Arkadaşlar 2. araç olarak punto evo 1.3 multijet aracımız var 75 beygir standart 49000 kilometrede aracın herşeyinden memnunum ama gidiş olarak gerçekten vasat yani diğer aracımız fluence 1.5 dci edc 110'luk ona göre attan inip eşeğe binmek gibi geliyor tamam arada sınıf farkı var ama ben sadece performans olarak diyorum, arabamı yazılımlatmayı düşünüyorum önümüzdeki ay İstanbul'a geleceğim ben modifiye hakkında çok bilgili değilim aracımı yazılımlatsam diğer konularda gördüğüm kadarıyla 95 beygir civarı oluyormuş peki ağırlık olarakta yaklaşık 250 kg daha hafif fluence'a göre gidiş olarak o açığı kapatabilirmi dersiniz, birde yazılımla beraber şunuda yap derseniz öneriye açığım ama ben arabayı çok hırpalamak istemiyorum öyle kat iptali falan biraz ürkütüyor beni ve son olarak nereyi önerirsiniz yani 1.3 multijette şurası en iyidir İstanbul'da diyebileceğiniz yer neredir reklam olmasın derseniz mesaj olarakta atabilirsiniz şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Bu arada benim fluence ile arkadaşımın astra 1.3 aracını denemiştik videoda vites atışları yavaş gibi görünüyor ama çektiğimiz kameradan öyle yani 0-100'ü 12,5-13 saniye civarı çıkıyor normalde benim puntoylada kafa kafaya giden bir araç astra buyrun videosunun linki: https://www.youtube.com/watch?v=l6zcXf-rp-s