User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
120 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 06 PK 654 :::: Doğan S - Turbo Mirafiori swap 2.0 Dohc

06_vtc_46
    Misafir
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben subaru muhabbeti yoktu demiyorum vardı ben orj. ej20 bile gt30 çeviremiyor geç geliyor bu s motor çevirebiliyor demiştim.yani hacim vs. yapılanların bunu çevirecek kadar ii olduğunu söyledim.
    mertcan zımpara makinesimi bu diye laf etme şimdi öyle bişey diyen olmadı...
    burhan abi yürümediğini kim söyledi illa yürüdüğünü görmen mi lazım senin bu konuda otorite misin.size veya başkasına rest çekmek için yapılmıyor bu araba zevk için yapılıyor.çok istiyorsan nasıl gidebildiğini benim arabadan kıyas et çünki beni salıp salıp geçebiliyor.çift egzantrik mirafioride zevk için konuldu isterse tekrar s motorda koyar sr20dette koyar
    ya hasan merak ettim araba daha dün çalıstı sen ne zaman geldinde istanbuldan denediniz bana sabah bayramda gelecem diyordun anlamadım yani
    haa suda var şimdi tamam araba güzel insallah umdugunu bulur yani o motorda

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben subaru muhabbeti yoktu demiyorum vardı ben orj. ej20 bile gt30 çeviremiyor geç geliyor bu s motor çevirebiliyor demiştim.yani hacim vs. yapılanların bunu çevirecek kadar ii olduğunu söyledim.
    mertcan zımpara makinesimi bu diye laf etme şimdi öyle bişey diyen olmadı...
    burhan abi yürümediğini kim söyledi illa yürüdüğünü görmen mi lazım senin bu konuda otorite misin.size veya başkasına rest çekmek için yapılmıyor bu araba zevk için yapılıyor.çok istiyorsan nasıl gidebildiğini benim arabadan kıyas et çünki beni salıp salıp geçebiliyor.çift egzantrik mirafioride zevk için konuldu isterse tekrar s motorda koyar sr20dette koyar
    bişey dedigimz yok hasan olanı soyledık yalanmı söylüyozda şimdi

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı 06_vtc_46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hasan merak ettim araba daha dün çalıstı sen ne zaman geldinde istanbuldan denediniz bana sabah bayramda gelecem diyordun anlamadım yani
    haa suda var şimdi tamam araba güzel insallah umdugunu bulur yani o motorda
    abi benim bahsettiğim s motoru varken ben bu motordan bahsetmiyorum.ayrıca ben abimin yanına durmam kimse durduramazda denemek için.sadece o arabanın nasıl gidebildiğini biliyorum.ayrıca burhan abi yürümedi diyorsun bende yürüdüğünü diyorum ister yalan söyle ister doğru

06_vtc_46
    Misafir
    abi benim bahsettiğim s motoru varken ben bu motordan bahsetmiyorum.ayrıca ben abimin yanına durmam kimse durduramazda denemek için.sadece o arabanın nasıl gidebildiğini biliyorum
    ok şimdi oldu bende yeni swap motoruyla sandım

ahmetbozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burhan sen s motorda nasıl yürüdüğünü biliyorsun ankara yolunda hangi vtc ye rolling de ayırdı onu da biliyorsun senin arabanla 3.25 i de denedik 4 boyu unuttun mu ne oldu şimdi sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06 pk 654 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burhan sen s motorda nasıl yürüdüğünü biliyorsun ankara yolunda hangi vtc ye rolling de ayırdı onu da biliyorsun senin arabanla 3.25 i de denedik 4 boyu unuttun mu ne oldu şimdi sana
    ee konuyla ne alaka şimdi 3.25 le benım araba

ben kalkıpta şimdi adanadaki atmosferık saxo gelıpte senın turbo dogana 400 metrede verdıgı boyu soyluyormuyum abi olmadı bak şimdi

