Gördünüz mü youtube.com a girin. Bizim ankarada ölenleri kimse tınlamadı.
Kendi insanımız bile iyi oldu hepsi teröristti dedi. Medeni ülkeler nasılda bir oldu terör olayında insanımız biraz ders çıkarsa keşke.
Gördünüz mü youtube.com a girin. Bizim ankarada ölenleri kimse tınlamadı.
Kendi insanımız bile iyi oldu hepsi teröristti dedi. Medeni ülkeler nasılda bir oldu terör olayında insanımız biraz ders çıkarsa keşke.
Konyada saygı duruşunu ıslıkladı insanlar söylenecek çok şey var fakat anlayan yok
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Logoyu birakin sukredin baglanabiliyoruz youtube'aOlaya bakis acisina gelince yapacak yorumum yok zaten
Birbirimize saygimiz yok ki,
sosyalist gecinenin kurt milliyetcisi oldugu.
Sosyal Demokratlarin, burjuva sinifi oldugu
Merkez Sagcilarin, liberaller, zenginler, burjuvazinin yerine fakir, sosyal devlete muhtac duyan ekonomik durumu dusuk, egitim seviyesi dusuk insanlar oldugu memlekette.
Teror saldirisinda olene terorist denmesinde cok normal.
Fransada olanlar insanlik sucu insanliga ait yapilan seyler degil
Olenlere gercekten cok uzulduk
Lakin avrupada olan teror oluyorda bizde olan veya ortadoguda olan ne oluyor ?
bizdekiler ne kadarda siradan ama kendilerininki bambaska
Teror her yerde felakettir
Ankara olaylari sonrasi bircok ulke Turkiye sakin gitmeyin cagrisi yapti baska ?
Kendi canavarlarini buyursunlar kendileri idare edebiliyorlarsa etsinler...
Dedigim gibi maalesef medeni ulkeler ucu kendine dokununca en medenisi
Alakasi olmayinca kasimpasa modundalar
Olan her zaman masum halka olmustur bu Turkiye dede boyle avrupada da her yerde...
Kendi vatandaşına sahip çıkmazsan, başka ülkelerinde sana saygı olmaz böyle işte. Bizim insanımız akıllanmaz. Ötekileştirmeyle gaza gelip katliam yaparak birbirimizi öldürürüz. Bknz: TARİH
As a person who is from the Middle East and living in US now....Terrorism is terrorism, it doesnt matter where it happens/happened or may happen. The biggest terror attack in Turkish history happened a couple of months ago and 100+ innocent people lost their lives and it wasnt in the media at all. But now, everyone cares about the terrorism. Why? Just because it happened in Paris? What if that happened in somewhere in Middle East? Would you still care about lost lives? There is nothing more important than anyone's life. Please dont seperate the people by religion, where they were born, black, white or etc... / Ortadoguda dogan Amerikada yasayan bir birey olarak.. Iki ay once Turkiyede tarihin en buyuk teror saldirisi yasandi ama bu olay medyada yer bulmadi. Simdi ise Pariste yasanan saldirilardan sonra herkes bir anda teror karsiti oldu. Bu olay Paris te degilde Ortadoguda herhangibir yerde olsaydi yine olen insanlar icin uzulurmuydunuz? Dunyada hicbirsey insanin canindan onemli degil. Lutfen insanlari dinine, diline, nerede dogduguna gore ayirmayin.
Konuyla ilgili facebookta yazdim.
Bunlar ışidi yaratanlar değil mi zaten ? Müslümanları kötü göstererek daha sonra suriyeye rahatça el koymanın alt yapıları gerçekleşiyor. Bu kirli oyunda da olan masum insanlara oluyor işte. Yıllarca pkkyı besleyip büyüten fransa şimdi teröre lanet okuyor. Ölen müslüman olunca kimsenin sesi çıkmıyor ne yazık..
Güzel yazmışsın hocam eline sağlık...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu ikiyuzluluge karsiyim. Paris, Amsterdam, Londra yada Avrupada herhangibir baskentte xx bir olay olsun tum dunya ayakta ama ortadoguda yada dunyanin Avrupa ve Amerika haric herhangibir yerinde olan olaylar kimsenin umrunda degil. Tabiki sevinmedik, cok uzulduk masum insanlarin haketmedikleri sekilde hayatlarini kaybetmelerine ama Tr de olenlerde yada herhangibir ulkede olenlerd insan(di) hayvan degil.
Türkiye 3. dünya ülkesi. Şimdi adam dışarıdan bakıyor ulan kendi halkı kendine üzülmüyor biz niye üzülelim ki diyor. Birde bu açıdan bakalım
Abi işin şakası bir yana bizi kimse s*kine takmıyor. Yok dünya liderimiz var yok yükselen yıldızız yok önümüzü kapamaya calışıyorlar bu laflar varya fakir tesellisi.
