Bunu sato ustada yapmıştı sanırım turuncu 131 de ranult üst kapağı ile üstten egzantrikliye çevirdik diyordu bi videoda .
Bunu sato ustada yapmıştı sanırım turuncu 131 de ranult üst kapağı ile üstten egzantrikliye çevirdik diyordu bi videoda .
1.6tdi.
Ecutech.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
bu motoru yapmakta ki amacımız, devamlı sibob ayarı bozuyor olması ve sbob itici piyano millerini büküyor olması.. sibop ayar civatalarını kırıyor olması ve motorun devirsiz kalması.. bu sistemle bu takıntılar ortadan kalkmış oldu..
kullanılan malzemeler Renault Flash kapağı.. Lada nın egsantiriği, Ford un kasnağı ve triger gurubu, Mersedes kompresor un sibop ve sibop yayları, Renault Kangoo nun sibop iticileri ve ateşleme sistemi tofaşla aynı..
Aşşağıda ki orjinal kasnağı 10cm lik mil ile sadece dispirator u ceviriyor, ateşlemeyi sağlıyor.. Üst kasnak ise üst egsantiriğin cevrilmesini sağlıyor..
(kapak şuan Ankara'da birtane şahinde Tolga isminde bir arkadasta.. ivedik sanayii sitesinde tamirci kendisi.. beyaz turbo tofaş ta takılı.. daha detaylı incelemek için ordan bilgi edininebilirsiniz)
Saygılar
Satılmış usta TÜM OTO
istanbul
yazılan yorumları okudum ama yorum yazmamak en güzeli olacak
konu dışına çıkılmış...
PK 654 bir efsane en azından benim için...
atmosferik halini
turbolu halini bilirim...
inşallah Mirafiori li halide fenaaa olacak
[SIGPIC][/SIGPIC]
Turbosuz hayat Çok BAYAT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)