Lpg li Efsane Honda NSX Beyin Bedava :):)

Thread: Lpg li Efsane Honda NSX Beyin Bedava :):)

1. mertcans's Avatar

mertcans said:

Lpg li Efsane Honda NSX Beyin Bedava :):)

Evet arkadaşlar yabancı bir forum da gezerken Lpg Takılmış bir NSX e rastladım

Bahsi geçen olay belçika da yapılmış, bari istepne yerine simit tip taksalarmış

Yorumları alalım

2. Kahn23's Avatar

Kahn23 said:
    Ferrari'ye lpg takıldı. Nsx'te neymiş

3. stlegal's Avatar

stlegal said:
    Allahiniz varmi demek lazim...

4. turboman's Avatar

turboman said:
    iyi olmuş pekte güzel olmuş cokta süper olmuş...ulan biz binmeye bulamioz elin adamı tüp takmış inşallah gitti yerde patlar eşşeolusu
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

5. painkller's Avatar

painkller said:
    nsx in motoru lpgye gayet iyi uyum sağlayan bir motor beyler hayır 50 kez konusunu açtık, tartıştık bunu.
    TR - B13

6. mertcans's Avatar

mertcans said:
    o değilde deponun büyüklüğüne bakın çok yakıyo galiba hakikaten

7. cusse's Avatar

cusse said:
    lpg'nin bir yakıt türü olduğunu anlamamız sanırım bir 50 yılımızı daha alacak...

8. mertcans's Avatar

mertcans said:
    Quote Originally Posted by cusse View Post
    lpg'nin bir yakıt türü olduğunu anlamamız sanırım bir 50 yılımızı daha alacak...
    arkadaşım araç nsx umarım sende bir gün alırsın ve lpg takarsın ozaman...

9. lethaldoze's Avatar

lethaldoze said:

10. B.Koçer's Avatar

B.Koçer said:
    İyide adamlarda zibille var taksa nolucak

11. B.Koçer's Avatar

B.Koçer said:
    Gider motorunu sıfır olarak toplar veya swap yapar devam eder çok canı sıkılırsa
    orası tr değil

12. Lpg li Efsane Honda NSX Beyin Bedava :):)

atituti said:
    lpg her zaman saatli bomba spec kabul edin bunu artık..gecen gun bir tanıdığın a4 üne bindim kafa yapmak isteyenlere adres vereyim gelip alabiliriz evden.ne yaparsanız yapın o koku arabanın içine bir şekilde geliyor ve adamın iflahını kesiyor.bu nsxe gelirsek allah bildiği gibi yapsın bile demiyorum nsxin var ve lpg takıyorsun.

13. cusse's Avatar

cusse said:
    Quote Originally Posted by mertcans View Post
    arkadaşım araç nsx umarım sende bir gün alırsın ve lpg takarsın ozaman...
    Benim zaten lpg'li e46 330ci'im var ve hiç zararını görmedim,nsx Türkiye de satılsaydı emin ol alırdım...

Yurt dışında bir çok örneği var özellikle hollanda belçika almanya gibi ülkelerde likit yakıt teknolojisi inanılmaz ilerlerdi,biz burda zorunluluktan onlar orda çevreyi kirletmemek için kullanıyorlar....

14. mertcans's Avatar

mertcans said:
    Benim zaten lpg'li e46 330ci'im var ve hiç zararını görmedim,nsx Türkiye de satılsaydı emin ol alırdım...

Yurt dışında bir çok örneği var özellikle hollanda belçika almanya gibi ülkelerde likit yakıt teknolojisi inanılmaz ilerlerdi,biz burda zorunluluktan onlar orda çevreyi kirletmemek için kullanıyorlar....

yakında satışa çıkacak ozaman bekliyoruz. lpg li nsx inizi

15. cusse's Avatar

cusse said:
    Quote Originally Posted by mertcans View Post
    yakında satışa çıkacak ozaman bekliyoruz. lpg li nsx inizi
    Malesef 2015 typer'ı bekliyorum...Eylül sonu gibi tarih aldım....

Neyse konunu özeti 1,5 tl olan benzine 5 tl vermeye devam...

16. mertcans's Avatar

mertcans said:
    Malesef 2015 typer'ı bekliyorum...Eylül sonu gibi tarih aldım....

Neyse konunu özeti 1,5 tl olan benzine 5 tl vermeye devam...

ustam o değilde hakikaten lpg takacakmısın typer a?

17. HondatugraL's Avatar

HondatugraL said:
    "Kan benim damar benim " Adamın arabası bize laf düşmez ama illa bişey dememiz gerekiyorsa o tüpü adama takmak lazım.
    DR. OWL

18. KOSEREN's Avatar

KOSEREN said:
    Az olan herşey değerlidir.Bizde yok o yüzden değerli,hoş benim için değil.Adamlar için sıradan bir araba gayette güzel çakmış lpg yi biniyor bu kadar basit.

19. Lpg li Efsane Honda NSX Beyin Bedava :):)

XSi said:
    Quote Originally Posted by atituti View Post
    lpg her zaman saatli bomba spec kabul edin bunu artık..gecen gun bir tanıdığın a4 üne bindim kafa yapmak isteyenlere adres vereyim gelip alabiliriz evden.ne yaparsanız yapın o koku arabanın içine bir şekilde geliyor ve adamın iflahını kesiyor.bu nsxe gelirsek allah bildiği gibi yapsın bile demiyorum nsxin var ve lpg takıyorsun.
    Arabada gaz kacagi var demekki, lpg servisine gidin hortumlari kontrol etsinler.