User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
77 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Youtube Fransa logosu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerika nasıl usame bin laden i kendi beslediyse ve sonra ladin onları vurduysa buda aynı bokun sarısı çok şaşırmamak lazım hepsi yahudi lobisi zaten ...biz zaten ülke olarak çok arada kalıyoruz avrupalı gibi yasamaya calısıyoruz ama hristiyan değiliz avrupadan kabul görmüyoruz , müslümanız ama arap yarımadasındaki ülkeler ile benzeşmiyoruz bizim için en doğru hamle çin , japonya rusya gibi ülkelerle iş birliği içinde bulunmak

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fransa teröre destek verdi, terör de döndü geldi kendini vurdu. Oh iyi olmuş..

Ölen Müslüman olunca kimse umursamıyor, gavur olunca dünya ayağa kalkıyor..

Ankarada ölenler teröristti, üzülmek çok manasız..

Bu düşüncelere sahip olan varlıklardan oluşan bir toplum olduğumuz sürece burnumuz boktan çıkmaz.. Fransa teröre destek vermiştir, doğrudur.. Ancak bu saldırıda ölen teröre destek veren Fransa hükümeti değil, insandır. Böyle bir saldırıda ölene ne zaman Müslüman - Hristiyan ya da Türk - Kürt olarak bakmamayı, Suruca da Mısıra da, Ankaraya da, Fransaya da İNSAN olarak bakmayı becerebilecek kadar geliştiririz kendimizi; o zaman adam oluruz.. Bunu beceremediğimizde de amele sümüğü kadar kıymetimiz olmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı efrasyab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede hepimiz ermeniyiz! diye yürüyen onbinleri de gördük, hırsıza oy vermektense katile veririm diyen zihniyeti de.Profil fotosunu fransız bayrağı yapan ib..lere neden şaşırıyoruz 13 yıl oldu hala kanıksayamadınız bunları alışın artık arkadaşlar 2023'ü beklemeye gerek yok.. @Faruk'S arkadaş konuyu özet geçmiş zaten +1000..Olaylara fransız kalan sözde hümanistlere saygılar..

Keşke İstanbul'da olsan da profil fotoğrafını Fransa bayrağı yapanların yüzüne ibne diyecek kadar erkek misin değil misin görsek? Koymamıştım ama sırf gel yüzüme / koyan binlerce insanın yüzüne söyle diye değiştireyim profil fotoğrafımı.
    Klavyeden erkeklik ne kadar kolay değil mi?

Beynin, profiline Fransa bayrağı koyanın terör destekçisi Fransa hükümetini değil saldırıda hayatını kaybeden masum Fransız İNSANLARA destek amaçlı koyduğunu asla almayacak değil mi?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efrasyab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede hepimiz ermeniyiz! diye yürüyen onbinleri de gördük, hırsıza oy vermektense katile veririm diyen zihniyeti de.Profil fotosunu fransız bayrağı yapan ib..lere neden şaşırıyoruz 13 yıl oldu hala kanıksayamadınız bunları alışın artık arkadaşlar 2023'ü beklemeye gerek yok.. @Faruk'S arkadaş konuyu özet geçmiş zaten +1000..Olaylara fransız kalan sözde hümanistlere saygılar..
    çok cahilsin keşke ölsen

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Büyük tablo bana göre şudur.

Abd ırak a girdi çok para harcadı.

Simdide herkeş yardım etsin suriyeyi alayım diyor.

Isid abd nin projesi tayyip de lojistik destekcigi

Cunku rte bop es başkanı.

2023 de ki planda bu zaten.

Suriyeden sonra sıra iranda.

Ölenlere gelirsek kader bu isin fitratinda var.

Yapanlari bir guzel kinayin simdi .

Profil fotosunu fransiz bayraklari ile susleyin kinayin simdi

Belki olenler gelir.

Belki abd insafa gelirde bu kanli eylemler biter.