Kimsenin ama hiç kimsenin s*kinde değiliz. 3. dünya vatandaşıyız. Suriyeli ne ise türk de aynen o.
Ama bunu hakediyoruz kimse bozulmasın tabii s*klemeyecekler. Medeniyeti red ettim bir kendini peygamber sanan adamın peşinden YÖÖ OLLOH BÖSMİLLAH diye oy atan insanlar olduğu sürece kimse s*klemeyecek.
Dünya bizi hayvan gibi görüyorsa hayvan olduğumuz için olabilir ne kadar boook sürdürmek istemesekte
Doğrular aslında bunlar.
Kınayıp kınamayacağımızlada ilgileneceklerini sanmıyorum
Tayyip bugüne kadar belki hala işide destek veren bir başbakandı.
Mitin tırları aratmamasının sebebi o tırların içindeki mühimmatların İŞİDe gidiyor olmasıydı.
Bizde bomba patlayınca avrupalısı amerikalısının gülmesi normal yani. O kadar bombayı verirsen adamlara gelirler seni patlatırlar dedi.
Bende öyle derdim ne yalan söyleyim.
Neyse çok yazdım yine. 3. dünya vatandaşı olmaya devam edecez. Kafesin içindeki maymunlar gibiyiz arada avrupadan amerikadan bir kaç adam geliyor oooo süoper gelişiyosunuz muhteşemsiniz tayyip süper yeaaa diye yemliyor bizim insanlarda itibarımız çok arttı göryonuz dimi diye hoşlaşıyor![]()
Bir iki ay oluyor, Merkel dediki Pkk'ya karşı orantısız güç kullanıyorsunuz yapmayın müzakere edin.. 90'larda da Almanya yeşiller partisi koşup geliyordu hemen Diyarbakır'a insan hakları vs. diye Fransa aynı, Pkk'yı destekleyenlerin başında geliyorlar şimdi Işid'le müzakere ederler artık... Ortadoğu, Avrupa ve Abd gibi ülkelerin sömürüsüne karşı çıkıyor. Körfez savaşında Irak'ta 1 milyondan fazla insan öldürdüler gidip adamın ülkesinde karısına kızına tecavüz ettiler..Bir düşünün yukarıdan bomba yağacak ve kardeşiniz evladınız paramparça olucak, Abd askeri gelicek karınızın çocuğunuzun yanında sizi yere yatıracak vs.
ve siz birşey yapmayacaksınız!! Terör şimdi destekçilerini vuruyor bu kadar basit.. Ve artık eskisi gibi değil, Suriye'deki savaş sonucu kaçan insanlar dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda ve terör artık küreselleşti..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
İç savaşla yıkılan devletlere bir bakın. İran, Suriye, Mısır bunlar hep rejimle yönetilen cahil müslümanların yer aldığı ülkeler.
Ve bu taktik 20 senedir tüm dünyada çok tutuyor. Türkiyeyi yıkmak istiyorsan aynı araplar gibi rejime yaklaştırman lazım.
Rejimede yaklaştıracak lider Tayyip Erdoğandır. Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerinin tek sebebi bu. Türkiye rejime kaycak, cahil insanlar nasılsa hiç birşeyin farkında değil.
Korkuyorlar bunu en son seçimde gördük. Doları çıkarıyor korkuyorlar, bomba patlıyor korkuyorlar. Herşeyden korkuyorlar.
Türkiye rejime her yaklaştığı gün yıkılmaya o kadar yaklaşacaktır.
Her tarafımızda örnekleri var çok uzak değil. Komşu ülkeler.
O yüzden artık bende takmıyorum çünkü değiştiremiyoruz. Anca 40 - 50 sene sonra belki yeni genç nesilin büyümesi lazım ama onlarında %50 si cahil.
Cahilleştiriliyor, rejimleştiriliyor ve süpper yeaaaa çogzel bir ülkeyiz çok böyüyoruz diye düşünürken aslında yıkılmaya o kadar yaklaşıyoruz.
Ve tecavüzü öyle güzel yapıyorlar ki halkın %50 si hissetmiyor.
RTE ye destek vermeyen yuzde 50,82 ne yapsın...
İSTİKRAR diye bir yerlerini yırtanlar yüzünden hepten CAHİLLEŞMEYE doğru hızla ilerliyoruz.
Eğitim sistemi kanalizasyondan daha kirli. Ufak çocukların beyin ölümü gerçekleşme yaş sınırı 5 olmuş bu ülkede.
Türk diye birşey kalmayacak yakında zaten.
En güzeli KINAMAK ben hepsini KINIYORUM.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)