User Tag List

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
232 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: M.A.D's EP hatch - hayaller gerçek olursa

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool M.A.D's EP hatch - hayaller gerçek olursa

*******Bride koltuklarımız Sayfa 7'de : ) *******

bir çok kişi biliyor 15 yaşımdan beri EP hastası olduğumu, önce karbon si ile başladık bu yola, sonra EK civic aldık olmadı, idare edelim dizel takılalım farklı bi tarzı ortaya çıkaralım dedik c2 aldık, c2ler patladı bi anda, zirvede bırakalım dedik bıraktık, allah yardımcımız oldu, hayallerimizi gerçek yaptık, aylardır "ep2 arıyorum" diye konum vardı, oraya bak buraya bak , ilanları ara, onun dediğine git bak falan derken, ilanlara bi araç düştü, diğerlerinden daha uygundu, manuel ve 5 bijondu tam benim istediğim gibi gerçek sport, adamı bi arkadaşım aradı bi ben aradım, ikimize karşı söyledikleri çok tutarsızdı, inanmadık, ertesi gün ilandan kalktı, araç ilk sahibinden doktordan ve kaza görmemiş bir araçtı, kaçırdığımızı düşündük, bir zaman sonra açtığım konuya, mami78 (muharrem) abi yardımcı oldu bu acıya daha fazla katlanamıycam mali'ye satıyorum arabamı dedi kendisi bizim kaçırdığımız aracı alıp, masraflarını yapıp, bir kaç ufak ekstra koymuş, henüz alalı 1 ay olmuştu, neyseki yabancı ele gitmemiş, bildiğimiz hatta bizden daha tecrübeli bi abimize gitmişti araç, hemen hemen ilk sahibinden aldık gibi bir şey oldu, uzun süreli pazarlığımız sonucu akşamına gittik baktık beğendik ertesi gün gittik cuma günü 16:45 civarı noterde satışımızı gerçekleştirdik , bir ay içinde headers, düz boru, omp kule gergisi, kn hava filtresi ve stp typerın orjinal typer spoileri takılmıştı
    hiç tüp takılmamış, zorlanmamış gazlanmamış, amcadan (muharrem abi sözüm sana değil valla ) sportum oldu, aracımda kaza boya yok evet ama kuş pislikleri boyayı yakmış ve taş izleri canımı sıkıyor, sırf bunlar için arabayı komple boyatasım var ama sonuç olarak hayallerime kavuştum, işte ilk günkü fotoğrafı,

doktor etiketimiz

DR.oto eksper diye biryer açılmış, tam sanayinin yakınında, aracı uygun bi fiyata herşeyine baktırıp aldık çok şükür ne bi sorunu ne bişeyi çıktı, direkt yola çıktım memur spec arabam leylek gibi, klasik ümraniye plakalarıyla , inceden muharrem abinin taktığı headers düz borunun sesi ve filtre sesi var , içimdeki sevinç tarif edilemez, arabaya da yabancıyım okulun en güzel kızıyla çıkıyormuş gibi hissediyorum kendimi, o haftasonu kendisini füme EPsiyle tanıdığım MCY (cenk) abi ile görüştük poz yapıştırdık

4-2-1 headers, kat iptali, 48lik düz boru nun sonuna güzel bişey yapmak gerekirdi bana kalsa skunk2 veya airmass yıkım olurdu ama aracı genelde ulaşım amaçlı kullandığımdan ve arada bir şehirdışı gezmeleri yaptığımdan kafa miker diye varex şarttı en orjinalinden BK typerın eski sahibinden 68mm çıkışlı oem çift çıkış varex aldık ve montajını yaptık, artık daha yıkım bir ses var , egsoz km yaptıkça sesi daha güzelleşiyor "type-r olmaya az kalmış" diyenler oldu insan gururlanıyor çok teşekkür ederim

aynı zamanda sekolive serkan abinin yapımı vernikli applerimizi, taktık, boş pleksi üstüne kendi reflektör stickerlarımızdan adımızı yazdık

daha önce başıma çok aksilik geldi ya da benim hamama uğramamamdan kaynaklı sorunlar oldu onları defi bela yaptık allah kabul etsin diyerek

ardından bir arkadaştan idarelik diyebileceğim coilleri aldım, kafamız dipteydi bu coillerde, ön arka uygun fiyata geldi, şuan satılıkta isteyen olursa çok uyguna verebilirim vtec2 ve ep2 uyumlu