Kinayin simdi bir guzel

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşlar ankaradaki saldırıda ölenler için yapılan konyadaki saygı duruşunda ıslıklayık protesto eden bir topluluk var karşınızda kime neyi anlatmaya çalışıyosunuz, kendisine saygı duymayan bir topluluktan başkasına saygı duymasını beklemek hayalperestliktir, ne yazıkki memleketimizin %50 ye yakını bu düşüncede zihniyette yobaz ve pislik insan demiycem yaratıklardan oluşmaktadır, müslüman toplumlardaki kadar birbirini skmeye meraklı başka toplum varmıdır merak ediyorum, bu da aslında müslümanlıkla alakalı değil selamın aleyküm aleyküm selam hayırlı cumalar deyip belkide arada birde namaz kılıp başkada bir sik bilmeyen, okumayan sorunca da elhamdülillah müslümanım diyen yavşaklardan dolayıdır, bu algı sebebiyle arkadaşlar avrupada amerikada kısaca gelişmiş bilim toplumlarında it kadar değerimiz yoktur ve olmayacaktır

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünya güllük gülistanlık bir yer ama ah işte arada bu teröristler çıkıyor, huzurumuzu bozuyor... keşke görevimiz tehlike ekibi Rambo ile beraber James Bond'a gitse, dünyayı kurtarsa...

sömürü, sömürgecilik, savaş, yağma tarih boyunca hiç bitmedi... zenginlikleri güçlülerin alması, kullanması bu dünyanın fıtratında var... eskiden kolaymış bu işler, BM yok Nato yok ambargo yok medya yok sosyal medya hiç yok,Moğol imparatoru da olsa, Osmanlı padişahı da olsa, Fransa kralı da olsa, Britanya kraliçesi de olsa, toplayıp orduyu savaşa gider yağmalar dönerdi, hazineyi doldurur sonra da bu hazine ile ülkesini yüceltir kendisi de büyük adam olurdu... şimdi çok mu farklı? hayır... sadece kafana esince gidip deniz aşırı bir ülkeye savaş açamıyorsun ama o 3. dünya ülkesinin zenginlikleri kimin? tabii ki güç kimin elindeyse onun...

dünyada terör bitmez arkadaşlar, onlar maşa... PKK ElKaide IŞID vs vs, bunlar sadece güçlü devletlerin kendi amaçları için kullandıkları cellatlar, 11 eylül bahaneydi şimdi Avrupanın 11 eylülü bakalım nelere yol açacak belki de g.doğuyu bu bahane ile kaybedeceğiz... bazıları da hala saf saf Fransa bayrağı koyuyor profiline!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eeeee etme bulma dünyası. Terör bumerank gibidir, desteklersin, büyütürsün, senden birşey ister, vermezsin bumerank gibi sana döner.......
    İşid bu saldırıları dua ile mi yaptı? Silah fabrikaları da yok, G20 cevap versin bakalım bu silahlar nereden gelmiş?
    Şimdi Rusya'ya da dayılanmış, ömrü uzun sürmez gibi......
    Okumadan imzalamam.....

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Profilleri fransa logosu yapmak tam bir faciada neyi protesto etmek istiyorlarsa etsinler önemli değil.

bak mesela benim derdim şuanda fransa değil bu ****** çocukları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Profilleri fransa logosu yapmak tam bir faciada neyi protesto etmek istiyorlarsa etsinler önemli değil.

Ordaki askerlerden birisi sadece namluyu kaldırsa devlet bize saldıriiiii diye bağarıp o kısmı kesip video yapmazlarsa bende o.ç.yum

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke İstanbul'da olsan da profil fotoğrafını Fransa bayrağı yapanların yüzüne ibne diyecek kadar erkek misin değil misin görsek? Koymamıştım ama sırf gel yüzüme / koyan binlerce insanın yüzüne söyle diye değiştireyim profil fotoğrafımı.
    Klavyeden erkeklik ne kadar kolay değil mi?

Beynin, profiline Fransa bayrağı koyanın terör destekçisi Fransa hükümetini değil saldırıda hayatını kaybeden masum Fransız İNSANLARA destek amaçlı koyduğunu asla almayacak değil mi?
    Abi gözünü seveyim sen yapma bari. Arkadaşta da bir gaza gelip yardırma durumu mevcut ama biliyorsun milletçe huyumuz bu. Yaşanan durum tamamen insanlık suçu, yıllardır terörü bilen bir ülkeyiz ve tabiki dünyanın her yerinde masum insanların ölmesine üzüleceğiz bu herşeyden önce insanlığın bir gereği...

Ama söylemeden geçmeyeceğim benim ülkemde binlerce şehit olurken bu duruma tepkisiz kalan sosyal ağlar şimdi profil resmini fransa bayrağı yap diyorsa hiç düşünmeden sorgulamadan bunu da kabullenip yapmam. Haksızsam yanlış/eksik düşünüyorsam söyleyin.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu RTE eseri bir video olmuş.

