterli bir tel siddetle oneririm. Sifir alicaksaniz one m8 dusunebilirsiniz.
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)