ilker (crisis) arkadaşımızdan ezlip aldık, çünkü cupra lipi sevmiyorum yamuk duruyor, ve ezlip çok kalieli geliyor gözüme, hiç acımadım taktım ve görüntüsü beni benden aldı

izmirden Umut Berk Çakar abimin yardımıyla Type-R jantlarımıza kavuştuk, orjinal boyasıyla duruyor hiç işlem ve boya görmemiş mükemmel temizlikte jantlarımızı, jantmax cem abiden bridgestoneları giydirerek taktık ve yıkım ekibi mekana ulaştı

coil, ezlip ve jant birleşince böyle bişey çıktı

aaa bu arada kırmızı logoyu koyduğumuz günü esgeçtik sori

diadem stop ampullerine çok özenmiştim ve çok hoşuma gidiyor sonunda yakıştıracak bi aracım oldu o da epye kısmetmiş

deeperblack cumhur abimin hediyesi pleksi detay anahtarlığım

kirli jantlarıma xpower ümit abiden aldığım kırmızı bijonları taktım ooh miss

sonra namişteinde sıfır coil yapmak üzere yola çıktık sıfır coillerimizi aracımıza montajladık, çünkü bazı parçaların ikinci elleri çok güven vermiyor, emin olmak için kendimiz yaptıralım dedik ve sorunsuz bi coil montajıyla yürüyen işini sonlandırdık , dönüşte şirinevlerde xenon ve ayarlı amerikan takalım dedik muayene zamanı söktürmek zorunda değilim ayarı kısıp yola devam xenonsuz mercek de tatlı olmuyor pek

avcılar deep gas auto ege kardeşim elinden geleni ardına koymadı c2den söktüğüm ses sistemini bir güzel giydirdi ep2ye

ses için ahım şahım bişey beklemiyorum ama orjinali çok kötüydü gerçekten, önlerde cadence mid takımı, arkada pioner coax, bagajda xetec amfi ve cadence basım var , teybimde en ucuz pioneer modeli olmasına rağmen performansından ödün vermeyen 150ub teyp double koy mali diyenlere lafım şudur hırsıza verecek 3000 liram yok cam, konsol, teyp dahil direkt söküp gidiyorlar gerek yok böyle de iyi

ve geçenlerde sonunda yine orjinal olarak servisten aldığım orjinal arka logo, ve altında yenibosnada oturan sevdiğim bir ep ci abimin hediyesi orjinal typer logousu

bundan sonrası aracımın en sevdiğim bonus fotoğrafları ile devam ediyor keyifli seyirler , maşallahları eksik etmeyin ha bi de mugen spoiler yaptırıyoruz inşallah o da gelecek elimize, takacaz aracımıza, jantlardan da şimdiden sıkıldım bakalım değişik fikirlerim var , yakında dip basık bi kaç foto eklerim , vurmayın, basıklık çok yakışıyor bi piçe

Allah herkese hayallerine kavuşmayı nasip etsin
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kankam iyi günlerde kazasız belasız binmek nasip etsin rabbim allah ayırmasın
    JoYTeaM

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun. Güle güle hatta tepe tepe kullan

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşAllah. Hayaline iyi yön vermişsin. Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin yarabbim.

Not:Geçen metrobüsle beylikdüzüne giderken avcılarda gördüm. Canlıda çok iyidi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza bela vermesin zincirci kardeşim
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah öncelikle.Konuyu keyifle okudum araç gerçekten çok güzel olmuş.Bahsettiğin yanık boya ve taş izlerini pek göremedim ben böyle iyi yani
    What Goes Around,Goes Around

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    K20 swapladinmi tamamdir

Hayirli olsun iyi duruyor

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah mali
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gonlundeki arabayi aldinyaa senden mutlusu yoktur..... kazasiz belasiz gezmeler..

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kanküüü ama nacizhane bi tavsiyem olucak turuncu parkları altta değilde üsttekileri yakarsan daha hoş duracaktır gibi
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlatımda , araçta çok güzel olmuş..

İyi günlerde kullan

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kaza bela vermesin mali çok çok güzel bi aracın var.jantlarına bence hiç dokunma ama kaşıntıyı anlayabiliyorum

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    maşallah kardeşim kazasız belasız

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kardesim Allah kaza bela vermesin
    EkN garage

cagataayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayallerinin gerçekleşmiş olması sevindirici,kazasız belasız maşallah,darısı başımıza abi

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maşallah kardeşim güle güle bin insanın hayallerine kavuşması gibisi yok.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi erinmeden okudum MaşAllah kazasız belasız.
    MSPORT

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah,kazasız belasız kullanman dileği ile

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)