Ben başbakan olsam SIKIN Derdim orada mesela.

Askeri don lastigine çevirmiş bi İktidar varken bu videolar az...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi gözünü seveyim sen yapma bari. Arkadaşta da bir gaza gelip yardırma durumu mevcut ama biliyorsun milletçe huyumuz bu. Yaşanan durum tamamen insanlık suçu, yıllardır terörü bilen bir ülkeyiz ve tabiki dünyanın her yerinde masum insanların ölmesine üzüleceğiz bu herşeyden önce insanlığın bir gereği...

Ama söylemeden geçmeyeceğim benim ülkemde binlerce şehit olurken bu duruma tepkisiz kalan sosyal ağlar şimdi profil resmini fransa bayrağı yap diyorsa hiç düşünmeden sorgulamadan bunu da kabullenip yapmam. Haksızsam yanlış/eksik düşünüyorsam söyleyin.
    Gaza gelmemek lazım o halde, gazla çalışan şey ya kombidir ya araba.. Biz insanız

Sen bireysin.. Sana ne yahu sosyal ağlardan.. Sosyal ağlar bayrak koy dedi diye mi koyuyorsun? Bu kadar koyunsan zaten her sikim hıyar diyene tuzu alıp koşarsın.. Benim kastettiğim bu değil. Bana ne facebook'un bana ne dediğinden. Çok da sikimde facebook'un yönlendirmesi. Ben tepki veriyorsam, beynimi kullanarak tepki veriyorum facebook yönlendirdi diye değil. Ben Ankara'ya da aynı gözle bakıyorum, Mısır'a da, Suriye'ye de, Fransa'ya da.. Benim için önemli olan patlamada kimin öldüğü değil, insanın ölmesidir. Bugün fransa için dediklerim yarın mısır için de geçerlidir, rusya için de, Yunanistan için de, Amerika için de..

(sen'den kastım, sen - ben - o, herkes, biz.. )

Hükümetlerin terör destekçisi olmasına ve bu terörün dönüp onları vurmasına gelirsek; Teröre destek olan hangi hükümetse ( Fransaysa fransa, amerikaysa Amerika, mısırsa mısır, suriyeyse suriye, rusyaysa rusya vs. ) en ağır şekilde lanetliyorum. Lakin Fransa hükümetinin terör yandaşı olması, terörün dönüp kendisini vurması patlamada hayatını kaybeden masum vatandaşa sevindirtemez beni.. Ya da Fransa - Almanya - Rusya - Amerika Ankaraya suruça ya da Mısıra tepki vermedi diye beni tepkisiz kılamaz. Onlar tepki vermediğinde küfrediyorsam, vay ****** çocukları sallamadılar Ankaradaki katliamı diyorsam; Fransada aynı olay olduğunda ben "onlar tepki vermedi, ben de tepki vermem" diyorsam ne farkım kalır onlardan?

Dolayısıyla ben "beyni" olan bir bireyim.. Yönlendirilerek değil düşünerek hareket ederim. Hareketlerime facebook değil, beynim karar verir. Fransa bayrağı koyanları anlayabiliyorsam, Mısır bayrağı koyanı da anlarım, Suriye bayrağı koyanı da, Rusya bayrağı koyanı da.. Bayrak koymak hükümete değil, hayatını kaybedene destektir. Destek de demeyelim aslında, bayrak koyunca ne can geri geliyor ne de acı azalıyor.. Tepkidir demek daha doğru.. Kısaca ben insana dini ya da ırkı üzerinden değil, insanlığı üzerinden yaklaşırım. Ölen masum Fransız vatandaşlarına üzülmem ne Türklüğümü 1 zerre azaltır, ne Müslümanlığımı ne milliyetçiliğimi ne de insanlığımı..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya şu videoyu izlerken benim canım yandı. Ordaki o askerlerin duygularını az çok tahmin edebiliriz değil mi ? İyi sabır varmış o gençlerde. Ben yapamazdım şahsen. Davutoğlu işte bunları beyaz torosla korkuttu.