06_vtc_46
    Misafir
    Alıntı 06 pk 654 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu konuyu anlamadım bmw 325 burhanın vtec ge 4 boymu uzanı yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saxo yu ıyı bı araştır da ondan sonra konuş burhancım

cihat ne sandın sen bmw leri sevmen ama burhanın arabaya 4 boy uzar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 gibiydi ama 4 müş demekki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee konuyla ne alaka şimdi 3.25 le benım araba

ben kalkıpta şimdi adanadaki atmosferık saxo gelıpte senın turbo dogana 400 metrede verdıgı boyu soyluyormuyum abi olmadı bak şimdi
    ben onno usta ile görüşmüştüm o zaman.atmosferik 150-160hp civarı bir saxo dedi.üstüne 100shot nos basarsan bide o kadar hafif bir arabayı frenleri sökene kadar boşaltıp hafifletirsen sadece turbolu bir s motor o haliyle her viteste yanında oluyorsa bilmem ne kadar ii bir araba olmuştur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adana değil mersin o insanlarla ben şimdi görüşüyorum iyi insanlar ama bir de şu var bizim konyalı bizi üç köşe teşkile getirdiler o araba çok güzel yürüyor burhan bende bir boy arkasından girdim ama nos basmadım

06_vtc_46
    Misafir
    ama bu motor doch deyil normal çift eksantirik bir motor miaforia 1.7 hacim var
    ugraşmanıza deger insallah ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak ne guzel ıfade edıyorsunuz kendı arabanızı ahmet abıde anlatsa ya benım 3.25 le kalkacagımda arabamın arızasını bılıyordu arkadasız aramızda kalkacak neolcak sankı dedı sonra bı baktım ooo konya dokulmus mahmut alı abi ölmediler daha gidin konuşun ogun ben bılerek kullanmadım arabayı mahmut kullandı araba kalkmıyordu yerınden bunlarıda anlatın barıde ne oldugu bellı olsun

06_vtc_46
    Misafir
    abi bmw dedigin araba bence zor geçer vtec gi ama bilmiyorum nasıl oldu vtec de bir sorun olmasın arıza lambası yandıgı zaman vtec gitmezki ve burhanın araba daha yeni düzelmeye basladı zaten ben biliyorum arabayı ve bindimde yani bende zor ne drgda nede roll da geçebilir

06_vtc_46
    Misafir
    bence bu tarz konuları kendi aranızda çözün ahmet abi ve burhan aranızda birsey olmuş bitmiş gerek yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihat seninkide 2.2 vtc bi gtı kadar yürüyor 40 milyar masraf yaptım diye söylüyorsun senin uğraşman değdimi defransiyeli ters çevirmeylen anca bu kadar gider tanıyamadığın insanda emre alayına da gider yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi arızası vardıda yapıldıktan sonra ilk gün beraber aldık arabayı güzel gidiyordu.bolu tünelinde video çkemişiniz sana ben afr ne dikkat et dedim uyardım 1.9 n/a halide ii gitmiyordu.sen arabanın sıkıntısını bilemedinki.228hp bir vti nasıl gider orj. typerı salıpta geçer.bitmek bilmeyen bu sıkıntı ne bende onu merak ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanda sorun vardıda meram yolunda niye patlatacak gibi gidiyordun o kadar iyi kaldırıyordun da sen nıye kaldırmadın mahmudu öne sürüyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi arızası vardıda yapıldıktan sonra ilk gün beraber aldık arabayı güzel gidiyordu.bolu tünelinde video çkemişiniz sana ben afr ne dikkat et dedim uyardım 1.9 n/a halide ii gitmiyordu.sen arabanın sıkıntısını bilemedinki.228hp bir vti nasıl gider orj. typerı salıpta geçer.bitmek bilmeyen bu sıkıntı ne bende onu merak ediyorum.
    bız bmw ıle kalktıgımda arabamda sadece aemv2 ve egsoz vardı hasan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)