Evet arkadaşlar yabancı bir forum da gezerken Lpg Takılmış bir NSX e rastladım
Bahsi geçen olay belçika da yapılmış, bari istepne yerine simit tip taksalarmış
Yorumları alalım![]()
Evet arkadaşlar yabancı bir forum da gezerken Lpg Takılmış bir NSX e rastladım
Bahsi geçen olay belçika da yapılmış, bari istepne yerine simit tip taksalarmış
Yorumları alalım![]()
iyi olmuş pekte güzel olmuş cokta süper olmuş...ulan biz binmeye bulamioz elin adamı tüp takmış inşallah gitti yerde patlar eşşeolusu![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
nsx in motoru lpgye gayet iyi uyum sağlayan bir motor beyler hayır 50 kez konusunu açtık, tartıştık bunu.
TR - B13
lpg her zaman saatli bomba spec kabul edin bunu artık..gecen gun bir tanıdığın a4 üne bindim kafa yapmak isteyenlere adres vereyim gelip alabiliriz evden.ne yaparsanız yapın o koku arabanın içine bir şekilde geliyor ve adamın iflahını kesiyor.bu nsxe gelirsek allah bildiği gibi yapsın bile demiyorum nsxin var ve lpg takıyorsun.
Benim zaten lpg'li e46 330ci'im var ve hiç zararını görmedim,nsx Türkiye de satılsaydı emin ol alırdım...
Yurt dışında bir çok örneği var özellikle hollanda belçika almanya gibi ülkelerde likit yakıt teknolojisi inanılmaz ilerlerdi,biz burda zorunluluktan onlar orda çevreyi kirletmemek için kullanıyorlar....
"Kan benim damar benim " Adamın arabası bize laf düşmez ama illa bişey dememiz gerekiyorsa o tüpü adama takmak lazım.
DR. OWL
Az olan herşey değerlidir.Bizde yok o yüzden değerli,hoş benim için değil.Adamlar için sıradan bir araba gayette güzel çakmış lpg yi biniyor bu kadar basit.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)