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünya böyle, zamanında Türkiye'yi de sömürge etmek için buraya gelmiş ingiliz,fransız,italyan'a üzülmem... Hepsi hala çok öfkeli, İngilizler hala ne diyor biliyormusunuz? Çanakkale savaşında uçaktan paslı çivi atıyorlar Askerlerimiz kangren oluyor ve Tv'de İngilizlere soruyorlar bu bir savaş suçu insan hakları ihlali diye, verilen cevap ise evet ama Türkler insanmı!!! Kimse kusura bakmasın, yaptıkları pisliklerin bedelini ödüyorlar.. Eskiden Avrupa çocuk azarlar gibi Türkiye'yi eleştirir ve azarlardı demokrasi,insan hakları,azınlıklar vs... Ne oldu da konuşamaz oldular ki şu anda eskiyi mumla aratıyoruz? Cevap şu burdan mültecileri bi yolladık!! Hepsi tutuşuverdi... Yani dünya böyle
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah 100 yıl sonra sap döner hesap döner.. Almanya'yı, Fransayı biz karıştırırız.. Aralarında konuşurlar "Doğulu emperyal devletlerin işi bunlar"," Süper güç Türkiye yaptırdı" diye yaw hayali bile imkansız geliyor
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaza gelmemek lazım o halde, gazla çalışan şey ya kombidir ya araba.. Biz insanız

Sen bireysin.. Sana ne yahu sosyal ağlardan.. Sosyal ağlar bayrak koy dedi diye mi koyuyorsun? Bu kadar koyunsan zaten her sikim hıyar diyene tuzu alıp koşarsın.. Benim kastettiğim bu değil. Bana ne facebook'un bana ne dediğinden. Çok da sikimde facebook'un yönlendirmesi. Ben tepki veriyorsam, beynimi kullanarak tepki veriyorum facebook yönlendirdi diye değil. Ben Ankara'ya da aynı gözle bakıyorum, Mısır'a da, Suriye'ye de, Fransa'ya da.. Benim için önemli olan patlamada kimin öldüğü değil, insanın ölmesidir. Bugün fransa için dediklerim yarın mısır için de geçerlidir, rusya için de, Yunanistan için de, Amerika için de..

(sen'den kastım, sen - ben - o, herkes, biz.. )

Hükümetlerin terör destekçisi olmasına ve bu terörün dönüp onları vurmasına gelirsek; Teröre destek olan hangi hükümetse ( Fransaysa fransa, amerikaysa Amerika, mısırsa mısır, suriyeyse suriye, rusyaysa rusya vs. ) en ağır şekilde lanetliyorum. Lakin Fransa hükümetinin terör yandaşı olması, terörün dönüp kendisini vurması patlamada hayatını kaybeden masum vatandaşa sevindirtemez beni.. Ya da Fransa - Almanya - Rusya - Amerika Ankaraya suruça ya da Mısıra tepki vermedi diye beni tepkisiz kılamaz. Onlar tepki vermediğinde küfrediyorsam, vay ****** çocukları sallamadılar Ankaradaki katliamı diyorsam; Fransada aynı olay olduğunda ben "onlar tepki vermedi, ben de tepki vermem" diyorsam ne farkım kalır onlardan?

Dolayısıyla ben "beyni" olan bir bireyim.. Yönlendirilerek değil düşünerek hareket ederim. Hareketlerime facebook değil, beynim karar verir. Fransa bayrağı koyanları anlayabiliyorsam, Mısır bayrağı koyanı da anlarım, Suriye bayrağı koyanı da, Rusya bayrağı koyanı da.. Bayrak koymak hükümete değil, hayatını kaybedene destektir. Destek de demeyelim aslında, bayrak koyunca ne can geri geliyor ne de acı azalıyor.. Tepkidir demek daha doğru.. Kısaca ben insana dini ya da ırkı üzerinden değil, insanlığı üzerinden yaklaşırım. Ölen masum Fransız vatandaşlarına üzülmem ne Türklüğümü 1 zerre azaltır, ne Müslümanlığımı ne milliyetçiliğimi ne de insanlığımı..
    Abi tepki verelim bunda hemfikiriz ama ben bu tepkinin başka bir ülkenin bayrağıyla ya da saçma sapan hareketlerle verilmesine karşıyım. Örn: Biz binlerce şehit verirken kendi bayrağının yakınından geçmemiş, ankara olaylarında almış bordo klavyesini başlamış yardırmaya insanlığı bir kenara atmış, şimdi de profil resmi fransa bayrağı... Bu malı ne yapacaksın sen söyle? Bunun gibi binlercesi var bir de böyle düşün...

İnsanların ellerine tutuşturulan bayrakla, kağıtla, konuşma metniyle mal gibi tepki vermesi garip geliyor. Buna karşılık gaza gelip yakıp yıkan bordo klavyeli arkadaşların da tepkileri hakeza öyle... Demişsin ya "tepkisiz kalırsak onlardan ne farkımız kalır" diye peki ben soruyorum abi neden hep bize tepkisiz kalınıyor? Neden hep biz kendimizi böyle düşünmeye mecbur hissediyoruz? İnsanlıksa, müslümanlıksa bir tek bizim içimizde mi var?
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi tepki verelim bunda hemfikiriz ama ben bu tepkinin başka bir ülkenin bayrağıyla ya da saçma sapan hareketlerle verilmesine karşıyım. Örn: Biz binlerce şehit verirken kendi bayrağının yakınından geçmemiş, ankara olaylarında almış bordo klavyesini başlamış yardırmaya insanlığı bir kenara atmış, şimdi de profil resmi fransa bayrağı... Bu malı ne yapacaksın sen söyle? Bunun gibi binlercesi var bir de böyle düşün...

İnsanların ellerine tutuşturulan bayrakla, kağıtla, konuşma metniyle mal gibi tepki vermesi garip geliyor. Buna karşılık gaza gelip yakıp yıkan bordo klavyeli arkadaşların da tepkileri hakeza öyle... Demişsin ya "tepkisiz kalırsak onlardan ne farkımız kalır" diye peki ben soruyorum abi neden hep bize tepkisiz kalınıyor? Neden hep biz kendimizi böyle düşünmeye mecbur hissediyoruz? İnsanlıksa, müslümanlıksa bir tek bizim içimizde mi var?
    Yahu o mal zaten kansız.. Kansızla kendini / beni neden yanyana koyuyorsun? Her Fransa bayrağı koyanı / koymaya olumlu bakanı neden o kansızla aynı değerlendiriyorsun?

Neden bize tepkisiz kalınıyor sorunun cevabı çok basit.. Biz daha kendi içimizde bir olamıyoruz.. 100 insan hayatını kaybediyor, milli maçta bir stadyum dolusu insan 100 insan anısına yapılan saygı duruşunu ıslıklıyor. Bunu gören alman, Fransız, rus, yunan, Amerikan, çek umursar mı senin toprağında patlayan bombayı? Umursamaz elbette. Her şey bir yana, onlar umursamıyor diye sen de umursamazsan farkın kalmaz onlardan. Hz. Muhammed efendimizin izinden giden bir millete de sana üzülmeyen birinin bombalı saldırıda ölmesine üzülmemek yakışmaz. Benim zihniyetimce, İslamiyetin felsefesine bile aykırı bu durum..

Kısaca, o kötü bile olsa sen kötü olma.. Gidip sana kötülük yapanın ayaklarını yala demiyor kimse.. Sana kötülük yapanın, senin başına kötü bir şey geldiğinde umursamayanın başına aynı kötülük geldiğinde umursamaz olma.. Benim düsturum budur. Benim inancımda doğru olan budur.

2. soruna gelirsek; Dediğim gibi tepki vermek, üzülmek ne Türk milliyetçiliğime, ne inancıma ne insanlığıma zarar vermiyor. Ben bombalı saldırıda ölen insana üzülürüm. Yunan olsa da üzülürüm, Alman olsa da üzülürüm, Fransız olsa da üzülürüm, Türk olsa da üzülürüm, kürt olsa da üzülürüm, japon olsa da üzülürüm. Üzüldüğüme tepki vermek de zarar vermez bana.. İnsanlık 1 benim içimde varsa, varsın 1 benim içimde olsun. Onlar insan değil diye ben insanlığımı kaybedecek değilim

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumları okumadan şu medeni kavramına tek yorumum var

sizin medeni dediğiniz ülke fransanın polisinin 8-9 aylık hamile göçmen kadını tekmeleye tekmeleye saçından sürükleyerek götürdüğü videoları izlemenizi öneririm 4-5 sene önce

şu başkasını bizden kendinizden üstün görmeyi bırakın

ortalama bir Türk bunların hepsinden üstündür

biz sadece daha çabuk gaza geliyoruz daha zekiyiz ama daha şark kurnazı ve kolaycıyız

belkide en doğru terim daha az ehlileşmişiz bunada bende dahil

örnek hala fırsat bulursam kırmızıda geçiyorum mesela ama bunların benden zeki akıllı vs olduğunu düşünmüyorum

biz daha çok kandırılıyoruz içgüdülerden dolayı bu kadar

konuya farklı bir bakış açısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)